Kan Diky. My byli zvykli na dvoumetrovy, ale do podkrovi se vejde jen 150cm. Ale zase se jim muzeme porad kochat.
Čas vánoční...
Ať světlo přijde i do vašeho chlíva. Krásné Vánoce všem!

Mate to vsichni moc krasny a ty svitici betlemy jsou nadherne, asi ho pristi rok taky budu chtit. Jestli jeste bude na trhu.
Emerald A to je dobře, už se snad cítíš líp a vánoce prožijete v klidu
Když se sejde cukroví od několika pekařek máte dvoje rohlíčky išilské a úly. Já upekla jen 7 druhů.
Malvin Když to vidím, tak jsem vlastně ráda, že peču sama a ještě to rozdám
. Na zítřek tady mám na talíř, možná ještě na svátky a tím končím![]()
Vypadá to moc pěkně a já na návštěvě jinak moc ráda ochutnávám, co sama nepeču, takže pokud by mi to někdo donesl, tak sním určitě všechno sama.
Tak my jsme taky nachystaní. Letošní zdobení stromečku bylo v režii dcery (nešlo by to bez těch řetězů a třásní? Né nešlo!
). Máme z něj radost, jedle krásně voní.
Takže krásné a pohodové Vánoce vám všem!
Už se těším večer na víno, připiju nám všem na zdraví. 
Renusatko mam to stejne, snad nam to vydrzi na svatky. Na Novy rok pecu stejne vzdycky dort, mame vanocku, sladkeho az az.
Renusatko Já jsem v klidu. 29. odjíždím domů a cukrovi zůstává u rodičů
.

Tak my už taky.

Som sa tu normálne dojala ![]()
Pinot Noir Já žasnu, že někdo dokáže nainstalovat svíčky tak, ze jsou rovné jako svíce
. Tvůj stromek je dokonalej!
Vlm Já jsem asi ze stejného vrhu, jako tvůj muž
.A holčičky možná jsou po něm? Moje děti, když tvořily, měly kolem sebe brajgl, u vás spořádaně a čistě.
to malé je kluk
,jecto můj druhý manžel a děti jsou vnoučata od mé dcery,takk po něm to nemaji,ale můj bývalý je taky blázen na pořádek, ![]()
Vlm á, tak je to jinak, ale stejně, malující děti, co nezamažou všechno, jsou přírodní úkaz ![]()
Taky preju vsem krasne vanoce!

rozarka však víš kolik mi to zabralo času? A nesmíme ani dejchat!
. Děkuju.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY