Potrefenáhusa ty jo, já měla takové divné tušení, vůbec nevím proč. Každopádně moc gratuluju.
Čas vánoční...
Taky je to taková dodana pointa k my nedávný stížnosti na Vánoce, jak nechci nic vařit, nechci nikam jezdit na navstevy, nechci nikoho hostit a nechci, aby muž na stedrej den dělal tour de střední Čechy
Potrefenáhusa s takovýmhle očekáváním bych měl u nás utrum ![]()
Potrefenáhusa nechtěla jsem to hned vytahovat, ale když už jsi to nadhodila... to si jako tchyně dělala srandu, že by tě nechali samotnou s čerstvým novorozencem a housatkem, aby ji muž vozil sem a tam? ![]()
Potrefenáhusa Gratuluju moc! Jde vidět, že se drby nemýlily.
Taky je to taková dodana pointa k my nedávný stížnosti na Vánoce, jak nechci nic vařit, nechci nikam jezdit na navstevy, nechci nikoho hostit a nechci, aby muž na stedrej den dělal tour de střední Čechy
o to víc máš důvod trvat si na svém! Pěkná adventní nadílka, gratuluju a přeju zdraví a štěstí ![]()
Potrefenáhusa blahoželám k Terezke a prajem jej krásne detstvo. Toto je najkrajší vianočný darček![]()
Potrefenáhusa malá fešanda ![]()
![]()
Potrefenáhusa juj, to je krásné překvapení. Tak přeju, ať si (nejen) Vánoce uzijete v co největší pohodě.
Potrefenáhusa hejno hus je
![]()
Potrefenáhusa Teda, to je prekvapko! Gratuluju k dalsimu housatku ![]()
Potrefenáhusa Moc a moc gratuluju k housátku č. 2. A teda taky mě tuhle napadlo, jestli se náhodou u vás něco nechystá, ale vůbec teď nevím na základě čeho.... A jak jsem bytostně přesvědčená, že já už další rozhodně ne, tak mě to při pohledu na tu fotku maličko zamrzelo (ale už je to zase pryč, my jsme starý, my už bysme další nedali
).
Kokoska bleskove jsem je vyzkousela, tou svycarskou metodou(driv sem delala italskou) a jsou DOKONALY!
Potrefenáhusa velká gratulace a hodně zdraví všem!
Potrefenáhusa Krasna Terezka
Pridavam se do fronty s gratulaci.![]()
Potrefenáhusa no ty vago! Strašně moc gratuluju!!! ![]()
Potrefenáhusa moc gratulujem ![]()
Potrefenáhusa Krásny darček, gratulujem, prajme vám veľa zdravia.
Potrefenáhusa Hodně moc gratuluji a spoustu zdraví a radosti přeju.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY