Všem dekuju za zprávy, GChK moc gratuluju a preju, ať jste co nejdriv spolu a abych vlákno zase nahodila na vanocni kolej, tak já tentokrat prijela ne do uklizenyho jako minule, ale sem

Všem dekuju za zprávy, GChK moc gratuluju a preju, ať jste co nejdriv spolu a abych vlákno zase nahodila na vanocni kolej, tak já tentokrat prijela ne do uklizenyho jako minule, ale sem

Potrefenáhusa moc gratuluji, Terezka je nádherné jméno a obdivuji, žes to nepropálila ani ty ani čtvrtka parfumánie. Hodně zdraví a štěstí do života.
GChK moc gratuluji i tobě a miminku hodně zdraví a přeji, ať jste brzy doma.
Potrefenáhusa Wau, tak to mi spadla brada, tady se umí udržet tajemství! :-)
To je teda vánoční zázrak, gratuluju moc, blahopřeju, malé všechno dobré do života, tobě nervy z ocele, haha. Je to super, normálně jsem úplně dojatá. ![]()
A jak jí budeme říkat? Myslela jsem k Housátku Káčátko, ale to je ve tvém případě trochu matoucí...![]()
GChK Gratuluju moc! Taky přeju, ať jste brzy doma (a můžeš zadělávat
)
Potrefenáhusa Ta pointa je teda drsná a doufám, že si to vybojuješ, jinak jsi u mě mrtvej Homolka! ![]()
GChK moc moc gratulujem , nech ste skoro doma, zdrave a spokojné. Tym su vianoce vlastne aj vybavené.
Moje obe deti sa narodili pred vianocami, takže sme mali dva roky po sebe miminko pod stromčekom, vnuk sa narodil 22.12, takze u nas je predvianočný cas oslavami narodením pretkany.
Oběma cerstvym maminkam gratuluju a miminkam preju do zivota jen to nejlepsi
GChK wow,
všetko dobre, nech ste čím skôr doma!
GChK gratuluju k holcicce![]()
GChK gratuluju! Holcicka už chtěla slavit Vánoce s vámi.
Ať je zdravá a šťastná!
GChK moc gratuluji a preji at je malinka sikovna a muzete brzy domu ![]()
GChK další skvělá zpráva! Budete mít nádherné Vánoce, co je proti tomu 13 druhů cukroví, pchááá! Ať jste všichni zdraví. Jsem zvědavá, zda se urodí i do třetice . Někdo další?
Evaeva žluťásek no jako na tvoření jsem dohlédla, to moc třipitek nevygenerovalo. Ale malá se zamilovala do křídel od kostýmu anděla. Chodímv nich skoro pořád, tahá to do postele a z těch se pořád sype mrak třpitek
Potrefenáhusa jdu dočíst vlákno, já zase nevím nic o Mimičiči! Jinak teda do chaosu a neuklizena jsem se vrátila i já a to jsem věděla termín a všechno uklidila a přichystala. Jenže jsem se pak zasekla v nemocnici a nějak se to doma neudrželo
Ono těm miminům je to asi fakt jedno. Co na malou říká Housátko? ![]()

GChK Potrefenáhusa gratuluji k holčičkám ![]()
GChK gratulujem ![]()
GChK já už gratulovala na Instagramu, ale přidávám se i tu, přeju holčičce hodně štěstí. ![]()
No, ale všechny šály držej, takže paráda!
Potrefenáhusa GChK moc vám gratuluju, to jsou tak krásné zprávy! ![]()
Potrefenáhusa tak to je mazec, gratuluju! ![]()
Potrefenáhusa blahopreju moc :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.