Kuchtik som bola ja, Lukasko si to rozvalkal, vykrojil, a upecene natrel dzemom. Ja som obsluhovala rúru.
Čas vánoční...
Vlm Sweet Potato letfenixa všechno cukroví vypadá krásně!
všechno cukroví je krásné ![]()
Vlm já myslím, že bydlíš kousek :-)
Sweet PotatoPerníky jsou super. Jednouché zdobení nadělá spoustu parády.
Antjediskuze je uz dal, ale mrzi me, co se na vas sesypalo. Snad si to teochu uzijete
jinak my delame pro dedu veprovy rizky z kyty, nejsou nijak prorostly, da se to jist:-) a na cukrovi uz se vykasli a trochu si odpocin!
Jinak u nas se musi denne vyrabet cukrovi, konkretne dopravní kužely...
vyrabi si je Tonda sam, podle toho taky vypadaj. Ale ja jen pripravim kulicky testa a on uz to obstara:)

711990 no vida! Tuhle byl u nás v kanceláři spor, jestli to jsou vosí hnízda nebo včelí úly a ono to je úplně jinak, jsou to dopravní kužely :) a moc hezký náhodou ![]()
711990 dopravní kužely mate parádní!
711990 nechceš mi ho půjčit? Mě to ještě čeká.
711990 Když vím, co jsem se s kuželama natrápila, tak to má parádní. Já to tak pěkný nemám a už je to skoro pryč![]()
Ale ja jen pripravim kulicky testa a on uz to obstara:)
No tak ve dvou to cukroví jde vždycky líp, to je jasné.
Jinak kužely má Tonda boží. Taky mě ještě čekají (ale denně bych je teda dělat nechtěla)
711990 Tak kuzele sú perfektne ![]()
711990 diky moc ![]()
Tak ja mu z toho udelam byznys, budu ho pronajimat na vyrobu kuzelu!
Ale on je zaroven dost rad konzumuje...![]()
711990 kužely jsou super!
já se nechala nachytat. Do noci jsem s miminem v šátku včera patlala tučňáky. Ráno dcera nadšeně běhala kolem stolku s talířem plným zrůdiček a pištěla nadšením. Ona teď ňoka, jak jim říká miluje. No, pak všem ukousala hlavy a rozplakala se, že ňoka neni

MPLee teda tucnaci!!!
ale ty ukousany hlavy, chudinka mala![]()
711990 Tak to musím ukázat doma:-D Sambo je totiž hrozně chce, já jsem odmítla mu je dělat, on teda vyzadonil ať udělám těsto a náplň, že si to sestaví....pak o tom dva dny přemýšlel, že je to asi hodně práce:-D Tak nevím jestli mu to ukazovat, že to dělá i tříletej kluk, jestli se mi chce dělat to těsto. I pro holky jsme to zavrhli, že to nebudou umět. Takže je hustej, na příští advent si ho zamlouvam na víkend:-D
Karja Tonda je delal uz vloni...:D ale to je neplnil kremem, skoda ze sem nejde dat video:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY