Čas vánoční...

22. prosince 2016 19:51
Offline Antje
příspěvků moje polička 18. prosince 2022 21:27
Reakce na Karja:

Antje A proč nechtěj kuřecí? To mi přijde docela v pohodě:-D

​nevim,no. Mozna proto ze je delavala Terka, v tom dome nenajdes stopu ze tam kdy byla. On vyhodil i povleceni, uterky, cely dum predelal, z jeji pracovny ma posilovnu, me se chce brecet.

Treba Terka delavala to zloutkove cukrovi, to kdybych udelala bracha me snad zabije.

Offline Antje
příspěvků moje polička 18. prosince 2022 21:36

RoSa dekuju, ale to on by zaridil, zaplatil, to nejde o penize.

Me se to jen letos nehodilo a bracha je trosku magor , jak se na tu malou upnul.

Offline Sweet Potato
40628 příspěvků moje polička 18. prosince 2022 21:37
Reakce na Antje:

​nevim,no. Mozna proto ze je delavala Terka, v tom dome nenajdes stopu ze tam kdy byla. On vyhodil i povleceni, uterky, cely dum predelal, z jeji pracovny ma posilovnu, me se chce brecet.

Treba Terka delavala to zloutkove cukrovi, to kdybych udelala bracha me snad zabije.

​Ježiš to je strašně smutné...

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 18. prosince 2022 21:39

Antje nějaké tvoření ? je toho spousta 

https://www.skibi.cz/diy-kreativni-sada-djeco-naramky-z-papirovych-koralku

Offline RoSa
10225 příspěvků moje polička 18. prosince 2022 21:48

Antje jo tak, už mi to seplo: on je čerstvý vdovec? to je smutný...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. prosince 2022 21:58

Antje je to hodně smutný, přijde mi, že brácha se v tom trochu plácá což je teda pochopitelné.

Já nemyslela, že má brácha vařit, ale ať ti třeba doveze nákup, postaví a ozdobí s neteří stromek nebo co já vím. Jestli máš osm druhů cukroví, víc bych se fakt netrápila. Bude to nakonec určitě fajn, myslím, že spíš potřebujou nebýt sami

Offline Antje
příspěvků moje polička 18. prosince 2022 22:00

Vlm dekuju

Offline Antje
příspěvků moje polička 18. prosince 2022 22:08

RoSa uz chvilku ale nechci moc psat aby ho nekdo  nepoznal.

On je hodne uspesny , ale zaroven strasne narocny na lidi kolem i na tu malou holku. 

Offline RoSa
10225 příspěvků moje polička 18. prosince 2022 22:16

Evaeva přesně to jsem myslela: nejde o prachy, ale o to tahání, organizování... to hodně ulehčí

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 18. prosince 2022 22:56

Antje Ty jo, tak ty jsi hustá 8 druhů! No jasně, chtějí být u vás, protože to bude takové pohodové a uvolněné. Hlavně si to užijte, řízek jim udělej jakej chtej, ono málo dětí jí rybu, to je fakt a žádný další vaření, děti x chodů fakt neoceněj, to spíš je to akorát naštve, že musej sedět u jídla a ne u stromku:-D. A pak si snad před tím zákrokem ještě snad odpočineš. To tvoření korálkové je dobrej nápad, nebo je takové šití vlastního plyšáka, neteř to třeba dostala a hned si to ušila, je to tak akorát naročné. 

Offline Tabea
8244 příspěvků moje polička 19. prosince 2022 00:54

Antje osm druhů už máš? Neblázni, to přece stačí... Je to těžká situace, zkus plout s proudem. Řízky bych jim udělala, jaké jedí, nejde přece o to, aby se jedlo, co se má, ale aby si u stolu všichni pochutnali. Tvoření pro holčičku je bezva nápad. Případně silvanian family nebo playmobil. Ten toho má s koňmi taky spoustu. 
Drzim palce, ať všechno dobře klapne.

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 19. prosince 2022 08:15

Antje https://www.kreativni-hracky.com/hracky-pro-holky/totum-kreativni-sada-tovarna-na-sperky.html?gclid=CjwKCAiAkfucBhBBEiwAFjbkr1tUQGImBBWSt8vNRIeH5ipOp1nel59TnzYXZ-vjj9gK0_sH3y4sxhoCLrYQAvD_BwE

loni jsem kupovala tohle a devítiletá vnučka byla nadšená,ono je těch sad strašně moc, když to člověk začne hledat.

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 19. prosince 2022 08:35

já se letos snažila, baví mě dělat těsta , ale ten závěrečný umělecký dojem není dokonalý, pravda je že to bývalo i horší

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 19. prosince 2022 08:40

a stromeček už taky stojí a svítí týden.

Offline Pinot Noir
30020 příspěvků moje polička 19. prosince 2022 08:40

Vlm mně se to zdá krásné

Online černá káva
2136 příspěvků moje polička 19. prosince 2022 08:51

Vlm Prosim pěkně, co jsou ta tmavá kolečka úplně nahore vedle lineckeho?

Máš to pěkně nachystané. Muzete mit kavu a cukroví každý den odpoledne u stromečku .

Offline Tabea
8244 příspěvků moje polička 19. prosince 2022 08:51

Vlm mňam hned bych si dala. A začala bych odspodu

Online černá káva
2136 příspěvků moje polička 19. prosince 2022 08:53

Tabea Já shora.

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 19. prosince 2022 08:57

My mame vianočný stromček od začiatku decembra. Živý, z miestnej farmy. V našom chladnom vlhkom byte sa mu celkom darí  Keď som bola malá, mávali sme stromček vždy striktne až na Štedrý deň. 

Perniky čo som upiekla a aj jedna várka vanilkovych je už zjedená. Včera som robila išelské a naši privezú masarykovo a asi ešte spravíme znovu vanilkové rožteky a bude. 

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 19. prosince 2022 09:07

Pinot Noir díky, zlepšuji se, mě roky pekla maminka, že k tomu nejsem .ale už je jí 86,a asi pět let musím sama,nasadila mi laťku vysoko.jeste mám v plánu fíkový salám,ten hsem ještě nedělala, ale mamka ano a jablečný.

a tímto Ti veřejné děkuji za recept na Masarykovo cukroví, které jsem neznala, dokud jsi  nem nepsala ještě na MP.a dále za rillete,s tím slavim velké úspěchy v celé rodině  a rodinách spřátelených.