Sweet Potato Práva od p. Lady jsou velký úspěch. Získat je se hned tak někomu nepodaří.
Čas vánoční...
continuityUž fakt nevím kde. To byla poměrně velká krabice, zas tolik míst, kde by mohla bejt není. A ty jsme prošli už třikrát
Jako já chtěla nějaký nový ozdoby, ale takhle úplně ne
Leny To je moc krásné, hrozně to obdivuju, navíc jsou takové originální.![]()
Jedna moje taková vzdálená teta taky dělá perníčky, ale teda klasické a když mi nějaký dá, tak to taky nesním.
(fotky pak kdyžtak oddělám
)

Luna A ty jsou krásné
, jen bych je taky asi taky nejedla.
MP Meri No to si umím představit. Já loni takhle hledala krabici z chalupy, s ozdobama. No vynořila se dlouho po Vánocích.
continuity Krásné věnce, moc se mi tam líbí ta panenka. Já tam většino mám sovu, možná to letos změním.
Luna jen je tady nech, jsou parádní. ![]()
U nás by je teda deti sežraly bez rozpaků. ![]()
Luna ta jemná kresba na perníčkách mě fascinuje. Já to vůbec neumím, tu čáru mám jak říkala moje babička "místy jako vlas, místy jako klas, místy jako psí vocas" (původně se to prý říkalo o vláknu nešikovných přadlen). Tak už se ani nesnažím, nechávám to na mojí sestře, ta je na to šikovná. Ale zdobí teda jen bílkovou polevou, ne barevně.
Kokoska Tak "teta" má právě nejvíc těch obyčejných bílých. Nikdy jsem to nechápala. ![]()
Navíc se tím neživí, je v důchodu a btw si tohle vystřihne. A pak to rozdá.![]()

Luna ty bílé hvězdičky jsou krásné!
Luna nádhera!
...jsou kouzelné!![]()
Luna to je nádhera ![]()
Luna nadhera!
Potřebuji udělat závěsné věnce. Nemám korpus, ale mám moc pěkné chvojí, tak dám to?
Karja jako skoda, zes nerekla, mne se ty korpusy doma zacinaj hromadit, byla bych ti v sobotu privezla
vystrihla bych si kolo z papundeklu a vazala to k nemu
mooraNo to já bych si to i koupila, ale zapomněla jsem;-). No jako promejšlim to a bude to něco chtít, naštěstí tu mám dost obalového materiálu z ruzných tech svých zásilek:-D
Karja nějakou vrbu poblíž nemáte, že by sis jen tak halabala stočila? Můj táta delaval z novin a pak to obaloval zeleným krepakem.
Karja nějakou vrbu poblíž nemáte, že by sis jen tak halabala stočila? Můj táta delaval z novin a pak to obaloval zeleným krepakem.
nebo i psí víno (přísavník) stačí, ten je celkem všude zdá se . Na korpus ideální
Karja jo, jak ti raděj holky, nějaký větve-proutí-šlahouny smotat do kruhu... dělám to z révy, jde to i z toho roští co padá z břízy, i to vypadá dobře jen tak... a kdybys s tím vytvořením kruhu nějak zápasila, motá se to dobře v lavoru
Karja ja robim veniec (fuj, uz je to tu zas, nechce sa mi:)) bez korpusu, len to zmotam do kruhu, fixujem nitou. Len ho teda nevesiam, neviem ci by sa nerozpadol
. A ani neviem ci by presiel tunajsou vianocnou modnou policiou ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY