Vítejte...

Vítejte...

Luna Tři králové v šantánu ![]()
Catherinne ten je! A to jmelí taky!
Suya ale toto je zásadná informácia do našej domácnosti!
Catherinne máš to krásný!
Catherinne ten je nádherný!
Mrs.Robinson Catherinne Krásné věnce!
My vyrábíme drobnosti do školy na vánoční trhy, pustili jsme si k tomu spiritual kvintet a už se ladím moc příjemně. Ještě ta chumelenice za oknem ![]()

Mrs.Robinson ten věnec je nádhernej a tip na zapichování větviček rovnou do korpusu je fakt geniální. Musím zkusit!
Mrs.Robinson krásný věnec
Děkuji, ovšem ten tvůj je opravdu TOP. Moc krásný
žluťásek já jsem loni dělala "věnec" do té zelené aranžovací hmoty, letos se taky chystám. Můžou to se mnou dělat i děti, které se u toho motání jinak nudily. Bylo to jednoduché a efektní.
Mrs.Robinson krásný věnec!
Mrs.Robinson ten je taky krasny, libi se mi v tom ty vresy.
Evaeva ja mam to keramicke kruhove korytko, chystam se zitra tvorit s vnouckem. Ale nejvetsi zazitek asi bude strihat zasnezene vetve na zahrade.
Kokoska my budeme chystat věnec asi až v neděli. Potřebovala bych ještě nějaké šišky, ale jak nasněžilo, tak je budu muset koupit v actionu asi![]()

corallineTo je super tip, děkuju
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.