Čas vánoční...

22. prosince 2016 19:51
Online continuity
43547 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 23:25

Nejsem to schopna vyfotit. Ale mám obecně i svůj.

Dost mně mrzí, že máma ten věnec pořád nemá. Kdybych tušila, že bude trvat přes týden dodat to na Slovensko, tak to umotam dřív. 

Offline Sweet Potato
40623 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 23:25
Reakce na Pinot Noir:

Ovšem u výroby hvězd Ríša střídmý není. Samozřejmě to bude viset na stromku a já se musím tvářit, jakou z toho mám radost!

​Vždyť je moc hezká.

Online continuity
43547 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 23:25

mooradíky!

Online continuity
43547 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 23:26

Pinot Noirpřemýšlím, jestli bych tu Rišovu hvězdu zvládla já.

Offline Kokoska
35138 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 23:27

Mrakoplas u nas bylo Kacenka naskrobena, Barborka urousana (nebo opacne?) A pokud na Barboru je opacne nez o Vanocich, vychazelo by to jaka Katerina, takove Vanoce. A taky se rikalo Na svatou Katerinu priloz o perinu :)

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 23:29

Sweet Potato je strašně obrovská

Offline Kokoska
35138 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 23:33

Pinot Noir Risa to ma hezke a na stromecku to zas tak spatne vypadat nebude. Vsak Vanoce jsou hlavne pro deti a s nima to ma to kouzlo. Jak odrostou a odejdou, uz to neni ono, i kdyz se o svatcich schazime. Ty pripravy proste maji byt s detma.

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 23:39

Kokoska však jo, on je na sebe hrdej, tak jsem taky. Ale budeme muset vybrat festovní větev, šel neomylně po skleněných (říká jim drahokamy) a má to odpovídající váhu.

Offline Kokoska
35138 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 23:44

Pinot Noir ja mam koupene ty stredy i koralky a nejak se nemuzem s detma domluvit, kdy maji cas. To jsou same besidky a krouzky a jarmarky...

Online continuity
43547 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 23:45

Pinot Noirprosím tě, jak je to velký? Ještě se nabízí ozdobit venkovní stromeček. 

Jinak ten můj věnec je taky přes půl stolu, 40 cm má určite

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 23:58

continuity ta velká hvězda má 15 cm. Nakoupila jsem ty hvězdy ve třech velikostech a zjistila, že největší jsou moc veliké. Ty kavkazské jedle, které kupujeme, ani nemají mezi větvemi tak velký prostor. Takže jsou z nich hvězdy, které věsíme na lustr. Ale pro děti jsou zase fajn, pořádně si zanavlíkají a můžou použít i pořádné "drahokamy".

Online continuity
43547 příspěvků moje polička 02. prosince 2023 00:04

Pinot Noir no ještěze to doma neděláme, to bych tady měla ostudu. Já mám jen takto velké polotovary

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. prosince 2023 00:26

Pinot Noir to je dost střídmá hvězda oproti tomu, co na stromek chystají naše děti Se stromkem tón v tónu se asi na dlouho rozloučíme

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 02. prosince 2023 00:45

Evaeva

To my nemáme nikdy, my máme kolotočářskej vždycky, tam se to ztratí. Ale když se rozbila ozdoba (přísahám, že bez mého přičinění) z Tigeru ve tvaru mašinky, tak se mi trochu ulevilo.

Offline žluťásek
8878 příspěvků moje polička 02. prosince 2023 01:03

Pinot Noir my máme několik koček, mašinku a dvoupatrovej autobus. Máme takovou tradici, že si syn každej rok vybere sám jednu jakoukoliv novou ozdobu podle svého vkusu a mám v plánu, jestli přežijou, mu je jednou zabalit jako základ pro stromeček do jeho rodiny, až vyletí z hnízda. 

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 02. prosince 2023 04:06

žluťásek chodíme na vianočnú výstavu do jedného kvetinarstva a Lukasko si tam môže vybrať 1 ozdobu. To s tým dozitim a zabalením je skvelý nápad!

Offline Janulik03
20377 příspěvků moje polička 02. prosince 2023 07:25

Krásne vence a poleno. Ja dnes chystam niečo vyrobiť na stôl, ešte neviem či to bude veniec alebo tiež poleno. Hviezdy z papiera visia, trochu snehu napadlo, svetuelka vonku stačí zapojiť. 

A decka už maju vonku že vraj tiež zapojené, tak vyfotjm potom.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 02. prosince 2023 07:47
Reakce na Pinot Noir:

To my nemáme nikdy, my máme kolotočářskej vždycky, tam se to ztratí. Ale když se rozbila ozdoba (přísahám, že bez mého přičinění) z Tigeru ve tvaru mašinky, tak se mi trochu ulevilo.

​vykoupila jsem predevcirem v Obi vsechny sovy :))

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 02. prosince 2023 08:02

Pinot Noir Mně se ta hvězda líbí a jestli je dost výrazná, tak bych ji pověsila na okno, když se bojíš, že ji větev neunese :o)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. prosince 2023 08:10

Pinot Noir já nemám žádné ozdoby z dětství, všechno používají naši, takže jsem všechno kupovala podle sebe. Letos syn vyrobil nějaké pestrobarevné kruhy ze samotvrdnoucí hmoty, hvězda i mašinka jsou oproti tomu velmi vkusné

žluťásek to je moc hezký nápad