Užívejte si to s dětma dokud to jde. ![]()
Přišlo WhatsAppem 
Odpověď: Ježíšek nemá WhatsApp
Užívejte si to s dětma dokud to jde. ![]()
Přišlo WhatsAppem 
Odpověď: Ježíšek nemá WhatsApp
Kokoska my ještě nesvítíme, nedošáhnu na tu správnou krabici, tak až přítel zítra přijede, musím ho donutit to vyndat, pověsit... Se těším. A mám radost, že v sobotu stihnu sousedské rozsvěcení stromečku.
andulka01 ja jdu v sobotu na obed s kamaradkama, taky se tesim.
Děčín

continuity Je krásný, dnes jde na adventni tvoření muž. Všechno jsem mu připravila vcetne babovky, ale nikdy nic takového nedelal, tak jsem zvedava:D
Hmm, no nic... čtu: "Všechno jsem mu připravila včetně bokovky.."
no nic, čas jít spát.... ![]()
Dobré ráno. Vidim, ze zacinate zdobiť.
Páči sa mi svietnik Kokoska , zrkadlo EDITH4B ,aj svetielka Pinot Noir . My asj cez vikend niečo vyrobíme, pokiaľ teda nebudem musieť ísť do práce.
Inak zatiaľ nemáme takmer žiadny sneh, tak to nie je úplne ono.
Hmm, no nic... čtu: "Všechno jsem mu připravila včetně bokovky.."
Hahaha, no jako měl by z čeho vybírat tam:-D
Karja no... hlavně jak píšeš dál, že nemá zkušenost a snad to zvládne ![]()
Tabea hahaha, no to by zvládnul, to jo:-D. Ale zrovna když sem pekla tu bábovku, tam se ho ptám, jestli jde do sauny, pracuje tam jedna známá, která se mu dřív líbila a říká mi, "nejdu, ona za mnou stejně do sauny nepřijde, no bábovku taky asi nebude mít, tak nejdu". Už to není co to bývalo;-)
Druhé dítko ještě psalo postaru. Našla jsem to teď, už šly do školy ![]()

Je 1.prosince, tak nejen pro černá_kočka
continuity To je ovšem listina
.
černá kávaprý šperky.
Minulý týden mě přijmula k tomu, abych vyndala zlaté náušnice, které dostala k narození od mojí babičky starší. Laťka je docela vysoko. ![]()
žluťásek tak sme vyrobili 2 snezitka, dieťa je úplne nadšené!

Tak uz mam i ja umotano. Jen nevim, zda ty ptacky preziji pozornost a peci mladsi dcery ![]()

Sweet Potato Haha, já teda balím nejraději, když jsem sama doma, rozkramařím stuhy, jmenovky a poslouchám Lucky Bílé Vánoce.
Včera bylo v Ostravě nádherně

Dneska je to o poznání horší

brrr To jsou ty tvoje „opičky"? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.