Čas vánoční...
A jeste mam hodku a pul k dobru... ![]()

Pinot Noir Krasny!!
Pinot Noir no teda, krása. ![]()
Děti si už dvakrát umatlaly polevu, kterou po pár nazdobenych kouscích vrzly do lednice, takže to mám všude. ![]()
Krásný to máte! Já věnec zbaběle koupila a když jsem ho nesla dovnitř do obchodu, tak mi z nej spadly všechny svíčky, který nebyly dobře zapichnuty v těch stojancicb a omlatily se, chvoji jsem vzala nějaký pod zaveji sněhu, ze nebylo poznat, co to je, ani kolik to stojí a když jsem to dala uvnitř podržet diteti, abych mohla zaplatit, upadlo ji přitom na zem nový policejní auto a rozprskĺo se po celým obchode...

Potrefenáhusa takže takovej normální den matky ![]()
Autíčko teda ale muselo bolet! ![]()
Pinot Noir jo, pak to ještě neslo narvat do kočáru...auto ji mrzelo moc, dostala ho o víkendu k svatku (takže navazuju, ze svatá Kateřina hodí housle do komina a na svatou Kateřinu zalezeme pod peřinu)
Dnes jedna speciálně pro Catherinne
Já včera během chvilky vyfotila vánoční tramvaj, mazačku i popeláře :-). Fotky nic moc, fotila jsem to z tepla hospody :-).

v Brne to mame takove chudsi, vycerpali jsme se na orloji;-))

To je taková paráda! Já se vrhla na vánoční přípravy, se zpožděním vyrobila adventní věnec, vytáhla výzdobu, začala plánovat co upeču na čtvrteční vánoční večírek, pustila si k tomu vánoční songy, prohlédla fotky zasněženého Česka a normálně jsem se rozbrečela. Ještě že nikdo nebyl doma!!!
Potrefenáhusa Klid, ja nemam na venci ani to chvoji. Mam takovy pleteny jen ze vetvi. A nemam jediny druh cukrovi. Akorat mame prvni stromek, orez ze zahrady, co si syn sam ozdobil plastovymi ozdobami. Az opada poridime lepsi a na ten dam ty sklenene. Ted jsem slouzila oba vikendy aspon jeden den, takze vcera jsem se najedla, usnula a pak jsem tocili svarak na rozsvecwni stromku. Nase dite ve skoku

Garfie Aach, já ti posílám virtuální objetí a sníh od nás z chalupy. 
GarfieNeboj, ve školce dneska meli ráno 18C, ale to by ti nevadilo a bylo pár omluvenek ve stylu ,,nenastartovali jsme auto,,. Kochej se fotkami a hodně mysli na prohrnovaci lopatu a na to, až to začne tát.
Vánoční popeláře jsem v životě neviděla ![]()
viktorka_od splavu a nepotřeboval by čepičku?
On ji bohužel na Silvestra má. Ne že by pak teda vypadal líp.

Karja Sníh mi nechybí, spíš ta atmosféra kolem. A kamarádi a rodina....ale aspoň jsem dětem koupila adventní kalendář od Lady!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY