Sweet Potato ti jsou boží!
Čas vánoční...
Sweet Potato Máš to nádherný!
Sweet Potato To jsou jasní Eskymáci v kožešinových kapucích. Nožičky se jim kroutí zimou.
Sweet Potato Ty jo, ale ty bych si s velkou chuti dala!
Vykopávám první vánoční zrůdičky.
Druhej pokus bez lepku, mlíka a vajec. První várka byla sice drobivá, ale aspoň si zachovala tvary. Zadělám na třetí a tentokrát použiju heru.![]()
Bohužel tu hrůzu v telefonu neumím ani zmenšit.

Len šiš, děkuju!
Já se teda letos držím, ale není všem dnům konec! Já letos dokonce tak perlím, že jsem schopná rozdávat kamarádkám minivzorečky!

Špatné vlákno :-)
Len tak to jsem měla vyfotit kakaové rohlíčky, myslím, že ti budu konkurovat :-)
Příprava na sobotu.
Toho pernikoveho je prosím 1,5 kg![]()
Len ta 4 malá jsou bezlepková. Doufám, že dopadnu lip než ty.
Makara Máš prosím vyzkoušené bezlepkové a chutné? Právě hledám něco bezlepkového, možná linecké?
Makara taky prosim osvedceny recept na bezlepkove linecke a rohlicky. Dik.
Kan Ginger dělám modifikaci běžných receptů s Jizerkou či jinou BLP moukou, ale té mouky dám méně a o to více ořechů, kokosu nebo namletých ovesných vloček, protože co si budeme, ta BLP není chuťově žádná sláva. Linecké jsem udělala jako obyčejné 3:2:1, ale vykrajovat budu jednoduché tvary, protože při pečení se víc rozteče.
Makara Díky.
MakaraUrčitě se povede! I na moje pekařský schopnosti bylo to dnešní pečení silný kafe. Myslím, že hlavní zkázu udělal výběr tuku. No jsem poučena, zkusím třetí pokus a pak na to peču.
osvědčené mám dvoubarevne pracny a
Kokosová kolečka
100 g BLP mouky
100 g mletého kokosu
100 g Hera
50 g cukr moučka
1 žloutek
melu na mlýnku profilem na vanilkové rohlíčky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů