Byla jsem nastříhat ještě teď večer barborky a teda říkala jsem si, že se k tomu stromu přes sníh snad ani nedohrabu.
Čas vánoční...
brrr A jo barborky, já zas zapomínám na takovéhle věci:D
Karja Tak šup, to ještě stihneš.
brrr Tady není sirokodaleko žádnej vzrostlej strom:D.
Karja Chceš říct, že třešeň není ani jeden z těch pětatřiceti stromků, c9 sambo zasadil? Stačí ti jedna větvička. Já je strkám do vázy k cesmíně (doufám, že s tou na mě kolega nezapomene a přijede s pugétem).
brrr Třešně máme asi tři, ale na těch by byla minus jedna větvička hodně znát:-D. To je snad jen klacek ty stromky:-D
Karja ty žádnou rozkvetlou třešeň nepotřebuješ, ty už máš hotovo! ![]()
Dle pověry to také může znamenat, že se dívka, které barborka vykvetla, do roka a do dne vdá. V některých regionech svobodné dívky na větvičky barborek věšely lístečky se jmény místních chlapců, kteří jim byli sympatičtí.
... aha vlastně... no tak šup šup!
RoSa Hahaha, ale aby to nebyla nějaká veselka mimo dům, nebudu riskovat:-D
Karja dobře děláš, s přáníma vyslanejma do vesmíru nemám úplně pozitivní zkušenost ![]()
na jinou realitu jsem si zrovna včera vzpomnela, jak se asi má a doufala jsem, ze to tu aspoň čte, ale nečte ![]()
viktorka_od splavu Tak to jo. Asi se tam dějí věci. My před mnoha lety byli na Václaváku abylo to hrozný. Nikdy více.
brrr já potřebovala pár snítek šalvěje, normálně jsme ji museli pod sněhem hledat! A to ale není stížnost, já mám sníh moc ráda. Akorát jsem ségrám pro kočky slíbila natrhat a usušit šantu, no je zapadaná do neviditelna.
Potrefenáhusa jo, na ni taky často myslím a moc doufám, že ji ten fakt složitej život nějak nepoložil
andulka01 Já mám právě sníh raky ráda, ale v devět večer se mi uz moc nechtělo. A toho sněhu je tolik, že mi cestou skrz zavěje napadal i do vysokých bot. Brrrr
andulka01 ja dneska vyhrabavala petrzel ze snehu, pripadala jsem si jak Maruska na jahodach ![]()
brrr letos je zima i mně, párkrát jsem (těch pár minut pro bylinky) dala naboso, párkrát v kroksech, ale ona je tam fakt kosa. Ale mám nový sněhuly, letos úplně akorát, jen jsem líná je obouvat.
Prosím ověřený recept na pracny nebo něco do těch formiček. Potřebuju zabavit děti. Děkuji předem.
Dělala jsem čerty, vyšli mi medvědi. A mimozemšťani.

Sweet Potato ale kouzelní ![]()
Sweet Potato to je boží! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY