žluťásek Hezký věnec
Já chtěla letos taky žlutý(přírodní) svíčky, ale workshopu měli jen velký, tak jsem skončila se šedivejma, vypadají jako betonový. Ale vypádá to kupodivu dobře.
Čas vánoční...
Lama_z_Lana já miluju tu vůni včelího vosku a čerstvýho jehličí, včera jsem ho pořád chodila očichávat. Mám děsnou rýmu, tak jsem musela hodně blízko ![]()
žluťásek přesně, ty vůně. Pořídím si nějakou včelí jen tak na pálení ![]()
žluťásek nejlepší je, když je někde prodavaj a maj jich tam hodně, ta vůně ![]()
continuity Pinot Noir Dobře, dobře, tak se budu raději živit něčím jiným! ![]()
Garfie Ty hvězdy na drátěným korpusu jsou aspon docela rychlý... někdo se mě teď ptal, jak dlouho trvá ta šitá korálková. Odhadem jsem se dostala na 15 hodin, tak tím kdybych se chtěla živit, tak bude cena taky pekna pálka :). Tak Ok, zůstávám zatím, kde jsem. Ale to lego si zjistím ;).
Kdysi jsem ty hvězdy na drátku dělala, ono když člověk chytne grif, jak postupovat, jde to pak už rychle, jedna mi určitě netrvala déle než půl hodiny. Dělala jsem je podle nějakého obrázku, tehdy v dřevních dobách návody na netu ještě moc nebyly, tak jsem se dívala na fotku těch svých a dneska bych to už bez návodu snad ani nezvládla, nebo jenom po dlouhém zkoumání. Ale byla to dobrá zábava
teď (teda už asi 20 let) je mají na stromku naši.
Myrtila Pinot Noir Já dělám i ty bez konstrukce (ne šité, na to nemám nervy), není to těžké. Nějtěžší mi přijde trefit tu správnou sílu drátu, aby se s ním dobře pracovalo, a aby se výsledek neohýbal a nekroutil.
Mmch, nemáte někdo návod na korálkového šneka?
continuity designer je muj kamarad a spoluzak z gymplu:-) a ma svoji praci fakt rad!
Sweet Potato no právě, mám dráty dva, jeden je moc tenký, druhý moc tlustý.
Dál už do toho nechci investovat.
Sweet Potato Pinot Noir Já na to měla nějaký drát z železářství, jak říkám dřevní doba
ale dal se osahat, jak je tuhý a za pár korun ho bylo klubko, ještě pořád ho mám a teď slouží manželovi v dílně.
Mě tu ta koneverzace tak hecuje, že snad dojdu pohledat svoje dávné zásoby korálků a ten drát a po letech půjdu něco motat ![]()
Ja jsem mela sady primo na ruzne hvezdy, byl tam i vhodny dratek a navod, neco takoveho, uplne drahe to nebylo, podle pouzitych koralku, tak do stovky. Udelala jsem asi 3, ale nejak me to nechytlo. Ale je fakt, ze by se to dalo naucit a asi by ta hvezda nemusela trvat dlouho, podle navodu to bylo tak 20 minut a to jsem to ze zacatku motala dost neobratne.
Právě myslím, že různé ty korálky by se tady asi na Amazonu daly koupit hodně levně....![]()

Catherinne
Jen teda bych ho měla bohudík prazdnej![]()
Garfie a jsou cele knizky, jak na to!
Catherinne presne ten dostal muž ![]()
Kokoska Asi si nějakou v létě přivezu! :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY