žluťásek já budu letos opět dělat ten zapichovaný do hmoty, to se osvědčilo, zvládají to úplně samostatně. Akorát svíčky zapíchnu já
Čas vánoční...
Evaeva No, s tím ročním to jsou rozhodně veselé Vánoce ![]()
To mě nějak minulo, kolektivní betlém, který to byl?
Mně se moc líbil kdysi hodně dávno jeden minimalistický skleněný, někdo dával fotku ještě na peklo, pořád na něj myslím, nicméně vesmír nám místo něj poslal manželem vyřezávaný, s asi 50 figurkami, krásný teda taky
jen v úplně jiném stylu
a co máme dítě, stavíme ho jenom ty roky, kdy si jsme jistí, že to přežije.
Myrtila od decor by glassor, jestli se nepletu (nechce se mi to hledat
)
Naši mají takové keramické malované figurky a dřevěný chlív, co hraje tichou noc. Vůbec to není můj styl, ale tohle je asi ten náš symbol Vánoc. Jestli o něco, tak i něj bude jednou bitka.
Krulichovi u Arbesáku maj krásný korpusy na adventní věnce!
vedle Vietnamec má taky, za podobný peníze, vypadaj bídně a jsou vázaný ve smutečním směru (to neznaj, no...)
Myrtila jojo. Líbil se mi dlouho, tak jsem si ho letos přála k narozeninám. Mám je na jaře, tak to byl zajímavý dárek ![]()
Evaeva kdybych ho mela kam dat, uz ho mam taky. Je opradu prekrasny.
Evaeva Tak aspoň byl skladem? Protože teď je vyprodaný
Jinak konkrétně na glassoru nakupujeme vždycky po Vánocích, začalo to, když jsme si s mužem kdysi řekli, že příští Vánoce už strávíme spolu, což bylo v lednu, a že bychom se na ně měli připravit
tak jsme si objednali první společné ozdoby a pak ještě pár dalších lednů znova.
Tenhle?

Sedmá z devíti jj ten, do třídy plně pubertaku bych ho dala.
U nás ve škole....

Garfiečím víc stromek, tím víc vánoce? ![]()
A už na mě asi ty Vánoce pomalu lezou, včera jsem si střihla tyhle malé putovní kamínky. Jsou jednoduché, ale v reálu docela roztomilé. Doufám, že se mi do Vánoc podaří je pustit do světa, já je sice maluju, ale zapomínám je pak vzít s sebou ven. ![]()

continuity Asi ![]()
Pinot Noir Ale ten Lego stromek je parádní, ten bych ráda viděla z blízka!
Garfie hrozně jsem už spěchala (s Legem k Vánocům v tašce
), příště si ho víc prohlídnu a vyfotím detaily. Mně to došlo až po chvíli, že je to vlastně Lego. Je dokonalej!
Garfie teda, na to, že v Japonsku vlastně Vánoce neslaví, slušný arzenál! ![]()
Pinot Noir
Ale my jsme katolická škola plná cizinců!
Ale musím se vypravit do nějakého velkého supermarketu, vždycky tam mívají tematické stromky, Harry Potter, Dísney nebo tak, bývá to docela bizár!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY