Čas vánoční...

22. prosince 2016 19:51
Online Evaeva
příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 20:45

žluťásek já budu letos opět dělat ten zapichovaný do hmoty, to se osvědčilo, zvládají to úplně samostatně. Akorát svíčky zapíchnu já 

Online Myrtila
5412 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 21:30

Evaeva No, s tím ročním to jsou rozhodně veselé Vánoce

To mě nějak minulo, kolektivní betlém, který to byl? 
Mně se moc líbil kdysi hodně dávno jeden minimalistický skleněný, někdo dával fotku ještě na peklo, pořád na něj myslím, nicméně vesmír nám místo něj poslal manželem vyřezávaný, s asi 50 figurkami, krásný teda taky jen v úplně jiném stylu a co máme dítě, stavíme ho jenom ty roky, kdy si jsme jistí, že to přežije.  

Online Evaeva
příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 21:36

Myrtila od decor by glassor, jestli se nepletu (nechce se mi to hledat )

Naši mají takové keramické malované figurky a dřevěný chlív, co hraje tichou noc. Vůbec to není můj styl, ale tohle je asi ten náš symbol Vánoc. Jestli o něco, tak i něj bude jednou bitka.

Online Myrtila
5412 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 21:41

Evaeva Jestli je to tento, tak ten je moc hezký

Offline RoSa
10222 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 21:44

Krulichovi u Arbesáku maj krásný korpusy na adventní věnce!

vedle Vietnamec má taky, za podobný peníze, vypadaj bídně a jsou vázaný ve smutečním směru (to neznaj, no...)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 21:53

Myrtila jojo. Líbil se mi dlouho, tak jsem si ho letos přála k narozeninám. Mám je na jaře, tak to byl zajímavý dárek

Offline Kokoska
35127 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 22:06

Evaeva kdybych ho mela kam dat, uz ho mam taky. Je opradu prekrasny.

Online Myrtila
5412 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 22:10

Evaeva Tak aspoň byl skladem? Protože teď je vyprodaný Jinak konkrétně na glassoru nakupujeme vždycky po Vánocích, začalo to, když jsme si s mužem kdysi řekli, že příští Vánoce už strávíme spolu, což bylo v lednu, a že bychom se na ně měli připravit tak jsme si objednali první společné ozdoby a pak ještě pár dalších lednů znova. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 22:13

Myrtila a ještě v akci!

Kokoska no budu muset debordelizovat tu jedinou poličku v obýváku. Ještě je tu teda lepší místo, ale tam by nebyl v bezpečí. Ale nemám žádné místo na vázu s větvemi, i ten věnec někam těžko umisťuju, pokud je potřeba ho uklízet ze stolu (letos rozhodně bude)

Offline Samantha
3300 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 22:58

Kokoska Myrtila Neplakejte, dámy... já ho objednala letos v březnu (jarní slevy) a když jsem ho rozbalila, tak sice - je krásný, ale ne tak moc, jako na té produktovce. V tomto případě prostě reklama předčila realitu. 

Pro Kokoska > ale vlastně není ani tak velký... klidně si ho pořiď 

Offline Sedmá z devíti
příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 23:17

Tenhle? 

Offline continuity
43534 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 23:28

Sedmá z devíti jj ten, do třídy plně pubertaku bych ho dala. 

Offline Garfie
28612 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 23:30

U nás ve škole....

Offline continuity
43534 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 23:35

Garfiečím víc stromek, tím víc vánoce?

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 23:39

Napadlo mě to pozdě a už se mi nechtělo vracet, ale na poslední chvíli jsem blejskla stromek v OC Letňany - celý z Lega. Je obří, vysoký přes celé patro, plný ozdob, dárky... Všechno z kostiček. 

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 23:43

A už na mě asi ty Vánoce pomalu lezou, včera jsem si střihla tyhle malé putovní kamínky. Jsou jednoduché, ale v reálu docela roztomilé. Doufám, že se mi do Vánoc podaří je pustit do světa, já je sice maluju, ale zapomínám je pak vzít s sebou ven.

Offline Garfie
28612 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 23:43

continuity Asi

Pinot Noir Ale ten Lego stromek je parádní, ten bych ráda viděla z blízka! 

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 23:47

Garfie hrozně jsem už spěchala (s Legem k Vánocům v tašce ), příště si ho víc prohlídnu a vyfotím detaily. Mně to došlo až po chvíli, že je to vlastně Lego. Je dokonalej! 

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 23:48

Garfie teda, na to, že v Japonsku vlastně Vánoce neslaví, slušný arzenál!

Offline Garfie
28612 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 23:58

Pinot Noir Ale my jsme katolická škola plná cizinců! 

Ale musím se vypravit do nějakého velkého supermarketu, vždycky tam mívají tematické stromky, Harry Potter, Dísney nebo tak, bývá to docela bizár!