andulka01 Ty kočky!
Ten váš zvyk je moc hezký. Já letos všem nakoupila ryby pro Bečvu, trochu jsem to přehnala, tak asi dárek dostanou i sousedi. ![]()
A chlubila jsem se tady loni krásným dárkem od kamarádky k narozeninám?

andulka01 Ty kočky!
Ten váš zvyk je moc hezký. Já letos všem nakoupila ryby pro Bečvu, trochu jsem to přehnala, tak asi dárek dostanou i sousedi. ![]()
A chlubila jsem se tady loni krásným dárkem od kamarádky k narozeninám?

rozarka díky! savý papír ještě existuje? piják?
RoSa mozna by stacil papirovy kapesnik nebo papirova uterka?
Kokoska jo, pravda... dík!
Torrah za tři týdny, bez vaření? Loni jsem zkoušela poprvé, letos už mám pár lahví v lednici nachystaný jako dárky.
Karoleena Děkuji, já už objednala
. No omrknutí by mohlo být ještě nebezpečnější. Vzala jsem většinou ty, které už máme.
brrr Ještě, že nejsem u zdroje. Já na to nikdy moc nebyla. Nejraději bych slamněné, ty se u nás neujaly. Potom červená a bílá, to už bylo lepší, ale kluci celou dobu chtějí ty baňky a barevný stromek, jako býval u prababičky. No tak letos bude.
andulka01 Sadu koček taky mám v objednávce![]()
Torrah jo, to je přesně on. Loni to vyšlo, proto jsem letos udělala rovnou víc. Tak ať chutná :-)
letolet no jsem zvědavá moc!
Garfie tyjo, ryba pro Bečvu
mám v rodině 4rybáře, škoda že jsou vyprodaný, tohle by byl ten úplně nejlepší talířovej dárek!
Kolekce je krásná.
My jedeme na hlavním stromu u mámy vždy bílou, u mě střídám barvy, nemám ráda ten celoplnobarevnej strom. Kočky si odnesou domů na svý stromky :)
andulka01 Můžu ti jednu poslat, jestli chceš. :-)
Možná pojedu i příští pátek do Prahy, ale nemůžu to slíbit.
Torrah Přeju, ať se podaří. Já asi udělala něco špatně. Přišlo mi, že mi loni zkazil nebo nevím.
andulka01 Já tě úplně chápu, taky nemám ráda celobarevnej, ale možná je to i tím, že my jsme na chalupě mívali většinou nějaké trochu koště, které bylo potřeba vyřezat v našem lese nebo na zahradě. Takže takovej řídkej, nepravidelnej smrček. Brácha mívá barevnej, hustej a vypadá to pokaždé pěkně. Tak jsem zvědavá, co vytvoříme.
Garfie No, kdyby to pro tebe nebyl moc problém, tak jojojo, prosím
no a kdybys jela do Prahy, to by bylo úplně nejvíc nejlepší!
andulka01 Super, tak já uvidím, jak mi to vyjde a když ne, tak to ještě určitě stihne dojít do Vánoc! :-)
Garfie Jeee
tak moc doufám, že tě budu moct pozvat na svařák (do kavárny, samozřejmě).
RoSa Stromeček. Koupený už před lety, letos mne napadlo strčit pod něj svíčku - ale falešnou!
Garfie Ryby pfo Bečvu už jsou vypfodané![]()
Kdyby ti nějaká přebývala, hlásím se.
Sweet Potato Jo, takhle jsem svítila v halloweenske dýni, sambovym světlem na kolo. Nadšenej nebyl:-D. Pak to chodit vypnout ještě večer:-D.
Sweet Potato Ok, tak dve do Prahy :-)
Karja nám se teď sešlo hodně těch čajových led svíček. To je super, kluci si s tím hrají a já nemusím mít strach.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.