Garfie
Děkuju moc
Čas vánoční...
Karja Koupila jsem v Tchibu takové ty elektrické ve voskové svíčce, vždycky mi to přišlo jako kravina, ale vypadá to fakt opravdově. I "plamen"se chvěje.
Sweet Potato me to prislo vzdycky hrozne osklivy,vhodny leda na hrbitov,no co bych za ni vcera dala,kdyz jsem se musela od metra vracet domu do ctvrteho patra,protoze jsem zapomnela sfouknout svicku.![]()
Zarinya mne ty umely svicky taky vzdycky prisly fuj, no a uz mam jednu doma. Mam totiz jedny svetylka vedle televize a repraku a porad jsem poslouchala, jak vyhorime, jak znicim televizi... tak jsem koupila v JYSKu jednu tu umelinu. Kdyz se na to kouka vsede, neni moc videt ten "plamen", s trochou sebezapreni to jde. Jen jsem teda trochu serizla takovy cip, co ma predstavovat nepravidelne vyhorelou svicku. Je to voskovy nebo nejaka hmota a la vosk, mekka, tak to slo. Na pravou svicku to teda ale nema.
Kokoska když je to schované ve svícínku, tak nevidím rozdíl od normální svíčky. My máme nějaké levné jako čajové svíčky a ty jsou teda hnusné dost![]()
Zarinya Rozhodně jimi nehodlám nahradit pravé svíčky, miluju škrtat sirkou, zapalovat, sfoukávat... ale do něčeho, kde jsou schované, je to fajn. A bezpečné.
Na hřbitově by obávám se dlouho nepřežily.
Tak ja jsem dnes uspesne vratila do Tchiba tu hvezdu, co jsem vcera koupila, a mam fakt radost, ze to nemusim mit doma
. Tu teda nedoporucuju, do okna se nehodi a je desne forova. Jinak mam slabost i pro dost velke kyce a se synem si jiste doprejeme nejakou nahradu, ten si to ohlida, aby byla dustojna vyzdoba:))
Evaeva jo, ty "čajovky" do něčeho, to je k tomu účelu šikovný.
Já tu mám pro vás jeden dáreček od Městské knihovny v Praze, knihovní adventní kalendář.
Dnešní okýnko je speciálně vhodné pro pražské rodiny s dětmi, popř. ty, co se do Prahy s dětmi ještě letos chystají ![]()
žluťásek No, to je ale krásné. Moc děkujeme![]()
žluťásek To je krásné
Garfie mam tu ruzne svicinky na cajovky, to bych se jeste mohla po necem podivat ![]()
Evaeva mně ty led svíčky přišly taky ohavne, ale teď v domacnosti s nemocným dítětem je moc oceňuji. Pořád vyrábí vánoční dekorace, tak jen obětovala jednu šňůru svetylek a pořídila tyhle led čajovky a jsme spokojený všichni.
tina Sweet Potato tak si hlavně běžte zahrát tu hru, jo?
Bojím se, že jsme ji spustili ve špatný čas, na začátku toho ošklivě chladného podzimu. A teď už je večer zas brzy tma.
žluťásek díky!
žluťásek Já už leda sama![]()
žluťásek my nejsme pražští, ale je to moc krásný nápad a těším se na další okénka
Sweet Potato vezmi nějakou pražskou parfu kamarádku![]()
Vyrážíme hned, jak nás vypusti z karantény.
Loňská fotka, úplně se mi zastesklo.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY