vanilka No jasně![]()

Dadoo Ale kuš! ![]()
Moje hurá tvoření

Na Islandu je třeskutá zima a vždy bylo třeba na ni být dobře připraven. O to, aby lidi neumrzli, má starost i jedna zvířecí postava z temných islandských pověstí. Dělá to ale značně svérázně a nemilosrdně. Obrovská krvežíznivá kočka Yule se s nikým nemazlí a každého, kdo před Štědrým dnem nemá dostatek vhodného teplého oblečení, prostě sežere.
těšili jste se na adventní kalendář ČT?
A jeden motaný ... 

Asi jednou skončím jako takoví ti vánoční maniaci se světýlky i na komíně. Ale Santu na okap fakt nepověsím, přísahám!

Sweet Potato to je moc krásný. Santu a soby nebrat! Taky to nemám ráda. Ctím české Vánoce a Ježíška ![]()
Sweet Potato jak to, ze ti ty svetylka drzi? Kdykoli jsem chtela neco pripevnit tema prisavkama, spadlo to do pul minuty.
RoSa uááááá, už hraju, to je prostě boží!!!!!!!! ![]()
Sweet Potato to jsou ty z Tchiba? Zrovna dneska jsem je objednala.
obdivuji všechny věnce, ještě šikovné všechny,
EDITH4B Nádherné svíčky![]()
Kokoska Přísavky jsou součástí. Zatím drží jak helvítská víra. Jak dlouho, to teprve uvidíme. Podle návodu se mají občas zkontrolovat a přitlačit:-)
Sweet Potato jestli jsou to ty z Tchiba, tak je mám na cestě, diky ti!
Sweet Potato tak ti drzim, at drzi!
Vilemina Ano, jsou to ony.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.