MPLee takové tradiční staročeské Vánoce na horách![]()
Čas vánoční...
Malvin
My mame predpremieru zitra.
brrr doufám, že po vánocích už budou všichni vysvětýlkovaný a lidí bude míň ![]()
žluťásek jestli zvladneme posledni adventni seslost, tak pridam. Ale tohle je minula nedele, napadlo a nikde nikdo
. Dneska je obleva a mlha. A snih skoro zadny
Tak já tady rozumuju o správné velikosti kapra a pak dotáhnu obludu o váze 4,2 kilo!
. Menší už nebyli.
My máme letos vtipný retro stromek, je z projektu Šetrné stromky, obyčejný smrk z lesních prořezávek, domů jsme ho nesli zavazáný provázkem ![]()
Takže kromě jedné nové sady baněk, ve které je špička, jsme použili jen různé speciální od kamarádů a rodičů a pak opravdu retro baňky, co tady zůstaly zahrabané v komoře po předchozích majitelích a my je před pár roky našli při větším úklidu.

Dneska rano se muz tak rozhlidl kolem sebe a rika "Nemeli bychom chystat neco na ty Vanoce?"
Adventni venec mame mesic, svetylka na okne v obyvaku taky, na vchodovych dverich visi venec, stromek mi pomahal ulozit venku za barak pred tydnem, vcera jsme se domluvili, ze dneska odpoledne pujdem pro ryby, cukrovi ma trosku kazdy den, vedle kupy zabalenych darku sedel v hornim pokoji u televize 3 vecery...
![]()
Ale jen ať chystá! Stačí nějaká pěkná malá krabička, ne? ![]()
barbucha ty andersenovky od Boudy střežím jako oko v hlavě, škoda, že se je kdysi máma , když byla malá snažila vylepšit fixou
A já je nemůžu najít, někdo si to šeredně vodskáče! ![]()
Tie ulky vyzerajú tak pekne, u nás som to nikdy nikomu nevidela.
To souhlasím, tahle Alenka byla nejlepší!
(na Andersena mám ale radši Cyrila Boudu, ono je to asi o zvyku - co jsme viděli v dětství jako první)
Odpoustim ti![]()
A na Alenku koukam kazdy den nekolikrat.
letfenixa u nás sa uliky robia na Slovensku odjakživa. Ale je to jeden z najpracnejsich druhov.
Tydlitát a Tydlitek by nebyl?
barbucha Nebyli, nejsou zaramovani.
Evaeva Myslím, že jo. Sobotní večer v kombinaci s blížícími se vánoci byl smrtící, ale jen na začátek. Myslím, že po té půl sedmé už to bude pohoda. Akorát nevím, jak to mají vaši kluci s večerku, no.
barbucha jeeee...Dora a medvěd...to jsem milovala...Dobrá mysl-titul znám...ale o čem to bylo???
To bylo snad pokračování tý Dory
její tatínek na tom zámku pracoval...
barbucha ...ajooooooo
už vím...
já mám k dodělání dva druhy cukroví, ze čtyřech celkem, ale místo toho jsem dala kynout na pagáče:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY