Čas vánoční...
Evaeva do 19.ledns
notna taky se hlásím ke knížce Dům drobných radostí, bývala moje oblíbená.
Až v lednu uvidíte ve výprodejích balonky, podívejte se jak jsou velké
Jo, sem se ty vánoční talíře fakt hodí ![]()

MPLee mne ten porcelán kýčovitej nepřijde, naživo působí trochu jinak, s těmi vyloženě dětskými motivy mám jen ten jeden velkej talíř, stejnej jako ty, jinak mám ten (myslím predlonskej?) les
sněhulák je teda gigant :-)))

Josv kostele byl asi koncert, bylo tam hodně lidí, taková sváteční atmosféra. Z fotek to není moc poznat, ale osvětlení je kolem kostela krásné, ty obří koule na cestě, to je efektní. Fakt moc hezká podoba Čakovic. Škoda, že je to všechno tak blízko té silnice a v zatáčce. Do parku jsme tentokrát nešli, byla už tma a Viki se bál.
Bedřichov je teda jak z pohlednice.![]()
Jos oooo ![]()
Dej víc fotek, kdyby se ti chtělo. Já to tam znám jen v létě, to je krása ![]()
Jos to je krasa, uplna reklama na Vanoce, tam bych sla rada na pulnocni.
Pinot Noir ty mensi obce si docela davaji zalezet. Pamatuju se, jak nejak hned prvni rok po revoluci jsme jeli na adventni trh do Norimberka, vsude po ceste v tech mesteckach takova vyzdoba, to jeste v Cechach tolik nebylo. Dost jsme jim to zavideli, ted uz je to jine.
Potrefenáhusa nebyli, ale asi teda máme program na zítra ![]()
![]()
Lenka22 Vy mi tady děláte radost! V dětství jsem měla tu knížku jen já, kamarádky si ji ani půjčit nechtěly a dceru nezaujala, ani ji nedočetla.
Ta Křišťálová zahrada v Botanicke je parádní, ale lidí ubývá až kolem půl sedmé

Jak jsem nemohla najít ten nový přírůstek do sbírky vánočního porcelánu Fučíkové, misku s kocoury, už vím proč. Není to totiž miska, ale talíř! A čekal spořádaně mezi ostatními.
Pinot Noir ty mensi obce si docela davaji zalezet. Pamatuju se, jak nejak hned prvni rok po revoluci jsme jeli na adventni trh do Norimberka, vsude po ceste v tech mesteckach takova vyzdoba, to jeste v Cechach tolik nebylo. Dost jsme jim to zavideli, ted uz je to jine.
Zrovna včera jsme na to s mužem vzpomínali cestou do Regensburgu na vánoční trhy. Jak to osvětlené předvánoční Německo byl pro nás po 89. šok. V dobrém. Výlet do Německa před Vánoci je pro nás pořád symbol svobody...
To byla moje oblíbená knížka a ty jsi první člověk, který ji taky zná. To mi udelalo radost
Taky byla moje oblíbená, a ještě ji mám!
To souhlasím, tahle Alenka byla nejlepší!
(na Andersena mám ale radši Cyrila Boudu, ono je to asi o zvyku - co jsme viděli v dětství jako první)
Dneska rano se muz tak rozhlidl kolem sebe a rika "Nemeli bychom chystat neco na ty Vanoce?" ![]()
Adventni venec mame mesic, svetylka na okne v obyvaku taky, na vchodovych dverich visi venec, stromek mi pomahal ulozit venku za barak pred tydnem, vcera jsme se domluvili, ze dneska odpoledne pujdem pro ryby, cukrovi ma trosku kazdy den, vedle kupy zabalenych darku sedel v hornim pokoji u televize 3 vecery...
Tak u nás už vše připraveno na první návštěvu.
barbucha ty andersenovky od Boudy střežím jako oko v hlavě, škoda, že se je kdysi máma , když byla malá snažila vylepšit fixou![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY