whiskas vsechno nejlepsi preju a pokojny zbytek Vanoc! Nic nevzdavej, mas jeste spoustu casu pred sebou, urcite te ceka hodne hezkych dnu, i tech Stedrych.
Čas vánoční...
whiskas ty máš Vánoce, svátek i narozeniny takhle 3v1? Ke všemu ti přeju obrat k lepšímu
Teda, porodit dítě na Štedrý den a pojmenovat ho Eva (nebo Adam) , to už je snad pomsta, ne ? ![]()
bublifuk já jo a byl to děs, příběh vykrádačka jiných pohádek, unylí herci, akorat Isteník mi přišel dobrej. Ale já obecně nejsem příznivcem těhle novo pohádek (kromě Anděla páně)
whiskas Všechno dobré a ještě lepší. ![]()
bublifuk My právě dokoukali. Jednou stačilo. Myšlenka asi dobrá, provedení hrozné.
Ani Isteník to nezachránil.
Mermaid Přesně, jedna z těch pohádek, která se rychla zamíchá mezi ostatní nepodarky.
Potěšila mě absence uřvaných čertů, jinak nuda, nuda, šeď, šeď.
Kdo viděl Tři princeny? Recenze jsou dost rozdílné. Asi nevím co všechno má pohádka splňovat, předávat.. Podívám se později, ale já jsem nenáročný divák.
No ja jsem se divala a z hercu hral jen Istenik. Dokonce i Meliskova byla mimo. Je tam jedina dobra vizualni scéna, jak ta zrzavá princezna bojuje se svym prizrakem, ale zas ta scena do niceho nezapada. Furt rikam, ze me pred tema skoro 25 lety na tu jamu mohli klidne vzit.![]()
bublifuk já jo a byl to děs, příběh vykrádačka jiných pohádek, unylí herci, akorat Isteník mi přišel dobrej. Ale já obecně nejsem příznivcem těhle novo pohádek (kromě Anděla páně)
Ja mam letos kulturni zazitek, ze jsem poprve videla Andel Pane, jednicku i dvojku. Ja jak normalne ignoruju vsechny pohadky, ktere se natocily po roce 1990, tak jsem vubec nevedela, ze to existuje ![]()
Takze jsem stedrovecerni odpoledne travila s cajem na gauci a s Andelem Pane, bylo to naprosto genialni! Takhle jsem se uz dlouho nezasmala.
A vecer jsem pak zkoukla Vanocni pribeh s Labusem a Kaiserem, to bylo takove mile ![]()
No a on první Anděl je z roku 2005, takže se už přesouvá do kategorie starých ![]()
Samantha Já tomu pomsta rodičů říkám, mám známého Adama narozeného na Štědrý večer.
Janulik03 Moc děkuju za přání a přesně to samé (ohledně maminky) mi prolétlo hlavou (někdy je potřeba najít i malé světýlko naděje). Hezká vánoční svátky
.
whiskasrádo s stalo, mám to podobné jako Ty, narozeniny, vánoce a svátek během dvou dnů..
Paráda, že? ![]()
Když byl člověk malý, tak jsem to tak drsně nevnímala. Pěkně dopoledne jsme slavili narozeniny, odpoledne svátek a večer přišel Jééééžííííšek
. Jak čas běžel, narozeniny a svátek se vešel do jedné gratulace, plus večer Vánoce a následně s partnerem se vše slilo vjedno. No co, někde se svátek myslím ani neslaví
?
rozarka Ano, 3v1 a průbeh v čase popisuji v předchozím příspěvku. Děkuji za přání
.
continuity Děkuji a v lepší vývoj v příštím roce opravdu doufám. Myslím, že nejen já, protože co si vybavuji v rámci stěžovacího vlákna, nebyl tento rok extra veselý pro řadu lidí.
Doufám, že zvládáš vánoční návštěvu v rámci možností dobře.
Krásné a pohodové sváteční dny všem
.
Kokoska Sweet Potato Moc všem děkuju za přání
.
whiskas pokud tě to uklidní, tak ja slavím svátek na Kateřinu (25.11.) a 1.12. přijeli naši a náma byla první člověk (včetně mě, co si vzpomněl). Fakt mě to upřímně rozesmalo, že jsme to letos zazdili úplně všichni, včetně mě![]()
Jinak to moc neřešíme, děti mají svátek a narozeniny proti sobě v rámci týdne, tak se sfoukne v rámci jedné oslavy. A na muže zapominam zas já.
Skoro to tak vypadá, ale jelikož znám své rodiče, tak z pomsty to jistě nebylo. Zkusím toto téma někdy probrat s mámou. Ani nevím, proč mě za těch X let nenapadlo se zeptat na detaily. Ale vím, že jsem se narodila v předstihu a máma asi neměla připraven záložní plán v podobě jména, tak mi zůstalo to předvybrané a boužel se to tak nějak sešlo se dnem narození. Nebo jsem si to tak zařídila sama? Asi, aby se to okolí lépe pamatovalo
.
continuityTak stane se, také to už tolik neprožívám, ale letos jsem to brala jako testovací bod pro mámu. A jo, povedlo se. Den po je ještě v pohodě. Hlavně, že ví, kdo jsem, to se počítá
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY