Pinot Noir aha, aha. Tak já můžu udělat ještě celeeovy krém:D. Mi shnila dýně, úplně čára přes rozpočet toto.
Lamicka A do toho nedáváš smetanu?
Pinot Noir aha, aha. Tak já můžu udělat ještě celeeovy krém:D. Mi shnila dýně, úplně čára přes rozpočet toto.
Lamicka A do toho nedáváš smetanu?
bublifuk já je tam dávám, ale jen ty bílky, nelíbí se mi, jak žloutky obarví majonézu dožluta. Jinak do salátu podle mě patří to, co tam chceš mít.
Jéje, a já dávám kurkumu, aby to nemělo tak fádní barvu. To je legrace![]()
Karja Batátovou dělám jako všechny ostatní zeleninové polívky. Základ je pórek, mrkev, celer (klidně i řapíkatý), česnek, rajče. Plus teda batát. Rozmixuju. U nás si pak každý podle svého gusta dodá chilli. Zakysaná smetanu nebo pokapat dýňovým olejem jsou alternativy.
Taky u vás cibuli do salatu nejdřív spaříte vroucí vodou?
Tak BettyAno.
Tak Betty Já ji krátce povařím v zálivce z vody, soli, cukru a octa.
Krásné Vánoce všem! ![]()
Přeji vám krásné a pohodové Vánoce!
Tak Betty a to se spaří celá nebo už nakrájená? Už jsem zaregistrovala, že se to dělá a proč a manžel poslední dobou má nějaké problémy tak jsem si říkala, že to zkusím.
A krásné vánoce všem.
Klidné Vánoce všem a nám Evám všechno nejlepší k svátku! ![]()
Pinot Noir všechno nejlepší a děkuji za připomenutí, mám sestru Evu ![]()
Čas na loutkové divadélko. Krásné Vánoce!

rysamona spaří se nakrájená na cedníku, jen se přeleje.
Karja Skvělou krémovou polévku z batátů má Kitchenette. A ještě nám chutná batátovo-bramborová kaše. Postup jako u klasiky, jen se vaří pár kousků batátu spolu s bramborami.
Krásné a pohodové Vánoce všem!
Klidné vánoce všem!
Tak Betty děkuji ![]()
Mrs.RobinsonŠkoda, už to vařím:D. Nám to chutnat bude, a pro děti jsem ještě vylovila z lednice zbytek vyvaru. Ať chudáci nemusejí na Štědrý den u oběda brečet... (To se fakt děje, ta starší bulí, když ji něco nechutná:D, ale třeba i to, co předtím normálně jedla). Ale když jsou ty Vánoce, nechci je trápit;-)
Poklidné svátky všem
Pinot Noir Evičky jasně! Všechno nejlepší!![]()
Eva byla moje nejlepší kamarádka celou základku, je to krásné jméno.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.