mitford sister Tak zrovna jsem se dívala na jeden díl "Vánoční dekorace z řetězu utržené" a řeknu ti, že bys Amíkům natrhla zadel ![]()
![]()
Čas vánoční...
Evaeva mne se na ty jednicce libi zacatek, jak tam zabudovali leccos o tech svatych, treba ze Anna bere Petronelovi perinku, protoze je ji rano zima, nebo Veronika poda Jeziskovi rucnik a pak je na nem otisk tvare, Martin myslim ji husu atd.
Tohle mi na tom zrovna přijde nejslabší, vyloženě trapné.
dzizisketa my neznabozi máme asi jiný pohled
priznani: pohadka andel pane mi prijde trapna cela a trojan je mi hrozne nesympaticky herec
viktorka_od splavu Mně ten první díl nepřipadá špatný, i když v některých chvílích se mi taky zdá, že to Trojan s tím pitvořením přehnal. Ale dvojka už mi teda připadala taky spíš trapná.
Evaeva . Mne to prislo docela vtipne, obsadit ty cameo role herci, kteri maji stejna jmena jako svati, takovy vtipek pro dospele.
dzizisketa proc trapne?
mitford sister Nevím, jestli u mě vítězí kočka Libuše Niklové, nebo ta krabička od Startek
.
Jako jeden dva gagy najednou by to bylo fajn, ale opakovaný vtip přestává být vtipem. A navíc je nasázel takhle koncetrovaně hned na začátku.
Já na dvojce dokonce byla v kině a byla jsem zklamaná, skoro i naštvaná. Úplně promarněná příležitost.
dzizisketa pak uz je ten pribeh rozehrany jinak, bylo by divny se k tomu vracet. Ale je to vec nazoru, samozrejme.
Dvojka se mi taky tolik nelibi.
DruI mně se líbí i dvojka, ale je slabší než jednička
DruI dvojka byla desna hlavne tim, jak tam vsichni slintali z Vicy Kerekes. Jako jo, je hezka, ale do pohadky mi to prislo vazne nevhodne, spis tak do bezne ceske komedie...
Jinak ze stedrovecernich pohadek se mi po dlouhe dobe libila ta lonska O Krakonosovi , ale priznam se bez muceni, ze to bylo hlavne kvuli Svehlikovi.
A jeste priznami, nekriticky miluji Tretiho prince a zitra si ho pustim na spraveni chuti po te stedrovecerni silenosti
monis mně ten Krakonoš přišel nějakej divnej
Ale máme asi opačný vkus, tři princezny jsou sice teprve v půlce, ale zatím dobrý.
Já si teda myslím, že vymyslet každý rok novou, zajímavou a neotřelou, ale zároveň klasickou a tradiční, aby se líbila většině diváků, je nemožné.
Evaeva ja si hlavne myslim, ze opravdu neni potreba kazdy rok nova pohadka. Prijde mi to hrozne zbytecne a ty vysledky jsou vetsinou po premiere zrale tak na vysilani v nedeli dopoledne.
monis dnes jsme se na tom shodli v autě. Prostě radši kvalitní pohádka než každý rok jeden vyblitek.
Když odjedou děti a vnoučata, tak cítím strašnou úlevu, protože to je mazec, ale zároveň se mi derou slzy do očí. ![]()
Tak Betty Kdyz jsme jako malí odjížděli od babičky po oslavě 26., bulela vzdycky jako želva. Dodneška nevím, jestli smutkem nebo úlevou ![]()
![]()
![]()
Tak Betty to říká mamka taky, zpravidla tam přijedeme na víkend já +2 děti a sestra +2 děti abychom se viděly i my spolu. Když odjedeme je doma pak údajně tak smutno a ticho, nikdo nic nechce, jen na různých místech nachází nůžky, pastelky atd. Minule jí náš synek vyměnil nádoby se solí a cukrem, takže pak sladila bramboračku ![]()
Hlasim, ze akce zmrzlina se vydarila! V praci jsme meli slavnostni obed, ktery byl vynikajici - tak vyborne hovezi uz jsem dlouho nejedla! Vubec se to nedalo srovnat s tim neslanym nemastnym krutim platkem, ktery byl na Den dikuvzdani. K tomu brambory au gratin a kukurice, a jako moucnik jablecny kolac se slehackou. Cpala jsem se ja i deti, takze jsem si zacinala rikat, ze mi te zmrzliny vetsina zbyde, protoze se do nich uz nemuze vejit. No, podcenila jsem dospivajici mladez ![]()
Podarilo se mi koupit vsechny prichute, ktere jsem mela na seznamu, takze jsem to sice vlekla ve dvou obrovskych nakupnich taskach, ale za tu radost to stalo ❤️
P.S. Akorat doufam, ze neprijdu zitra do prace a nedozvim se, ze polovina klientu ma prujem ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY