Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kokoska
35195 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 13:53

betsey to je na prd, at pojedes nebo ne. Snad kvuli male bych jela, ale s tchyni bych to nejak neresila, kdyz se bude tvarit nevlidne, tak si ji moc nevsimej a nepremahej se k hovoru.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 13:59

betsey potľapkávam, možno ťa uteší,že u nás totiež bolodonedávna extrémne zlé, fakt som simyslela, že sa s mužom buď pobijeme alebo rozvedieme...nejak sa to teraz utriaslo, porozprávali sme sa o tom čo komu vadí a snažíme sa snažiť tie veci nerobiť...Fakt sa už nečudujem,že pri malých deťoch je tak vysoká rozvodovosť, nikdy by som nepovedala, že sa niekedy medzi nami bude diať to, čo sa dialo (a to sme sa kedysi vôbec nehádali, všetci nás považovali za idylický párik....).

Offline Candance
5637 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 14:05
Reakce na Catherinne:

tzaziki

achjo, potlapkávám. Není blízko maminka, že by zbytek připravila, jídlo zítra donesla a ty bys mohla s dětma jen ležet? 

​ne, impetigo je nakazlive a dost...Dcera to.mela 2x, kazdy den jsem menila i 2x povleceni, obleceni a vyvarovala. Navic mela 3x atb protoze se ji objevovali nove z poskrabani, zadery a tak. Podruhe mela i kys.salicylovou a kortikoidy

Offline Candance
5637 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 14:10

betsey lituju, s detmi je to strasne tezke a slozite. Na RD je to fakt hrozne, u nas to tez byla krize a nekolikrat. U nas je problem ted, ja chci karieru a konicky a.pozaduju rovne rozdeleni domacich povinnosti a to skripe. Jinak se nehadame ale o rozvodu uvazuju, ja se uzivim a ve dnech, kdy by mel manzel deti bych mela volno. Ale je to na hlavu.

Drzim palce, pokud o rozvodu uvazujes, jednoduche to nebude.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 14:17

Candance veľmi ti rozumiem, aj tomu, prečo o rozvode uvažuješ. U nás to momentálne vyzerá nasledovne: ja platím polovicu všetkých výdavkov za byt a manželovi nenakupujem, nevarím a neperiem. Takže sa starám o seba a o malú a on sa stará o seba. Tak to chcel on. A samozrejme, že je spokojný, pretože teraz sa chodí stravovať k rodičom, nabalia mu aj na doma a nemusí vôbec nič. Inak všetky ostatné domáce práce mám stále robiť ja. 

Offline Candance
5637 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 14:27

betsey

Trvala bych na prerozdeleni - jsi jeho zena a jsi doma s jeho deckem. Tat at se stara i o nej nebo at ti plati za peci o nej. (Nadsazka) pro tebe by se rozvodem fakt skoro nic nezmenilo.Mne dava manzel penez kolik chci, jen je vetsina pece  na mne.

Kolegyne to mela jako ty - meli v lednicce 2 masla, 2 mleka....vse na pul. Kdyz jeli na dovolenou, on ji pujcil a ona mu to z rodicaku rok vracela a dalsi rok ji nepujcil a jel sam s dcerou. No uz spolu nejsou.

Offline Tak Betty
6213 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 14:28

betsey ja bych za těchto okolností asi nezvládla jit s malou k e tchyni. Připravila bych štědrý večer doma, když by zustal i muž tak asi i pro něj. Vim, že je to těžký.

Offline Potrefenáhusa
39079 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 14:37
Reakce na Candance:

Kdyz jeli na dovolenou, on ji pujcil a ona mu to z rodicaku rok vracela a dalsi rok ji nepujcil a jel sam s dcerou. No uz spolu nejsou.

Lidi, to si děláte prdel, ne?!!!

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 14:39

Potrefenáhusa to chceš..

Offline Candance
5637 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 14:44

Potrefenáhusa ja na ni zirala a pak jsem si uvedomila, ze ja problemy nemam... teda mi manzel ne/pomaha ale ja na druhou stranu jsem perfekcionista a narocna a nic mi neni dost

Offline Candance
5637 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 14:49

Potrefenáhusa jenze i tady se objevilo par nazoru, ze ma jit vse na pul, ze uz neni povinen nic zene platit a pomahat. Ona na tu dovolenou nemela, tak ji pujcil. Ja osobne bych to nesnesla.

Offline 711990
18331 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 14:53

Candance to je neskutecny.....

ale myslim ze tady snad nikdo takovy model nenavrhoval ne? 

Online viktorka_od splavu
49476 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 15:03
Reakce na betsey:

Candance veľmi ti rozumiem, aj tomu, prečo o rozvode uvažuješ. U nás to momentálne vyzerá nasledovne: ja platím polovicu všetkých výdavkov za byt a manželovi nenakupujem, nevarím a neperiem. Takže sa starám o seba a o malú a on sa stará o seba. Tak to chcel on. A samozrejme, že je spokojný, pretože teraz sa chodí stravovať k rodičom, nabalia mu aj na doma a nemusí vôbec nič. Inak všetky ostatné domáce práce mám stále robiť ja. 

​pokud maji rodice takovyhle pristup, nesla bych k nim ani nahodou. vzpominam si dobre, ze pripravovali i driv jidlo jen pro nej a tys ho tam vozila? nechapu takovy rodice, opici laska

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 15:43

Potrefenáhusa jednou jsem na emiminu zabrousila do diskuze o penezich a to mi spadla brada. Utkvelo mi: chlap mi nedava penize, vse platim z rodicaku, jime s ditetem suche rohliky, abych z penezi vysla.On chodi na obedy a vecere do restaurace... co s tim? a takovych prispevku tam bylo plno. 

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 16:25
Reakce na Potrefenáhusa:

Lidi, to si děláte prdel, ne?!!!

​mně spadla čelist doopravdy, to snad není možný. Ba ne, vím, že je...

Online MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 16:29

Jako placeni všeho půl na půl asi funguje, když mají oba plus minus stejný příjem. Jenže to během mateřské není a ještě je to dlouhé. Taky to  nemůžu pochopit

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 16:30

betsey ach jo, to jen moc smutný, držím ti palce, ať už se to vyřeší jakkoli. Tohle dělení "napůl" může fungovat snad jenom u bezdětných páru, kde oba vydělávají stejně. A ani tak to není můj šálek čaje. 

Offline Karja
44977 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 16:42

Ja si treba ten rodinnej financni zivot taky neumim poradne usporadat a zvyknout si na nej. Protoze odjakziva se o penezich nerada bavim, ci si o ne ,,rikam,,. A tim, ze jsem mela relativne dobre zamestnani a byla jsem financne docela nezavisla, je to o to horsi. No a jako ta zmena je dost citit no:-D. Zvlast kdyz s partnerem mame jaksi jine financni ,,citeni,, (cti, on pro sebe fakt nic nepotrebuje, jeho zivotni naklady jsou minimalni, I u svych konicku se drzi hrozne pri zemi, on je od prirody skromnej, snazi se investovat do nejakejch hodnotnejsich veci). Jo to ja zas nejsem ze jo, takze je to takovy osemetny no, taky se necitim uplne gut! Takze ve vysledku jdou veskery moje prijmy fuc za rodinnej a muj chod, a rezervy generuje jen sambo, coz pro MOU budoucnost neni uplne optimalni, ale fakt si to neumim nejak usporadat!

Offline 711990
18331 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 16:45

Karja no, mam to stejne. Navic ja jsem absolutne finance negramotna. Resp vim co a jak, ale v praxi jsem jak nejvetsi socka co neumi hospodarit. Takze ted to bude asi narocny, pri prechodu na rodicovsky prispevek:( 

Offline Karja
44977 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 17:22

711990 No presne, navic ja jsem bordelar, chtela jsem si vest, kolik toho utratim za domacnost a tak, ale nejsem toho schopna, protoze roky jsem to nemusela resit;-)