DrowRanger Ano videla a moc se ji libi, hladi ji a tak... Ale doma je to masakr, co se tyce nejake organizace ci poradku. Snad se z toho nejak pozvolna vyhrabeme, velka mala mela jet k babicce, ale ma zas takovou desnou opruzeninu, tak ji to chceme zalecit nez ji tam dame. Myslim, ze jeste tu popadame na huby. Uz si planuji, ze si sambo prodlouzi dovolenou a pak si ji asi vezme muj tata:-D:-D
Vše o těhotenství a dětech
Karja ale kde, to sa utrasie do 2 týždňov, sa skús rozpomenúť aký tobol masaker pri prvej - a tosi teraz už skúsená matka! :D
Tak nám se povedl husarský kousek. Uspala jsem po hodně dlouhé době odpoledne syna, byl už hodně přetažený, takže jsme se báli večera. A spal tak hluboce, že jsme mu do pokoje nanosili pod stromeček asi 5 kubíků dárků. Když se probudil, byl zázrak hotový...
dynda to je hezký...taky jsem dnes uspávala po obědě, abychom přežili večer, ale zas už nevím, jestli to spaní po obědě není kontraproduktivní, vejskání z pokojíku ustalo zrovna před chvílí ![]()
betsey doufám, že krize u vás byla jen z nedostatku komunikace a přeju vám šťastnější nový rok! Je třeba mluvit o všem, já na to nebyla zvyklá, ale velmi brzy jsem zjistila, že můj muž, tehdy přítel, se vůbec ničeho nedovtípí. Prostě mu musím všechno říct a o všem s ním mluvit. Někdy ovšem překvapí, třeba když si měsíc před Vánoci mezi řečí postěžuju na mobil a pod stromkem najdu nový...
Dneska překvapil dvojnásob, dostala jsem cd, které jsem vážně chtěla (tedy tu hudbu), ale jediná cd mechanika v naší domácnosti je v jeho pracovním notebooku...![]()
Mohučanka haha my si zas po koncertoch kupujeme platne ale nie sme stale schopni si kupit gramofon
ale našťastie k nim byva aj kod na stiahnutie tej hudby tak to pocuvame z napojeneho usb
sa.oplati:D
betseyteším sa z pozitívneho vyvoja u vás, len tak ďalej
Tak doufám, že jste si všechny užily svátky s nejbližšími, a přeju hodně zdraví, k tomu nějaké štěstí a lásku, pak to půjde samo. U nás se kluci oba hrabají z laryngitidy, my s mužem z průdušek, ale i tak to bylo v mezích možností parádní. Když dítě skáče radostí jak gumový míček, je to pohled k nezaplacení ![]()
DrowRanger To byl masakr, ale pro me:-D. Takovej subjektivni, ted je to masakr objektivnejsi, protoze mala zatim v noci moc nespinka a narika do 3 do rana, pak teda spine. O to vic si rikam, ze se fakt musim regenerovat aspon valenim v posteli, kduz uz nespime Ale kdyz ctu tady ty prispevky, tak si rikam, ze dokud budeme zdravi, tak je to v pohode....Ty nemoce vzdycly vsechno rozhodej...U tech starsich deti je to relativne uz lepsi, to vidim u synovcu a neteri, ty uz fakt spej nebo cucej na TV, kdyz jsou nemocni, ale tihle jeste nosici se prckove, to je fakt narocna pomalu kazda obycejna ryma natoz neco horsiho.
Karja s tou chorobou potvrdzujem, my sme chorí všetci traja, syn teda najmenej a má najviac energie, len my nie...a nestíhame sa popri ňom liečiť, tak sa to ťahá už týždeň...
no tak mam zas chore dieta. tento mesiac uz druhy raz
ze ja citam tie prispevky o chorobach.... nemohol by tu niekto vyhrat milion v sportke?
ale velke plus pre maleho ze sa pekne hra so stavebnicou mega bloks. po nas chce aby sme mu skladali pismenka abecedy a sam to z toho kyblika vyklada a naklada. vcera s tym pri stromceku stravil asi hodinu. uz neviem ktorej z vas ale velmi dakujem za tento tip na darcek ![]()
Dnes v noci toho malý naplakal tolik, co za předchozích sedm měsíců života. Úplně žalostně. A teď ráno se směje na celý svět, jako by se nic nestalo.
DrowRanger Jj, to pak lecba dospeleho trva tak dvakrat tolik. Nejlepsi jsou dotazy bezdetnych, zda lezis nebo kdyz je nemocne dite, zda lezi:-D:-D
Preji vsem, ktere zazivaji jakoukoli domaci nepohodu, at je brzy lepe!
U nas to vcera probehlo prijemne. Uz jsem cela takova nanicovata, uklid nula, peceni nula, priprava nula, takze jsem chvili pred veceri zjistila, ze nemam ubrus (teda mam, ale byly na nem fleky od vosku z lonska
) ani dostatek stejnych sklenicek (za ten rok se nejak porozbijely), darky pro dite asi tri, co jsem koupila uz na podzim, ale nakonec to bylo moc fajn, jidlo bylo chutne, rodina se sesla v dobre mire, diteti se darky libily a ten pocet byl v souhrnu tak akorat. Jen tedy s mymi trapnymi edukativnimi darky syn nalozil po svem - figurky z deskovek naklada pasovym dopravnikem (kdysi jsem tu podle obrazku zjistovala, jak se ta vec nazyva - timto dekuji uzivatelkam, ktere mi s patranim pomohly) na nakladak:)
Gatita Ha ha, přesně jako u nás. Deskovku vydržel asi 20 vteřin a figurky (banda dřevěných zajíců) teď cestují lego vlakem ![]()
Muj nejmensi vnuk je asi kocour. Ze vsech darku ma nejvetsi uspech krabice od nakladaku, leze do ni a hraje si jen s ni.
Kokoska ano, ano, krabice, dárek do každé rodiny!

Kokoska Ja mam asi zabalenou nejakou plechovku potravin! My jsme se se sourozenci dohodli, ze si darky nedavame, ani jejich detem, ale ted nam sestra prinesla asi kvuli detem a mne jen tak do poctu (pritel taky nema, ten nemel byt doma) a ja tam mam fakt asi konzervu:-D:-D. Doufam, ze to bude cizrna, pro to musim specialne do Billy.
Karja ha ha konzerva s jidlem se ve vasi situaci celkem hodi, ne? Zrovna premyslim, co si navarit do mrazaku, abych pak mela neco k jidlu, az se tu budu potacet na pokraji sil
. uz tam mam asi hektolitr vyvaru, ale nic dalsiho me nenapada, jak jsem rozmlsana a nejsem zvykla moc zamrazovat.
Jinak my darky v rodine na urovni sesvagrenych osob uz pred lety po oboustranne dohode odpiskali uplne a behem toho celorodinneho stedrovecerniho setkani si nedavame ani s ostatnimi dospelymi, s muzem si pak vynenime darky v soukromi. Je to velmi dobry koncept ![]()
Gatita Nevim no, ja mam v mrazaku jeste noky, ale nam v sestinedeli vari ve vetsine pripadu babicka. Jeste treba nejaka omacka me napada, mela jsem rajcatovozeleninovou I peimo.bolonskou a dobry. Podle me je spis vyhodne tam mit nakoupeno na nejaky rychloobed, hlavne treba kvuli starsimu diteti...Ja tam mam treba kousky lososa, ktere muzu vyndavat po jednom, nebo treba dve kureci ctvrtky a ruznou zeleninu. Takze rano vyndam a dam delat a nemusim nic planovat a nakupovat...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY