Karja Jestli se nepletu, tak wobenzim zrychluje hojení např. po operaci, preventivně a na imunitu moc ne. Když už pilule, tak spíš nějakej multivitamin.
Vše o těhotenství a dětech
Ale jistě, to vím. Ale základ je regenerace, spánek, kvalitní jídlo.
Miru tak hlavně marodnej chabrusák by si ve vrcholovým sportu ani neškrtl, to je úplně mimo téma:-)
Pinot Noir
Ale jistě, to vím. Ale základ je regenerace, spánek, kvalitní jídlo.
Jo, to je dokonalá rada pro ženskou pět dní po porodu s ročním děckem k tomu ![]()
Miru no ale v sestonedeli je ten spanok a regeneracia dost sci fi.
Co hlíva ústřičná?
Také mám vyzkoušené, že funguje vitamín D (Vigantol miminku i matce popřípadě pro matku tabletky D vyšší dávky cca 2000 iu). No a vitamín C.... citrón s vodou denně.
...vím, o čem mluvím.
(kojila jsem cca 3/4 roku, po dvou hodinách ve dne i v noci. Takže jsem se těšila, přežívala s vidinou, že to přece není donekonečna a jednou se vyspím... Taky už teď vím, že není důležité mít doma naklizeno a místo lítání s hadrem radši právě lehnout, když to jde. Byla jsem vděčná, když s kočárkem aspoň někdy někdo vyrazil ven)
Děti mám tři.
Karja
...no, já nejsem zastánce chemie. Myslím si, že poctivý jídlo(tak jiné, než vývary) a prasknout sebou na gauč, jakmile je i jen volná chvilka, je to nejlepší.
Pak jsou dobré i různé obilné kaše, atp., prostě taková ta stokrát omletá rozumná zdravá strava a ten odpočinek. TO je základ.
Když ovoce a zeleninu, tak teď v zimě vařené, dušené, event. pečené, ten zázvor je super tip odZarinya
on je zahřívací. Sama si dělám takový zahřívací pití:
kus zázvoru nakrájím na plátky, skořice, hřebíček, citronová šťáva - vše do půl litru vody a vařit dvacet minut. Po zchladnutí přidat dle chuti med a čerstvou citron šťávu.
Dekuju za tip, ja si delam caj z cerstveho zazvoru kazdy vecer, ale jen takovou jednodussi verzi - proste zaleju nastrouhany zazvor, a pridam med a citron. Tvuj napoj vypada potentneji, tak to zkusim ![]()
...no, hlavně té skořice málo. Já, hamoun, nešetřila jsem a hojně zasypala skořicí. Jako voní to krásně, ale když to vychladne, tak ta skořice vytvoří kolem sebe sliz jak syrové vejce![]()
Takže se skořicí opatrně![]()
Ale je to fakt dobré. Já osobně to piju i bez medu. Teplý nebo studený, jak se mi chce. Prý je to dobré i na hubnutí. Mě to příjemně prohřívá![]()
Karja Jinak tady ted v kruzich prirodni/alternativni mediciny hrozne leti bezinkovy sirup, pry vybornej na imunitu - tak jsem zakoupila lahev v bio kvalite a tesim se na ten zazrak ![]()
Pokud k zazracnemu posileni imunity nedojde, tak je mi to fuk, protoze mi velice chutna ![]()
MP Marge s tím zázvorem bacha, slabší kusy (což ty asi nejsi, ale Karja nejspíš jo) ho můžou blbě snášet na žaludek, je dost agresivní a předávkování je razdva (taky mi chutná:-)
Miru Cokoliv, co muze pomoct pri hubnuti, okamzite beru!!!
A diky, zes me varovala s tou skorici, ja ji mam rada, takze bych ji urcite nasypala hromadu ![]()
MP Marge já tam skořici dávám nemletou - ten klacík
A jo, ten vitamin D mi tu uz kdysi nekdo doporucoval! Tak usetrim na wobenzynu a koupim nejakej multivatimin, taky mi vice lidi radilo rakytnikovy sirup.
Pinot Noir S tím stárnutím synovců a neteří je to fakt hrůza, taky mě to nepřestane fascinovat....Normálně takřka dospělí jsou to, takový prťata!!
Karja já jsem nakoupila rakytníkový olej a kapsle hlívy ustricne s rakytnikem, má to být hotový zázrak zcela přírodní. Ale jsem bohužel takovej lempl na braní čehokoliv pravidelně, že nemohu dodat vlastní zkušenosti ![]()
Akorát že v multivitamínových přípravích je D v malém množství pouze cca 500 iu, chce to na měsíc dva větší dávku.
dupali všeho je tam minimální dávka, ty multi-přípravky jsou naprd
Karja já už asi dva měsíce beru imunoglukan a i kdyby to mělo být placebo, tak jsem s tím spokojená. Jen to to nezakřiknout, že.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY