Aranel Jestli to, ze je na zacinani s nastrojem uz pozde, nebylo mysleno, ze pri omezenem poctu deti, co muzou prijmout do ZUSky, vezmou radsi mladsiho talentovaneho? Proste tlak na vykon jako u sportu, kdo nezacal ve trech letech, nema cenu se jim uz zabyvat? Jenom teoretizuju teda.
Jinak ja zacala s nastrojem az ve dvanacti, protoze poradnik na klavir byl dlouhy a v nasem regionu se se soukromymi uciteli zrovna neroztrhnul pytel, no a nakonec to bylo fajn v tom, ze me prave uz v hudebce netlacili do nejakeho prehnaneho koncertovani a jinych vykonu, ve svem veku jsem hrála uz fakt jenom pro radost, coz mi vyhovovalo.
Vše o těhotenství a dětech
Prosím poraďte, kde pořídit dětské roušky. Máte nějakou dobrou zkušenost?
V sobotu sme boli na záhradke, v nedeľu na výlete, včera sa mi celý deň driemalo, tak sa dieťa nejak prebavilo samo a dnes, s tým lejakom, úplne bez programu
akurát ideme trochu navariť
Tak jak probíhají první školní a skolkove dny? Já mám dotaz ještě pořád z batolecího ranku - nevíte o nějakém hřišti pro tyhle malé děti (rok až rok a půl) v širším pražském centru?
A jak jsem tu sháněla tipy na dárek pro dvouletou neteř, dostala razítka s auty - miluje auta. Od Aladine, mají řadu Stampo Minos, kde se dají razítka různě kombinovat. Doporučené jsou sice až od čtyř let, ale malá razítka rodiče zatím schovali, velké autobusy a náklaďák zůstaly.
Malenge Chystám se na zkušenost na fleru. Pro děti jsem zatím neobjednávala, ale všechny dospělácké, co jsem pořídila, byly velmi dobře ušité. Možná taky ale anticipuju, že spousta těch produktů začla jako "matky sobe" pro vlastní děti, že to snad budou vychytané střihy.
Malenge Chystám se na zkušenost na fleru. Pro děti jsem zatím neobjednávala, ale všechny dospělácké, co jsem pořídila, byly velmi dobře ušité. Možná taky ale anticipuju, že spousta těch produktů začla jako "matky sobe" pro vlastní děti, že to snad budou vychytané střihy.
Prosím poraďte, kde pořídit dětské roušky. Máte nějakou dobrou zkušenost?
Já mám nejlepší roušky od Luft Olof (vyhlídla jsem si tam teda i šaty, ehm). Prodávají je u nás ve školce. To jsem asi moc nepomohla, ale kdyby byl někdo ze Žižkova, můžu dát tip.
dzizisketa hezké hřiště je u dolní stanice Petřínské lanovky.
Ve Františkánske zahradě to asi znáš.
tv
Je to tak. Nas sel takhle loni.
dzizisketa ještě Dětský ostrov by se vám mohl líbit a pěkné hřiště včetně jezdiciho vláčku je na Žofíně.
A já mám ještě ráda hřiště v Kinského sadech nad vodopádem, nad letohrádkem. Prakticky nic moc tam není, ale líbí se mi ten svažitý terén se zapuštěnými klouzačkami a správcovský domecek má čistá wc a pitnou vodu.
U nás první školkový den bez slziček, dokonce jsme směli až do třídy a rozloučit se jak kdo potřeboval. Syn má značku kočičku, v herně dvě velké tramvaje a na zahradě blátivá kuchyňka. Zdá se, že to bude dobrý ![]()
Sweet Potato Luna Akordeon je nebožejší nástroj na světě!! Taky ho miluju. A co se sbalení týká, ty unylý kytaristi od táboráků...to je pro mě propadák, ale s takovým Kusmierskim bych šla na rande hned!!
INCOM1 Podle mých zkušeností se čerstvé matky dělí na dva typy-jedny hubnou při kojení a druhé ne.
Já patřila k těm prvním, žrala jsem jak protržená, večeřela jsem celou Lindtku a půl roku po porodu jsem vážila 45 kilo, do šatů, co jsem tehdy nosila se už dvanáctiletá dcera skoro nevleze.
dzizisketa Ještě bývalo fajn hřiště na Výtoni.
U nás taky první školkový den nad očekávání. Slziček pár proběhlo, když mu došlo, že je máma opravdu pryč, ale za chvíli dobrý. Dokonce svačil i obědval vč. polévky. Vloni, když jsme dělali první a nakonec jen krátkodobý školkový pokus, se jídla ani nedotkl. Tak jen aby mu to vydrželo.
marieu Díky, kdyby se ti chtělo podělit o zkušenost, až něco objednáš, byla bych ráda. Zatím na to nespěchám. A samozřejmě raději pořídím něco prověřeného.
Garfie no jo, nebudu lhát, trochu tu první skupinu nesnáším
ale díky za sdílení zkušenosti ![]()
Teším sa z dobrých správ.
INCOM1 Dva měsíce po porodu jsou fakt naprosto nic, vždyť ti sotva skončilo šestinedělí, tak buď úplně v klidu a dej tomu čas. Však ta kila jsi taky nenabrala za 2 měsíce. U prvního jsem hubnula asi půl roku, ale moc jsem nejedla, spíš uzobávala, co jsem potkala, takže čokoláda, chleba, sýry, ořechy, banány, neměla jsem sílu vařit, určitě jsem byla v deficitu. Podruhé to trvalo asi rok, to už jsem musela vařit pro staršího, takže jsem jedla s ním i slušné jídlo, snědla jsem proto víc. Ale ta postava už není stejná a myslím, že stejná nikdy nebude, mladšímu bude brzy rok a půl a některé oblečení budu už muset definitivně vyřadit, protože to prostě a jednoduše chce tu předdětnou postavu, takhle to nevypadá dobře
ale co no, jsou důležitější věci na světě. Tak se hlavně nestresuj, času dost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.