Tak jsem přežila první třídní schůzky v nové škole. Všechno dobrý, akorat vypadá, že největší semetrika bude tělocvikářka. Za necviceni, když se dítěti ve škole udělá blbě, dává rovnou pětky, které tedy po omluvě rodicem maže. Menstruace není omluva. Do venkovního bazénu se chodí do konce října za každého počasí. zítra jde dítě pod nůžky, vlasy do půli zad nejdu v době covidu riskovat. Mám to dítě naštěstí celkem športovne založené, ale už chápu stesky některých z vás ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Jo a přezůvky jsou velké, už mám druhou objednávku. ![]()
continuity ty vole
sedmy kruh pekla
continuity to zni teda dost drsne.
continuity uf, tyhle tělocvikářky ![]()
continuity to jako do toho bazénu bude povinně hnát i ty menstruující??
žluťásek jako menstruující do bazénu nemusí, to je teda výjimka.
continuity já se teda první den menstruace pro křeče ani nebyla schopná doplazit na autobus do školy, natož podat nějaký sportovní výkon. Tenhle přístup nechápu![]()
tina tento pristup ma kazdy co nepozna tie problemy ![]()
continuity telocvikari jsou diagnoza. Ta moje na gymplu byla podobna semetrika, super bylo jak jsem mela za cele studium same jednicky a k tomu dvojku z telaku
. Vzdycky si na gymnastiku vybrala nekoho, komu to neslo a pred ostatnimi ho zesmesnovala...To ze mam menstruaci jsem teda resila kily ibalginu a dycky to nejak ,,odcvicila", proste jsem se hrozne stydela.
Takže mladší neleze, nesedí, ale zato stojí a obchází nábytek![]()
Snad se brzo rozleze. Starší to měl teda stejně, tak co se divím. A dívala jsme se a všech těch mezníků dosahoval v podstatě ve stejnou dobu, a to jsem s ním cvičila mnohem méně. Genetika je fakt mocná.
Jos My jsme naší tělocvikářce mohly dávat onluvenku (tj obvykle vlastnoručně nadrápaný cárek papíru) "ze zdravotních důvodů" klidně čtyřikrát do měsíce. Ovšem napsat tam menstruace, to byl oheň na střeše.
Ja by som sa niektorym telocvikarom ani necudovala. Na strednej mali spoluziacky menstruaciu aj dva krat do mesiaca, aby nemuseli cvicit
(no a dokazat im opak nemal učiteľ ako).
Mrakoplas tohle mě hrozně štvalo. My měli tělocvikářky takové normální, jeden rok dokonce super. Ve třídě nás bylo 12 holek, ideální počet na většinu her. Ale co dělat, když jsme cvičili třeba čtyři? Zajímavé, že nejvíc holek menstruovalo, když se ten den psal test:)
Evaeva pockat test s telocviku? ![]()
My sme mali tiez super telocvikara, sranda s nim bola ale my sme boli strasne lemry, z nas mal hlavu v dlaniach. Ale spominam na tie hodiny rada, nasmiali sme sa.
Do devíti se tu Ríša zmítal a hysterčil, že do školky už nepůjde, a od půl desáté tu mladší řeší svoje prdící problémy. A víno je moc sladké! To je den! ![]()
Pinot Noir taky jsem na Ríšu dneska intenzivně myslela. Držím palce, ať se ráno probudí natěšený do školky. ![]()
Pinot Noir zato ten panák rakouské palenky mi udelal moc dobře. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.