Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29918 příspěvků moje polička 29. zaří 2020 19:28

letfenixa boží

Offline letfenixa
10898 příspěvků moje polička 29. zaří 2020 20:11

Ďakujem vám, ste milé, bolo s tým fakt dosť roboty

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. zaří 2020 20:42

Nevyužil by dakto babasling? Ja som to dostala (používané), ale nepoužila som to ani raz. Prišlo mi to nepraktické ale ja som hrozne ľavá, tak je to možno tým. Ségra v tom po byte nosila neter ked mala obdobie, že nešla odložiť. Na chrbticu to asi nie je nič moc ale na nejaké krátke prenosy by sa dakomu mohlo hodiť. Zdarma pošlem.

Offline Sweet Potato
40452 příspěvků moje polička 29. zaří 2020 21:01

Mrakoplas Já jsem děti odnosila právě v takovémhle babyvaku, protože jsem byla naopak levá na šátek. 

Offline dzizisketa
8978 příspěvků moje polička 29. zaří 2020 21:37

711990

JJá tedy teď pevně doufám v tu zimní stopku růstu tlapy

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. zaří 2020 21:39

Sweet Potato no ja som ľavá na obidvoje, tak som používala nosič, ten je blbuvzdorny. Z tohoto mi dieťa vypadávalo, jako vôbec som to nepochopila ako tam má byť, aby som si ho neprizabila (nedobre vravím o slonikovi, viem)

Offline dzizisketa
8978 příspěvků moje polička 29. zaří 2020 21:39

Chci malému na zimu koupit funkční merino body Joha, ale nevím, zda vzít jen čistě merino, nebo s příměsí vlny, bavlny? Co byste doporučily vy, co s tím máte více zkušeností? 

Offline Sweet Potato
40452 příspěvků moje polička 29. zaří 2020 21:54

Mrakoplas Mně to přišlo geniální, šoupnu tam mimino a hotovo.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. zaří 2020 22:27

Sweet Potato no vravím, že som úplne ľavá. 

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 29. zaří 2020 22:30

dzizisketa na leto jsem mela hedvabi+merino od Engelu a ted jsem z H&M vzala 100% vlnu (mas fuk jestli je to vlna nebo merino, je to totez) a prijde mi to hodne podobny na omak. Ta primes odlehci tkaninu, ale ty vlastnosti zustavaj. Sama mam od Icebreakeru nekolik trik, od 100% vlny po kombinaci s nylonem a nevim cim jeste a nektery kousky jsou vylozene letni a ty 100% jsou takovy teplejsi, ale nositelny i v lete bez problemu. No vlastne tim chci rict ze je to asi jednoneumim se vyjadrovat. Jinak tu tvoji znacku neznam, ale musim vychvalit to H&M. Super cena a material moc prijemnej. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 30. zaří 2020 07:38

brrr MaeGandal dakujem cena je sice vysoka ale pribuzenstvo dava penazne dary tak sa to nejako zafinancuje od vsetkych. hlavne staci ak bude mat jeden - dva darceky s ktorymi sa aj vyhra. snazim sa hracky a prisun veci drzat na minime a kontrolovat nech tu nie sme zabordeleni zbytocnostami

Offline Garfie
28576 příspěvků moje polička 30. zaří 2020 07:57
Reakce na dzizisketa:

Když jsem v půlce července kupovala první boty, byly ve velikosti 21. Dneska jsem kupovala 23! NNaštěstí jsem na ně dostala 40 % slevu, otevřeli u nás novou dětskou obuv, tak ta stará asi končí. 

A tak to bude až do patnácti!!! 

Offline Garfie
28576 příspěvků moje polička 30. zaří 2020 07:59

letfenixa jej

Jinak můj syn začal chodit přesně v roce a půl, na deadline od fyzio. Ale přesně podle její předpovědi se pustil a naprosto suveréně chodil, žádné padání, nejistota, nic. Kdybych to neviděla na vlastní oči, tak tomu neuvěřím!! 

Sweet Potato  Taky jsem měla něco takového, šátek bych si v životě neuvázala!!! A muž ji v tom pak nosil jak v nákupní tašce a pohupoval. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. zaří 2020 08:53

Garfie starší začal chodiť v 17 mesiacoch a presne ako píšeš, suverénne bez jediného pádu. Mladší má 15 mesiacov a stále nechodí tak počítam, že to bude tak isto.

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 30. zaří 2020 09:27
Reakce na Garfie:

A tak to bude až do patnácti!!! 

​to se pletes, u kluku tak do 19-20

Offline Garfie
28576 příspěvků moje polička 30. zaří 2020 09:29

viktorka_od splavu Tak daleko ještě nejsem

(ale jo, pamatuju, jak měl synovec v patnácti 43 nohu a pořád rostla....)

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 30. zaří 2020 10:08

Garfie jj prave jak se ochladilo zacali se chlapci shanet po zimnich botach.. tak jsem jim rekla ze nema cenu nic kupovat, stejne jim skolu zavrou a zakazou vychazeni:-) naposled tenisky 45,5

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 30. zaří 2020 12:28

dzizisketa nechci bořit bábovičky :) ale příšerce zimu po 1. roce noha normálně rostla, listopad až březen skoro o 2 čísla.

Offline Zuzuli
3796 příspěvků moje polička 30. zaří 2020 13:18

Chci se jen vyventilovat. Stve me nase detska doktorka. Mala ma cerstve korigovane ctyri mesice a 5,4 kg. Doktorka ji celou dobu posuzuje jen podle percentiloveho grafu a uz jako male dvoukilove nedonosenatko ji porovnavala dle biologickeho veku s tri az ctyrkilovymi novorozenci... Takze logicky ji vychazela mensi. Nicmene mala ma faldicky, krivka v grafu ma zcela ukazkovy prubeh, plenky miva mokre, rozhodne pri kojeni nestrada. Coz teda potvrzuje i moje teta, detska sestra. Stejne jsem ale dneska dostala prednasku, jak je chudacek porad v tom jejim grafu na tretim percentilu a uz bych ji mela zacit davat prikrmy, protoze prece potrebuje na to svoje pretaceni energii. Je to vcetne takovych absurdnich situaci, kdy obdivuje male faldicky, jak krasne pribira, aby pak sedla k pocitaci, zamracila se a podivejte se na ten graf, maminko. A nejradeji by byla, kdybych tam chodila kazdy tyden na vazeni. Mam sto chuti ji pokazde poslat nekam, v recenzi na znamy lekar se nekolikrat opakuje, ze pani doktorka nema rada, kdyz ji nekdo nesedi do jejich grafu, tak bych asi nemela byt prekvapena. 

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 30. zaří 2020 13:21

Zuzuli Jo, je to nemile, ale ja od ctvrteho mesice davala zeleninove prikrmy i kojenemu diteti. Tomu se branit nemusis. Ale je fakt, ze jak jsem pridala ovoce, tak mliko uz ji nejelo a chtela hlavne presnidavky.