DrowRanger dvě sú super, uvidíš sama, aj im to nakoniec hodne dá.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva je to možné, u mňa to teda platilo stopercentne, čo sa tyka fyzického aj psychického stavu, ale mám vzorku len jednej osoby (seba
), tak si netrúfam písať paušálne.
Karja přesně, muž prvního třičtvrtě roku po příjezdu z práce počítal možství brečících jedinců, pokud to bylo dva a méně, tak to označil za dobrý den![]()
Mrakoplas
já zas neměla žádnou bouři ani poprvé. Ale tělo se dávalo dohromady rychleji, dřív jsem kojila,...
continuity hej, ja som druhé dieťa nechcela (zlá skúsenosť pri pôrode), mladši sa zadaril náhodou a na začiatku sa priznám, že som to oplakala (nebite ma). Keď sa narodil, bola som najšťastnejší človek na svete a teraz som veľmi rada, že má starší súrodenca. Sú spolu úžasní a keď si pomyslím, že by bol chudák stále sám cez túto pandémiu, no, neprospelo by mu to ako extrovertovi pri introvertnom sambovi a matke so sociálnou fóbiou.
Mrakoplas já obrečela to první
Já jsem z nich taky nadšená, ale hlavně si myslím, že z toho budou těžit i v dospělosti. Minimálně budou mít jeden druhého, až tu s mužem jednou nebudeme. Aspoň doufám, že je vychováme tak, že se nějak nerozhádají nebo tak něco.
Mrakoplas Já jsem bulela při druhém otěhotnění celej víkend, v neděli večer nějak sambo řekl, že už toho má plný zuby, že všechno kazim a podobný řeči. Pak jsem to šla říct kamarádce do kavárny a tam jsem předvedla takovou show hysterie, že k nám nechodila ani obsluha. Ale tím mě to přešlo, muselo to ven:-D. Vedle nás pracoval takovej mladej kluk na počítači, nebylo to poprvé, kdy vedle nás seděl,myslím, že si říkal, že jsme fakt krávy:-D.
Karja tak ty si otehotnela dosť skoro po velkejmalej, že? To by som tiež plakala celý víkend! Ja som sa hlavne bála toho pôrodu, bol to pre mňa fakt otrasný zážitok, inak mi druhé ani nevadilo, starší bol od troch mesiacov úplne bezproblémové dieťa.
Mrakoplas Jojo pulroku po porodu velkymaly jsem byla fakt mimo, teď to vzpovzdali vidím, proste takový iracionální chování a chápání. Pak jsem se jakžtakž davala dohromady a snad po měsíci, kdy jsem se cítila konečně v klidu, když jí bylo osm měsíců tak jsem otěhotněla:-D. No a v té dobe mela kamarádka rozlučku se svobodou a její sestřenice říkala u panáků na baru, že s druhým otěhotněla když prvnímu bylo osm měsíců a já ji na to řekla jen ,,tak z toho se mi chce zvracet,,. No tak karma, snad za tejden jsem byla tehotna. A ještě mě určitě propirala na nějakejch diskuzich jako nevhodné řeči od okolí.
Karja fu tak na tie nevhodné reči si musím dať pozor, tá karma je pekná zakeračka! ![]()
No ja sa ti vôbec nečudujem, že chces po materskej voľno, si zaslúžiš aspoň dva roky prázdnin.
Mrakoplas No hele nakonec jsem si to rozmyslela a budu se chystat do práce. Ale do nějaký kde si trochu odpočinu!:-D.
Resch dekuji za doplneni, jsem rada ze jsem nepopletla nicky :)
Karja tester matracov v spankovom štúdiu? ![]()
Este raz vsrtkym dakujem za gratulacie. Malicku mam uz druhy den pri sebe a zatial musim 3x zaklopat, je skvela, pekne sa koji, spinka, velmi neplace. A dokonca dodrziava tabulkove normy bdenia (30-60minut), to som pri synovi nezazila. Tak dufam, ze jej to vydrzi
. A je sranda ked pozorujem samu seba aky je to rozdiel oproti prvemu pobytu v porodnici. Som kludna, pokojna, plna lasky, to vs tko mi po prvom porode chybalo. A strasne sa tesim, ze najblizsi skoro mesiac s muzom nemusime riesit ziadnu pracu ale len zzivanie sa nasej rodinky.
Ale teda strasne mi chyba syn, normalne tu kvoli tomu smoklim do vankusa a pomedzi to ma preparaju pochybnosti, ci si to doma bezproblemovo sadne. Mali ste to tak aj vy? Myslim tie obavy z toho ako si to doma sadne...
ten pokoj a lasku ti velmi prajem, je to neskutocne ake vedia byt tie pocity odlisne u prveho a druheho dietata
obavy su normalne, ja som sa tiez bala, ale aj ked obcas s chaosom a improvizaciou, zvladli a zvladame to. A musim povedat, ze ked vidim ako sa maju rady, ako na seba vedia krasne reagovat, je to pre mna uplne najvacsia radost a zadostucinenie... sice su to vzdy len kratucke okamziky, nez sa zacnu o nieco natahovat, ale aj tak stoja za to a vidim ze to ma zmysel ![]()
Mrakoplas Já to mám vymyšlený na nějakej korporat, kde se ztratím a první měsíce budu jen studovat kodexy a pracovní manuály a půlku pracovní doby strávím přemýšlením, co si dám v jídelně k obědu. Ale ty korporaty mám daleko, to jedine s castecnym homeofficem a to jsem zase tam, kde jsem byla!
Karja ty jo, to jsem na tebe zvědavá, máš můj obdiv! Já se toho pořád dost děsím. Ne přímo té práce, ale té režie okolo. Asi budu muset zůstat doma, dokud nebudou kluci chodit všude sami![]()
Evaeva No tak já nevím kdy to bude, kdy ji vezmou do školky. Ale jako neumím si představit že by malamala byla ještě další rok se mnou doma! Jako přes to jaro léto v cajku, ale přes zimu? No tak uvidíme kdy ji vezmou. Jinak sambo bude mít trvale dva HO týdne, to je dost. A on všechno kolem holek zastane, jako doma ne, ale děti jo.
Karja jo, to chápu, já plánuju tu mimoškolku pro malého příští rok. Ale chci ještě zůstat doma, v klidu ho tam ráno dovést, nemuset spěchat z práce a tak. Mě děsí ten poklus okolo. Ale mě práce z domu nevadí. Asi teda ne na celý život, ale takhle přechodně.
Evaeva Pro mě práce z domu nemá žádnej přínos krom těch vydělaných peněz teda:-D. Já chodila do práce ráda jako mezi lidi, nikoliv za tou činnosti. Takže jedine nějak částečně, já bych z domu nemohla pracovat, zvlast tady na vsi, to fakt zmagoris a začneš se vyklánět z okna jakmile se něco někde pohne a soused přijde z práce místo v pět ve čtyři a tak.
Karja no to asi jo, pro mě vesnice není, to chápu absolutně. Na chalupě vydržím 14 dní maximálně (to je teda fakt prdel, ne jak u vás). Já bych mezi lidi taky celkem šla, ale zatím mě to netáhne tolik, aby to vyvážily ty věci okolo. Mě baví i ty kroužky s mladším a chození po hřištích a tak. Naivně si samozřejmě představuju, že vůbec nebude nemocný a bude třeba tři čtyři dopoledne z týdne pryč, takže třeba občas do práce zajedu![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.