Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Kokoska
34858 příspěvků moje polička 30. dubna 2020 14:21

Garfie ta carodejnice je skvela, tu snad usetrte!

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 30. dubna 2020 14:35

711990 Tak vtipny to je, uz z toho mam taky srandu. Kdybych ji mela poslouchat, nesmim s detma na balkon, protoze spadne bud balkon nebo my. Pak nam posle mailem kycovity obrazek archandela Rafaela, at nad nami poletuje. A to, ze s nama nespadl balkon je samozrejme jeji zasluha, protoze kazdy den s andelem rozmlouva u orechu.

Jo a samozrejme me neuzdravil lekar, ale vytistena karticka s Rafaelem, co mi nacpala do penezenky. A staci myslim...

Offline 711990
18314 příspěvků moje polička 30. dubna 2020 14:40

Luna jaj

Offline Mohučanka
7361 příspěvků moje polička 30. dubna 2020 14:58

Luna hustý. Můj tchán akorát zakazoval svým dětem chodit na balkon, protože by se s nimi utrhlo zábradlí a spadli by. Zábradlí bylo zcela v pořádku i v době, kdy jsem se do toho bytu přistěhovala, a i tak jsem byla varována, ať nechodím na balkón, že to zábradlí je pochybné

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 30. dubna 2020 15:32
Reakce na slniecko:

MP Meri taká som vraj bola ja ako dieťa, vtedy teda o takýchto diagnózach nebolo povedomie, ...

​Jakých diagnózách, já fakt doufám, že je to snad normální

Offline katkas
257 příspěvků moje polička 30. dubna 2020 15:39

MP Meri Hlásím se do týmu chodit ven, co nejvíce. Mimochodem Vítkov je u nás oblíbený a máš ho kousek. Docela často vezmu auto a jedu raději někam za město. 
Ale dělám to proto, že nás to obě baví. Rozhodně bych se do toho nelámala, když by byla doma pohoda. ( Teda já asi ano, protože dlouhodobý pobyt jen doma mi prostě nedělá dobře)

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 30. dubna 2020 16:56

Kúpila som knihu Bláznivý obrázkový svet, je tam milión ilustrácií, doporucujem. A už mám na neskôr kúpených aspoň 15 ďalších

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 30. dubna 2020 17:10

Luna tyjo, ale klobouk dolů, že ses tomu ubránila, ono není vůbec jednoduchý dospět tak, aby to člověka nepoznamenalo :) 

Offline slniecko admin
19549 příspěvků moje polička 30. dubna 2020 17:29
Reakce na MP Meri:

​Jakých diagnózách, já fakt doufám, že je to snad normální

​Prepáč, presne TO som chcela povedať, že je to normálne, že sa netreba ničoho obávať. Že sa vyjadrujem ako teľa, tak to sa ospravedlňujem.

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 30. dubna 2020 18:49

bram Me to samozrejme poznamenalo. Ale ted uz snad dobry.

Offline 999
19797 příspěvků moje polička 30. dubna 2020 19:16

Luna Odvolávám všechna slova, co dnes padla na adresu mé pankáčské matky :-).

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 30. dubna 2020 20:00

MP Meri jasne, že nemá zmysel sa nútiť chodiť von, keď to funguje aj inak. U nás jednak ako píše DrowRanger malá sa doma neunaví a potom fakt blbo spí a druhak ju to vonku strašne baví. Momentálne najobľúbenejšia aktivita je hádzanie kameňov do vody. A musím sa priznať, že mňa to vonku baví tiež, aj na pieskovisku, ja sa tam tiež dokážem s kľudom dve hodiny hrať. Dokonca som mužovi predniesla, že JA si musím kúpiť nové formičky :-) Ale teda aby som nebola úplne za divnú, niekedy namiesto toho počúvam podcasty

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 30. dubna 2020 22:19

betsey u nás frčí trhanie trávy a jej hádzanie do potoka. Minule tam zahučal celý a teda ten nasratý pohľad čo na mňa hodil (akože prečo som dovolila abysa namočil??? :D . A teda top sú mravce a chrobáky, hovorí im "bzrum" a dokáže ich pozorovať pár minút vkuse, to teda veľmi podporujem, že nemusím za ním lietať (včera mi spoza ohradeného ihriska vybehol na cestu ).

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 30. dubna 2020 22:21

MP Meri ja by som brala ak by sa syn dokázal sústrediť dlhšie, jednej aktivite sa venuje maximálne 5 minút, takže je celkom únavné sledovať ako prebieha od knihy k pastelkám, za minútu k plastelíne a popri tom mi nosí zvieratká, topánky a na hlavu si naťahuje moju čiapku...

Offline continuity
42960 příspěvků moje polička 30. dubna 2020 22:25

DrowRanger to soustredeni se věkem vylepší 

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 30. dubna 2020 23:22

DrowRanger a preto to u nás vyzerá tak, ako to vyzerá, sadne si k legu, potom prejde k maľovaniu/strihaniu/lepeniu, ide na záchod, naje sa, napije, a dokolecka

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 30. dubna 2020 23:25

A neviem už, kde sa riešili tie farby pre deti, ale som práve synovi objednala túto čapicu

Offline Pinot Noir
29848 příspěvků moje polička 01. května 2020 06:46

Ajaj, Ríšovi valí z nosu krev, dosud mi nedošlo, že tuhle kratochvíli po mně může zdědit

Offline rasaNori
8831 příspěvků moje polička 01. května 2020 07:24

Vcera jsme se v 8 vecer slezli na chate u kamaradu, o pul 9 jsem sla uspat malou, ale je to stara drevenice takze tam jde uplne slyset kazde sustnuti. V 9 uz jsem byla s ostatnima u ohne, 9.15 prijeli posledni ze skupiny, cimz dite vzbudili, takze druhe kolo, v 9:30 uspano podruhe, 9:45 muz odnesl do pokoje i spici starsi, ktera se ta chvili probrala a zacala neco vykrikovat, uspala jsem obe a rovnou tam s nema zustala. V 10 30 přišel muz aby se zeptal proc nejdu dolua mala vstala v 6....

Online Sweet Potato
40226 příspěvků moje polička 01. května 2020 08:43

rasaNori Z emotikonu na konci soudím, že je to stížnost, ale na noc v cizím, nevhodném (hlučném) prostředí mi to přijde jako dost idylka.