upřímně si myslím, že závodní kariéra i jen jednoho dítěte není s vaším životním stylem úplně slučitelná. Ono se to nějak vyvine, ale zrovna s tím, že vám to jednou vyčte bych si hlavu nelámala (ne žeby vám to nevycetla, to se stane téměř jistě, ale ono se najde něco jiného.
)
Vše o těhotenství a dětech
Nebyl jste někdo na zámku ve Ctenicich, ma tam byt nejaka loutková vystava Formanu....stojí za to se tam vypravit s 4.5 letou pres celou Prahu?
Muslik to je to imaginárium? My na tom byly před lety jinde a líbilo se nám to. Věkem je to pro ní.
Muslik Taky jsme byli pred lety jinde na Imaginariu /tohle bude podobne, ale neni to pry totez/ a na Formany bych se vypravila klidne znovu. I jako dospela![]()
Evaeva ne imaginarium to neni, na tom jsem byla, tohle: 
Muslik mně to zní z popisu podobně, ale nebyli jsme. Popisu odpovídají i ta dvě vánoční putování na pražském hradě, tak bych čekala něco podobného.
Děti úspěšně udány na tři týdny k prarodičům. Nám zbývá ještě doskákat poslední kus dálnice a prázdniny i nám můžou začít ![]()
Karja Určitě, před horkem utečete vejš.
dzizisketa Ju, vy se máte! Užijte si to
dzizisketa Juchuuuu!
(Edit: to jsem nikdy nezažila)
Byli jsme zase v Zooparku v Nehvizdech, je to tam super. Mají parádní sbírku ptactva. Akorát mi pštros málem uzobnul náramek. ![]()
rasaNori Držím Vám palce, já myslim, že za zkoušku to určitě stojí a že ta správná cesta se ukáže brzo, takhle byste si i ty i ona říkala, co kdyby. Lepší to zkusit a jít případně od toho. Nelze to tedy srovnávat, ale kámošky syn taky šel do lepšího jako fotbalového týmu, mají čtyřikrát týdne trenink, každý víkend zápas...tak ze 6 jeho kamarádů vydrželi dva, prostě ty kluky samotné přestal tento styl bavit, ale zkusili to prostě a poznali to;).
dzizisketa No ty bláho!
(to nikdy nezažiju)
Jeee, díky. Děláme to dost low cost, ale děcka bývají spokojená ![]()
dzizisketa a to je to , aby decká boli spokojné
Lukáško po čítaní Dušičkovcov a Harryho Potter prešiel na Zošidlo - náhodná kúpa na Vinted a úspešne. A ďalej začal čítať sériu Hrôzostrasná história. Je to obrovská radosť vidieť ho čítať.
letfenixa To jsou samé radosti od tebe poslední dobou. ![]()
...tohohle chlapa moc ráda poslouchám
https://www.instagram.com/reel/DbTqnHdAW1B/?igsh=NjhyOXExc3E3bWl6
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů