Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 05. zaří 2025 12:14

Potrefenáhusa Zrovna Jonapy jsem na konci roku do pračky hodila, protože jsem měla představu, že budou po vyprání vypadat čistěji a schovám je synovi na náhradní přezůvky. Pračku teda přežily, ale špinavý jsou furt stejně, já bych se spíš bála, že ani ta pračka z nich smrad nedostane.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. zaří 2025 12:21

DruI já je hodila do koše A teď lituju, mohl je mladší mít na keramiku 

Offline notna
9471 příspěvků moje polička 05. zaří 2025 12:22

letfenixa Já se tu právě nedávno ptala, proč se nekupují stejné boty, které se osvědčily, jen větší a právě jsem dostala odpovědi, že se už nevyrábí. To je právě výhra, když člověk už ví a kupuje jen větší. 

Offline continuity
43223 příspěvků moje polička 05. zaří 2025 12:30

Pinot Noir uff, to mi je fakt líto. 

Není naděje, že by se to ještě trochu posunulo třeba v pubertě? To se osobnost celkem přestavuje a moje děti vztah k jídlu a novým potravinám změnily dost významně. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. zaří 2025 12:31

notna ona i noha se mění nebo dítě vyroste z malých modelů do modelů pro věští děti a ty jsou jiné. A nebo přestanou odpovídat preferencím dítěte.

Online Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 05. zaří 2025 12:35

continuity tak já myslím, že do smrti křupky jíst nebude, ale kdy to přijde, těžko říct. Blbý je, že teď staví tělo, roste. Co dělá taková podvýživa od roka půl s tělem, kostmi, mozkem, to si ani nechci představovat. Běžný strávník z něj asi nebude nikdy.

Online Potrefenáhusa
38934 příspěvků moje polička 05. zaří 2025 12:51
Reakce na notna:

letfenixa Já se tu právě nedávno ptala, proč se nekupují stejné boty, které se osvědčily, jen větší a právě jsem dostala odpovědi, že se už nevyrábí. To je právě výhra, když člověk už ví a kupuje jen větší. 

​bud se nevyrábí, nebo je změní, nebo dítěti vyroste noha do délky a už ne do šířky...a ještě jim ty hnaty rostou pořád a skokově 

Online Potrefenáhusa
38934 příspěvků moje polička 05. zaří 2025 12:51

Pinot Noir já vám moc držím palce, aby se to časem někam posunulo 

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 05. zaří 2025 13:34

Pinot Noir dcera ted u kamaradky videla, ze neji maso, a zacala vymyslet taky. Tak jsme si daly prednasku na tema bilkoviny a jejich dulezitost, no a maly dite to zabilo poznamkou, ze kdyz bude jist akorat sladke, bude mit takovy pupek jak ted a nebude moct nosit crop topy:D Snad se to u Viktora ještě změní, držím vám palce...

Offline letfenixa
10910 příspěvků moje polička 05. zaří 2025 14:57
Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 05. zaří 2025 15:27

Pinot Noir Taky držim palce,zase je fajn, že jí ty vývary a i rýži že? tam je určitě hodně výživných složek a doposud mu všechny testy vycházely dobře, ani nebývá nějak nemocný, tak snad to nebude takový deficit.

Online Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 05. zaří 2025 15:38

Karja rýži nejedl nikdy. Kromě čirého vývaru nejí žádné vařené jídlo.

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 05. zaří 2025 15:47

Pinot Noir Aha, tak to je škoda, to si pletu asi s nějakým jiným dítětem, co jedlo rýži politou vývarem. 

Offline dzizisketa
9002 příspěvků moje polička 05. zaří 2025 15:50

Pinot Noir 

Sprostoslov je přesný výraz! Jeden z Rosťových kamarádů je řádný sprostoslov, on ty výrazy fakt nasává jak houba a sluch má vyladěný na ně. Zároveň pro tohohle kluka mám zrovna slabost, mám ho z nich nejradši

Offline Aranel
6643 příspěvků moje polička 05. zaří 2025 15:56

Pinot Noir Ach jo to je mi líto.

Online Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 05. zaří 2025 16:00

letfenixa a copak ti máma k Lukáškovým večeřím poradila? Že bych se inspirovala.

Online Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 05. zaří 2025 16:04

dzizisketa ve středu byl školní piknik a když jsem slyšela R. spolužáky, tak někteří jsou strašliví sprostoslovové.

Jsem ráda, že R. má dost soudnosti nepoužívat ta slova doma, nedělám si iluze, že by je neznal.

Pro Viktora je sprostoslov i ten, kdo říká břuch, kadit, nebo zadek.

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 05. zaří 2025 16:09

rasaNori To, že nebude jíst maso, si dcera přinesla loni ze školy a furt jí to drží. Přednášku o živinách všeobecně a bílkovinách speciálně jí dávám pravidelně a nějak to nemá efekt, zkusím jí to příště odůvodnit těma crop topama, třeba to bude mít úspěch

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. zaří 2025 16:32

DruI u nás to taky nefunguje, ale crop topy by kluci klidně nosit mohli, ty dva starší jsou pořád jak za groš kudla

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. zaří 2025 16:35

Pinot Noir tak břuch nebo kadit u nás doma nikdo neříká, u vikyho bysme prošli

Starší taky zná ze školy lecos, ale doma to naštěstí neříká.