Potrefenáhusa Zrovna Jonapy jsem na konci roku do pračky hodila, protože jsem měla představu, že budou po vyprání vypadat čistěji a schovám je synovi na náhradní přezůvky. Pračku teda přežily, ale špinavý jsou furt stejně, já bych se spíš bála, že ani ta pračka z nich smrad nedostane.
Vše o těhotenství a dětech
DruI já je hodila do koše
A teď lituju, mohl je mladší mít na keramiku
letfenixa Já se tu právě nedávno ptala, proč se nekupují stejné boty, které se osvědčily, jen větší a právě jsem dostala odpovědi, že se už nevyrábí. To je právě výhra, když člověk už ví a kupuje jen větší.
Pinot Noir uff, to mi je fakt líto.
Není naděje, že by se to ještě trochu posunulo třeba v pubertě? To se osobnost celkem přestavuje a moje děti vztah k jídlu a novým potravinám změnily dost významně.
notna ona i noha se mění nebo dítě vyroste z malých modelů do modelů pro věští děti a ty jsou jiné. A nebo přestanou odpovídat preferencím dítěte.
continuity tak já myslím, že do smrti křupky jíst nebude, ale kdy to přijde, těžko říct. Blbý je, že teď staví tělo, roste. Co dělá taková podvýživa od roka půl s tělem, kostmi, mozkem, to si ani nechci představovat. Běžný strávník z něj asi nebude nikdy.
letfenixa Já se tu právě nedávno ptala, proč se nekupují stejné boty, které se osvědčily, jen větší a právě jsem dostala odpovědi, že se už nevyrábí. To je právě výhra, když člověk už ví a kupuje jen větší.
bud se nevyrábí, nebo je změní, nebo dítěti vyroste noha do délky a už ne do šířky...a ještě jim ty hnaty rostou pořád a skokově
Pinot Noir já vám moc držím palce, aby se to časem někam posunulo
Pinot Noir dcera ted u kamaradky videla, ze neji maso, a zacala vymyslet taky. Tak jsme si daly prednasku na tema bilkoviny a jejich dulezitost, no a maly dite to zabilo poznamkou, ze kdyz bude jist akorat sladke, bude mit takovy pupek jak ted a nebude moct nosit crop topy:D Snad se to u Viktora ještě změní, držím vám palce...
Pinot Noir Taky držim palce,zase je fajn, že jí ty vývary a i rýži že? tam je určitě hodně výživných složek a doposud mu všechny testy vycházely dobře, ani nebývá nějak nemocný, tak snad to nebude takový deficit.
Karja rýži nejedl nikdy. Kromě čirého vývaru nejí žádné vařené jídlo.
Pinot Noir Aha, tak to je škoda, to si pletu asi s nějakým jiným dítětem, co jedlo rýži politou vývarem.
Sprostoslov je přesný výraz! Jeden z Rosťových kamarádů je řádný sprostoslov, on ty výrazy fakt nasává jak houba a sluch má vyladěný na ně. Zároveň pro tohohle kluka mám zrovna slabost, mám ho z nich nejradši ![]()
Pinot Noir Ach jo
to je mi líto.
letfenixa a copak ti máma k Lukáškovým večeřím poradila? Že bych se inspirovala. ![]()
dzizisketa ve středu byl školní piknik a když jsem slyšela R. spolužáky, tak někteří jsou strašliví sprostoslovové. ![]()
Jsem ráda, že R. má dost soudnosti nepoužívat ta slova doma, nedělám si iluze, že by je neznal.
Pro Viktora je sprostoslov i ten, kdo říká břuch, kadit, nebo zadek. ![]()
rasaNori To, že nebude jíst maso, si dcera přinesla loni ze školy a furt jí to drží. Přednášku o živinách všeobecně a bílkovinách speciálně jí dávám pravidelně a nějak to nemá efekt, zkusím jí to příště odůvodnit těma crop topama, třeba to bude mít úspěch ![]()
DruI u nás to taky nefunguje, ale crop topy by kluci klidně nosit mohli, ty dva starší jsou pořád jak za groš kudla![]()
Pinot Noir tak břuch nebo kadit u nás doma nikdo neříká, u vikyho bysme prošli ![]()
Starší taky zná ze školy lecos, ale doma to naštěstí neříká.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí