DrowRanger my máme ani netuším co za značku, ale som s nou spokojná. Alica ju má už od roka a bez problémov na nej môžem sedieť aj ja, tak dúfam, že jej ešte dlho vydrží. Pre Klaru budeme kupovať novú, ale tiež neviem akú. Asi skúsim pozrieť bazár, mne nebudú vadiť ani divoké farby, bo kuchyňu mame pred rekonštrukciou, ale ta bude určite až o niekoľko rokov
Vše o těhotenství a dětech
Tabea jojo, já myslím, že nebýt mimina, dcera by tu židli používala ještě dlouho. Nicméně druhou stokke se mi kupovat nechce, takže mi vlastně přišlo vhod, že si vymyslela, že chce sedět na normální židli. Ona je vysoká, dosáhne.
Syn má Hauck doma aj u našich, áno, už trochu vadí, že sa tá podnoz neda dať nižšie, ale sedí na nich od cca roka, aj skôr možno. A pri pracovnom stole má takú s dierkami až dole. Keby som vedela, že takéto stoličky existujú aj s nastavcami od narodenia, bola by som mu ju kúpila hneď.
Díky všem za radu s rybím tukem, zajdu do lékárny pro nějaký ve formě bonbónů. My dospělí máme citronový Möllers (a pes lososový), ale Rosťa určitě ocení "bonbonky".
Ta disko vypadá super! Já měla v plánu dát nějakou magnetickou stavebnici buď jakože od malé po narození nebo k svátku, co bude mít o měsíc později, tohle by ho mohlo nadchnout.
DrowRanger máme pro oba kluky židle Jitro. Sedí na nich rádi, tak snad tomu tak ještě dlouho bude. Jen doporučuji přírodní, lakovanou bezbarvým lakem. Máme barevné a v místě, kde se po přisunutí ke stolu dotýkají, barva oprýskává.
DrowRanger Tu stokke má kamarádka a je to prostě pěkná židlička, což se o naší Jitro říct neda
DrowRanger Dvojcata maji taky stokke, kdyz jsem je platila, tak se mi ruka s kartou dost cukala, ta cena je silena. Ale je fakt super, ocenuju, ze je hodne stabilni, kluk z ni furt vylejza, visi hlavou dolu a zidle se ani nehne.
Máme taky stokke a přesně, cena je strašná, proto jsem ji koupila hned po narození, abysme ji využili do mrtě.
Karja designově se mi víc než jitro líbí ta naše seedes, což byl jediný důvod proč nakonec vyhrála ta. Protože cenově je zase o pár tisíc dražší. Stoke jsem teda zavrhla rovnou:)
Vari my tu první kupovali s nastavcem pro sedící dítě, teď už bych brala i s nástavcem od narození. Tenkrát mě to netrklo. Myslím, že za ty peníze stojí. Jsou fakt stabilní, vypadají hezky, člověk o ně pořád nezakopává, sedět na nich může i dospělý, ..
. Mně se teda líbí i ty barvy, u nás dobře oživí interiér.
K mým rodičům jsem dětem koupila safety first z Lidlu a je to nebe a dudy.
Tabea ty naše jsou taky stabilní, mladší do ní leze přes pultík, stoupá si v ní, poskakuje a podobně. Tu staršího zase používají jako žebřík.
Tabea Jj, taky ji mam s tim nastavem pro batolata, lec moje draky nezastavi ani ksiry. Btw koupe ksiru byl kup roku, nejdriv jsem je vozila v korbickach na ksirach, ted je maji v zidlickach a az zacnou chodit i venku, budu je taky vencit na ksirach. No asi tu na vesnici budeme za slusnou atrakci. ![]()
Vari u dvojčat bude vodítko asi celkem nutnost
v kočárku jsem taky klukům dávala kšíry, do roka neseděli a jezdili v korbě, ale schopnost vyskočit už měli dávno.
DrowRanger Tu stokke má kamarádka a je to prostě pěkná židlička, což se o naší Jitro říct neda
Mně se zrovna Stokke a Jitro zdají vzhledově úplně stejný.
My máme jitro a jsem s ní naprosto spokojená. Stokke bych kupovala kvůli tomu novorozeneckému setu, pro starší už tam nevidím tu přidanou hodnotu doplňků a vzala bych levnější Jitro
Inak ta moja Alica, to je fakt prípad.. Spoznali sme sa tu v hoteli s jednou rodinou, ktorá má presne tak staré deti ako my a Alica sa hneď s tou ich dcérou skamaratila. Jej mama sa mi sťažovala, že jej dcéra je hrozný domased a nechce chodiť von. Tak som sa len zasmiala, že to dobre poznám. Tak sme sa ráno dohodli, že baby vytiahneme na Hrebienok, že keď pôjdu spolu, že určite budú ochotne ísť. Tak jej dcéra, že áno a Alica urobila takú scénu na celý hotel, že ona nikam nejde, že až. A este aj kopla animatorku, ktorá sa rozhodla ísť zachraňovať situáciu ![]()
Takže vonku krásne slnečno a my sme sa nepohli z hotela. Teda ja hej, ja som si dala s Koralkou 12 km, ale Alica bola na 20 minút pred hotelom, to je všetko, čo bola ochotná ![]()
Vari máme jedno dítě a teda jak jsme byli na dovolené, nas kšírama jsem přemýšlela. Na promenádě se vrhala po všech lidech, zdrahala do davu, restaurace, na pláž, za psem... Jak jí neni ani rok, tak fakt neposlechne. U dvou najednou si to nechci představit
betsey to je škoda, snad jí to přejde nejpozději s jarem. Aspoň, že ty si vyrazila, určitě sis trochu odpočinula. Tohle od dětí neznám, sice měli období, kdy nechtěli ven, ale problém byl spíš s tou změnou činnosti. Jakmile byli venku, bylo to dobré.
Vari já ty kšíry do sedačky ani neměla, syn by z nich stejně vylezl. Stejně jako se dokázal dostat z kšírů na kočáru. Vodítko na ven jsem měla celkem dlouho v košíku na amazonu, nakonec na ně nedošlo. Kdybych měla takový dva, tak jsem se s koupí vůbec nerozpakovala. ![]()
Tabea jak dokázal vylézt z kšírů je kočárku, to musel rozepnout, ne?
Jestli teda nemyslíš ty pásy, co jsou ve sporťáku. Ještě že to moje nenapadlo. Já jako malá rozepla přezku na krosně, takové té staré, kde se sedělo zády k rodiči, a vypadla. Táta mě zachytil za nohu těsně nad zemí. Já byla podle všeho totiž dost dáreček, ještě že jsou kluci spíš po muži![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.