monis vyzerá to ako zmena k lepšiemu ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Karjaabsolutní looser jsem já, protože jsme se s tím (ne)nástupem natahovali asi dva měsíce a mezitím jsem si našla práci, takže jsem šla bez odstupného.
Karja tak 6 platu a sluzebak, to je pekna dracice, na to nemam.
monis jj, ale jako pracovala tam dlouho a fakt makala, navíc ta firma byla pověstná tím, že se těch maminek po mateřské zbavují, což není moc pěkné PR, kdyby to někdo chtěl rozmazávat, takže se snažili, aby ty ženy byly spokojené s tím odchodem. A to musim podotknout, že jejích 6 platů je tak mých 8:D:D, jako moc pěkně si to vyřídila:D, já jsem jí říkala, že bych byla tak rok doma:D:D:D
Aranel je učitelka, ale nemá žádné věci na tvoření ani nic netvoří, jak tu někdo mylně předpokládal, že ty učitelky mají přehled a mají všechno do zásoby. To má ta druhá právě. Tadyta naopak nikdy nic nemá, pořád u nás zvoněj její děti jestli něco nemáme:D:D:D Já jsem zase v rodině vyhlášená tím, že si věci pujčuju a nevracim:D Taky nic moc obrázek a je to pravda!
Karja a ona učí první stupeň?
Evaeva Ne, ale malou chvíli ho učila.
Karja tak to je pak jasný. Jestli teda neučí výtvarku![]()
Bože ja som tak šťastná že už nemám starosti so skolakmi. To nosenie vecí do školy typ bavlna, šišky, listy je nočná mora. Chudáci moji deti, nikdy som doma nemala nič z toho čo pýtali, babka bývalá ďaleko, to večer nestihli, skôr muž vedel sa vynájsť zberom šišiek o polnoci, ráno čakali na stole. Mne hneď stúpa tlak, len to tu čítam.
Já si teda žádné nadměrné požadavky na přírodniny nepamatuji.
Mimozemšťani se u nás zásadně týkají úkolů, čtenářských deníku a referátů. Radši bych v devět večer hledala po lese šišky, to vám řeknu.
continuity tvoje holky ty věci ale snad vědí dřív než ten den, ne? Takže víš, kam směřovat svoje stížnosti ![]()
U nás teda taky vždycky je času víc a nic absurdního nechtějí. Nejvíc mně obtěžují žádosti o přesný obnos peněz do dvou dnů ![]()
![]()
Nechapu potrebu tvorit cokoli z neceho, co nejakou dobu pobyvalo na dosah zachodove misy.
Kokoska no asi tak.
Vrchol je teda cizí záchodová misa. U té naší si můžu říct, že jsme na naše fekální bakterie nějak adaptování. ![]()
A teď je ještě hodně žloutenky.
Kokoska no přesně! Já obecně to roličkový umění moc nerada. Ale když už, tak výhradně roličky z kuchyňských utěrek.
Kokoska No na to se vymotávají ty nové čerstvé toaleťáky ![]()
Myrtila na to bych nemela nervy, spis bych to musela vyriznout. S velkou ztratou materialu. Jeste ze mym detem stacily prirodniny.
Kokoska No já se úplně vidím, jak bych to vzteklá vymotávala, aby z toho vznikla koule, kterou pak stejně nepoužijem
zatím se tu tomu směju, uvidíme, co sem budu psát za pár let, až budou děti na prvním stupni ![]()
Já si teda žádné nadměrné požadavky na přírodniny nepamatuji.
Mimozemšťani se u nás zásadně týkají úkolů, čtenářských deníku a referátů. Radši bych v devět večer hledala po lese šišky, to vám řeknu.
Já taky ne. Max kaštany, ale ty si robě nasbíralo ráno před školou.
Já tedy když vidím tak beru ručičky od sáčků v obchodě, jsou takový hezký a pevný ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí