999 Míčové hry rozbijí i tu čočku. Podle toho bych se neřídila :-)
Vše o těhotenství a dětech
Karja jo, je fakt strašnej, myslim, že tu zůstal po předchozích majitelích ještě
u nás všechny ty rekonstrukce a změny fakt strašně bolej, muž by všechno nechal jak je, stačí, když to nějak funguje, teď se handrkujem kvuli psacímu stolu pro starší (Máme vymyšleno od truhláře pro obě, ale teď by nám to překáželo a potřeba to bude za 3 roky, až půjde do školy i mladší, muž se zuřivě brání nějakýmu provizornímu stolu, že stejně bude všechno dělat u stolu v kuchyni....což asi jo, ale stejně bych aspon nějaky malý pracovní místo chtěla)
Priznavam, ze jsem asi kovarova kobyla, ale vubec by me nenapadlo nejak pocitat svitivost lustru do detskeho pokoje. Ale asi hlavne proto, ze u nas se lustry stejne temer nerozsvecuji, mame hodne lokalnich svetelnych zdroju. Lustr u ni v pokoji rozsvecuju jen ja, kdyz tam jednou tydne nesu vecer slozene pradlo do skrine. I v detskem pokoji je nekolik lampicek, ktere se podle aktivity rozsvecuji. Na cteni u postele, naladova svetylka na poslouchani pohadky, nasviceni knihovny, ktere bohate staci i na bezne hrani, lampicka na stole na malovani... manzel ji jeste planuje led pasek pod postel. Na hrani nebo cteni zadny hodne svitivy lustr nepotrebuje a vyrabi zasadne u jidelniho stolu.
Zuzuli asi máte standardně světlej novej byt a ty lampičky, já ted řešim to místo pro potenciální dočasnej psací stůl, kterej vychazí jedině za postel dál od okna a není to úplně ideální
já teď pracuju v ložnici na počítači a bez lampičky by to vůbec nešlo
999 naše děti mají v pokoji takový ten papírový, jak mají nebo měli v Ikea. Našla jsem od jiné firmy trochu jiný tvar. Pokoj je velký, takže jsem potřebovala něco velkého, ale ne vysokého. Rána balonem tomu nevadí, rozhoupe se.
MaeGandal já mám ty lampiony hrozně ráda, v praze jsme měli 3, i ten nejlevnější obyčejnej dělá hrozně příjemný světlo. Sem se bohužel nevejdou, nic na špagátu
999 Míčové hry rozbijí i tu čočku. Podle toho bych se neřídila :-)
Podle mě nejde o to, co a jak rozbijou, ty mužeš jen snížit riziko, že se do toho trefí.
Zuzuli Tak asi to nepočítáš, protože to nepotřebuješ;). Mně by to taky nenapadlo, ale jak se mi líbí hlavně ta led světla, připadala mi většina poměrně slabá už tak od pohledu, tak jsem radši vždycky to projela tou kalkulačkou, kolik která místnost potřebuje. Právě ty lokální světla nikde moc nemáme, já s tím neumím zacházet, jsem chronický rozvěčovač a nezhasínač:D
Potrefenáhusa A jako do pokojíčku? My jsme tohle taky řešili, že jakože v tom pokojíčku moc času netráví, ukoly tam dělat nebude a ona tam nakonec překvapivě dělá spoustu věcí, je to takový její hájemství, zaleze si tam a něco si tam u toho stolu vyrábí právě jakože v soukromí, kde jí do toho nikdo nekouká. Určitě to ta vaše dělat bude za čas dělat taky a Ikea Lagkapten patří do každého dětského pokojíčku, řekni muži!
Jinak u nás taky všechno bolí, jak říkám, nechápu, že ten barák stojí:D:D.
Pinot Noir Potrefenáhusa Evaeva po druhým kole zvracení a stížnosti na bolest hlavy a vertigo jsem s nim jela na pohotovost. Nakonec je to virus, který s pádem na hlavu souvislost nemá. A už cítím, že příští obětí budu já.
Jsme na Madeiře a chlapec si odškrtl návštěvu nemocnice v páté zemi, kromě země původu. ![]()
Pozitiva nočního výjezdu: dali mu něco proti nevolnosti, co zázračně zafungovalo. Udělali mu pro jistotu rtg hlavy. Všichni mluví skvěle anglicky.
Negativum: z pohotovosti na rtg jsme byli vedeni dlouhou chodbou plnou postelí s pacientama. To bylo jak z hororu. Prý jsou na chodbě, protože není jinde místo.
Potrefenáhusa Jo a finální výběr batohu příjemně překvapil. Vybrala si topgal černý, vhodný na její věk a prostě splnující požadavky pro prvnostupnový batoh...jako uf uf uf. Na prvním místě byl teda nějaký Meatfly, co musim uznat vypadal hodně dobře, ale on má poměrně měkká záda, že je to polstrované sice, ale trochu měkčeji, ale když jej postavíš, tak se ta záda zlomí a tak to pololehne.Tak to se mi povedlo ji přesvědčit, že to bude batoh až bude starší...
Tabea Tak at jste brzo fit a netrvá ten virus příliš dlouho!
Zuzuli já taky nic nepočítám, chci co nejvíc
Kluci mají, stejně jako jsem měla já, pokoje na sever. I přes velká paneláková okna jsem si pořád stěžovala na tmu, neviděla jsem na lego
takže pro ně jsem chtěla co nejvíc světla. Já teda stejně jako Karja mám jednak ráda hodně světla a pak s těmi náladovými neumím pracovat. To používám akorát k práci u stolu. Kluci si nezapínají ani lampičku na stole, z toho teda dost rostu. U postele vůbec nezapínají, ani v noci.
Tabea no asi lepší než otřes mozku. Akorát vás to možná čeká všechny ![]()
Tabea tlapkam moc, blici dítě na dovolene, to je fakt něco.
Naštěstí jsme tehdá měli v apartmánu pračku, akorát jsem volala ať nám přivezou náhradní povlečení.
continuity my měli jednou na dovolené střevní chřipku úplně všichni, osm lidí z toho tři děti. Ale kupodivu jsme to zvládli bez ztráty kytičky.
Tabea aaa, to teda moc lituju a snad vás to nepokosí všechny, naštěstí tohle bejvá většinou celkem rychlý ![]()
Tabea Tak ať se to brzy přežene ![]()
@Potrefenáhusa A jako do pokojíčku? My jsme tohle taky řešili, že jakože v tom pokojíčku moc času netráví, ukoly tam dělat nebude a ona tam nakonec překvapivě dělá spoustu věcí, je to takový její hájemství, zaleze si tam a něco si tam u toho stolu vyrábí právě jakože v soukromí, kde jí do toho nikdo nekouká. Určitě to ta vaše dělat bude za čas dělat taky a Ikea Lagkapten patří do každého dětského pokojíčku, řekni muži!
takovej se nám tam nevejde, já vám se tu fotku dám, třeba vás něco napadne. Místo není ideální, je to místo toho trofastu, vejde se tam mělčí stůl, asi tenhle, kterej má i ohrádku, což vidim pro tohle místo jako velkou výhodu, posunula bych ho až mimo to zadní čelo postele kvůli světlu.
Ideální to není, máme v plánu dlouhou desku pro obě pod okno, ale zatím by to hodně překáželo té rozložené posteli, která rozložená ještě nějakou dobu bude
(stul má 100x45 a ano, bojim se, ze bude malej)

Potrefenáhusa no hlubší by byl lepší. Ještě počítej s tím, že tam bude věčně vysunutá židle. Kolik tam je místa mezi tou skříní a stolem. A skříň má posuvné dveře nebo klasické?
Potrefenáhusa jinak souhlasím s tím, že by svůj stůl mít měla. Ale asi ho nemusí nutně mít v pokojíčku, kdyby jinde bylo lepší místo
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí