Potrefenáhusa no tam se podle mě fakt nic moc vymyslet nedá, místo toho zdracadla to asi nejde, co?To neotevřete asi skřín, tam by uplně padl, ale tam se nevejde asi ani metrový, že? Nebo pod tím oknem ted nějaký kratší být nemuže? Ten stul takhle v prostoru podle mě je takovej "proti srsti".
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa K tomu rádiatoru vedle postele se stůl nevejde?
Podle mě nejde o to, co a jak rozbijou, ty mužeš jen snížit riziko, že se do toho trefí.
U těch hodně vysokých stropů mi nepřijde lusrt o tolik větší riziko. A lustr se dle mé zkušenosti rozhoupe a dost toho ustojí, když není skleněný. Narozdíl od pevně připevněné stropnice. Aspoň v naší domáctnosti to tak funguje. Lustry žíjí, některé stropnice už mají nové kryty i hmoždinky a šrouby. Doufám, že jsem si to teď nezakřikla :-)
Zuzuli U nás se v obýváku a dětském pokoji ke hře na zemi rozsvěcovalo centrální nejsilnější světlo. Bez něj si to nedovedu představit, jak by bylo vidět lego, korálky a všechen ostatní "binec" i v krabicích a šuplících.
brrr vejde, ale bude překážet šuplíkům a taky my ted se snažíme odsunout starší do vlastní postele a ta zábrana by ji tam asi vadila
ale jako teoreticky by tam taky stul byt mohl
Karja Nn, tam jsou dveře od skříně otevírací. Ten stůl by měl stejnou hloubku jak ten trofast
Potrefenáhusa Dala bych ho určitě pod okno, naopak se jí tam vytvoří takový její koutek, že by se jí to mohlo líbit i naopak na to spaní. Tady u té skříně si myslím sotva zasuneš židli, abys prošla do skříně. No popřemýšlej o tom
Karja jo, já mám i stůl v Praze, teda docela velkej, ale zadarmo a posloužil by a muž strašně prudí, že chci zanést dům dalším nábytkem, tohle je fakt strašný, protože to přesně vede k tomu, že já vymýšlim nějaký debilotiny místo jednoduchýho řešení, aby se vlk nažral a koza zůstala celá a výsledkem je kompromis pitomej pro všechny
ten pokoj je výsledkem skoro šestiletý snahy o dětskej pokoj, fakt nechápu, jestli ty děti chtěl mít ve svý posteli až do maturity, jen aby si uchoval nějaký zdání svýho prostoru (měl v tom pokoji svoji jakože pracovnu, knihovnu, křeslo a ohavnej rozkládácí gauč ze sconta, jako dobrý, ale ten dům je 3plus1, fakt neni možný tu mít nějakou extra zašívárnu ...
Potrefenáhusa no minimálně byste si to vyzkoušeli, jestli to je dobrej nápad, tam něco dát. Ale nevím, zkusila bych koupit něco menšího, se šuplíkama, at má prostě dcera nějaký to svoje;).
MaeGandal To je taky řešení :-).
Potrefenáhusa taky bych to dala pod okno, jestli je to fotka po rozložení postele (spíte tak, ne?). Ano o ty šuplíky u okna přijdeš, ale přijde mi to mnohem lepší, u té skříně by to hrozně překáželo. Podle mě bys možná i musela pokaždé odsouvat židli, když bys tam potřebovala. Kdyby tam zrovna seděla dcera, tak se tam nedostaneš.
Jinak kluci mají 75x110 (120?). Šířka mi přijde úplně dostatečná, hloubka teda taky, míň než 60 bych nedoporučovala.
Evaeva jj, je rozložená, časem by natrvalo právě rozložená byt neměla a mela by tam být deska
já vim, že je to debilní, no...
jestli ho přesvědčim, ať v Praze rozmontuje stul, doveze ho sem a pak ho složí a případně zase rozmontuje, odveze a v Praze složí..... to by byla nejspíš moje smrt ![]()
Potrefenáhusa jo, to jsem pochopila, že časem tam budou dva stoly.
Tak otázka je, jestli ho spíš přesvědčíš, ať zajede pro tenhle nebo pro nový do ikei![]()
Potrefenáhusa Ten Ikea je fakt ale mega šikovnej, má moc pěkný ty malý šuplíky:D. A časem to určitě v místní skupině nějaké prodáš za pár šupu a za odovz;), převážet to nebude
Evaeva nový z ikey je rozhodně snazší, ten můžu právě objednat i sama ![]()
Karja šuplíky supr, akorát po nich i sotva dvouletý smradi snadno vylezli na okno
Potrefenáhusa sotva dvouletý smradi vylezou na stůl i bez šuplíků![]()
Tak, jestli ho chceš objednat, tak je to jasná volba ![]()
Potrefenáhusa Tak to jim snad nevydrží do šesti let:D:D:D.
Karja já doufam, že ta šestiletá už má snad rozum
ale tady se ty okna otvíraj ne uplně snadno
Potrefenáhusa my máme radši všude kliky s pojistkou. Teda starší už to zvládá, ale ten už má fakt ten rozum.
Tabea uf, no to sú zážitky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí