Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DruI
5608 příspěvků moje polička 01. zaří 2026 11:54

eM No nechápu to, jak mohli vynechat tak podstatnou informaci

Online Pinot Noir
30060 příspěvků moje polička 01. zaří 2026 12:31

Tak to jsem zvědavá, jak budeme to každodenní dlouhé dojíždění zvládat, když hned první den mě zjebala cizí ženská, že nemám čumět do mobilu, když mám s sebou dítě.

Jinak V. byl strašně statečný, všechno zvládl, pohotově reagoval, ale moc dobře vím, jaký nápor na jeho hypersenzitivní osobu je tolik nových vjemů, lidí, tolik hluku, ředitelka s mikrofonem, pasování na prvňáčka oblékáním trička před celou školou, plyšáci na uvítanou od šesťáků, přesuny po škole, krabice s dárky, informace, jak to bude další dny... V metru se potom úplně vypnul, četl reklamy a nakonec si lehnul na sedačky. Říkala jsem si zrovna, že až opadne stres a stane se z toho rutina, že mu budu brát s sebou tablet nebo něco jiného, na čem by mohl hrát nějaký tetris, protože ty cesty budou fakt strašná nuda. A do toho jsem řešila přístupy pro novou kolegyni na disky klientů, a v tom baba moralistka!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. zaří 2026 12:40

Pinot Noir příště už budeš mít připravenou větu, jak zjebat jí!Kašli na ni, Viky je dobrý, že to zvládl.

Online Pinot Noir
30060 příspěvků moje polička 01. zaří 2026 12:41

Evaeva zbaběle to vyblila, když vystupovala samozřejmě!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. zaří 2026 12:43

Pinot Noir jo, ty jsou nejlepší. Nebo si to na půl huby mumlají. Bohužel delší cesta znamená větší pravděpodobnost pitomců.