eM No nechápu to, jak mohli vynechat tak podstatnou informaci ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Tak to jsem zvědavá, jak budeme to každodenní dlouhé dojíždění zvládat, když hned první den mě zjebala cizí ženská, že nemám čumět do mobilu, když mám s sebou dítě. ![]()
Jinak V. byl strašně statečný, všechno zvládl, pohotově reagoval, ale moc dobře vím, jaký nápor na jeho hypersenzitivní osobu je tolik nových vjemů, lidí, tolik hluku, ředitelka s mikrofonem, pasování na prvňáčka oblékáním trička před celou školou, plyšáci na uvítanou od šesťáků, přesuny po škole, krabice s dárky, informace, jak to bude další dny... V metru se potom úplně vypnul, četl reklamy a nakonec si lehnul na sedačky. Říkala jsem si zrovna, že až opadne stres a stane se z toho rutina, že mu budu brát s sebou tablet nebo něco jiného, na čem by mohl hrát nějaký tetris, protože ty cesty budou fakt strašná nuda. A do toho jsem řešila přístupy pro novou kolegyni na disky klientů, a v tom baba moralistka! ![]()
Pinot Noir příště už budeš mít připravenou větu, jak zjebat jí!
Kašli na ni, Viky je dobrý, že to zvládl.
Evaeva zbaběle to vyblila, když vystupovala samozřejmě! ![]()
Pinot Noir jo, ty jsou nejlepší. Nebo si to na půl huby mumlají. Bohužel delší cesta znamená větší pravděpodobnost pitomců.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY