Zuzuli Gratulujem!!!
Vše o těhotenství a dětech
Zuzuliv blahozelam
.
Ked je taky dobry jedak, tak to snad pôjde jedna radosť.
Pečeme perníčky ![]()

Pinot Noir vy fakt jedete ![]()
Vyšel novej Puntík, je tam moc hezký vyrábění. Bez tornád teda...
Vystřihovánka kamen, pánvička a nějaký jídlo. Večer jsem se bavila vyráběním dalšího jídla a malovala zeleninu do polívky, maso, volský oka a tak.
Syn teda moc nepochopil ty kamna a jídlo strkal vařit dovnitř jak do mikrovlnky. No ale nikdy to neviděl, tak těžko vysvětlovat, žejo ![]()
žluťásek já jsem ho synovi předplatila a vzala jsem mu k tomu i starší čísla, protože to chce číst pořád dokola, už toho mám potom plný zuby. V čísle květen 2018 je hasičské auto. Taky miluje tu stránku, co se má prosvítit. Taky se chystáme na čmeláky a včelky, už jsme si od babičky přinesli vlnu.
Ty bys mi možná mohla poradit časopis pro desetiletou holku. Do teď měla předplacenou Mateřídoušku, ale na to už je asi velká, už ji to nebaví. Ráda čte a baví jí historie a příroda (kytky a zvířata), Ábíčko je na ní moc technické.
žluťásek Taky mame Puntik predplaceny a dcera ho miluje. Ma od malinka rada knizky od A. Popprove, tak jeji ilustrace vylozene vyhledava
Vystrihovat jsme zatim nestihli, vybalila jsem ho teprve vcera vecer, ale zaujal ji clanek o ruznych materialech, tak se vecer bavila tim ze jsme vyhledavali co je z papiru, co z plastu atd...
žluťásek už máme Puntík taky předplacený ;)
Zuzuli velká gratulace, ať obě dobře prospíváte
mnum u těch vystřihovánek se vždycky těším, až se syn naučí stříhat. Je na něm vidět, jak rád by to dělal taky, ale zatím je to marný. Nůžky jsem mu teda pořídila. Takhle je jeho jediná funkce mazat lepidlem a to jsou velké prostoje a ke konci se už nudí.
Evaeva U nas taky striham zatim ja a mala akorat maze plosky na lepeni. Nuzky ma uz asi rok a striha rada, i se v tom zlepsuje, ale jeste podle car neumi a pak je z toho smutna ze to nevypada hezky, tak vystrihovanky nechava zatim na mne
barbucha A já mám tvého syna ve skatulce nesamostatný. Nebo si to pletu? Nelicila jsi tu několik dní, jak si není schopen koupit oblek na svatbu a musela jsi ho někam dotáhnout? ![]()
Já jsem hrozně překvapená, jak syn skvěle vystrihuje. úplně ze dne na den, nijak jsme to netrenovali. Puntík je velka motivace :)
Taky chci objednat starší čísla. Je to prima zábava na večer, když ho chci už udržet v klidu před spaním.
Teď jsem zaregistrovala nový prirodovedne zaměřený časopis Ahoj, divocino. Ale nevím pro jak velke Evaeva
Evaeva já už ty desetileté kupuji normálně dospělé časopisy. Vyšel nejaky special k vesmíru a normálně si to přečetla. Pokud ji téma zajímá, tak ty dospělé popularne naucne informace zvládne. Občas mi ukradla Temu a četla si v tom, co ji zajímalo.
Jinak nám přišlo první číslo Junaka že skautu a mohlo to chodit už nejméně rok.
Jo, to je pravda. Prostě to nepokládal za důležitý asi. Nikdy jsem netvrdila, že je to výlupek všech ctností nebo že rozumím všem jeho myšlenkovým pochodům ![]()
continuity ona si asi taky přečte, když narazí na něco, co jí zajímá, ale chtěla by něco přímo pro ní, takové Ábíčko pro holky. Na nic takového jsme zatím nenarazili, všechno je buď pro malé děti a nebo pak až pro puberťačky typu Bravo.
žluťásek o tom Ahoj, divočino jsem nic moc nenašla. Jestli na něj někde narazím, tak to zkusím koupit.
Evaeva ještě mě napadá Junior, jestli to stále vychází?ten nebyl tolik technický jako abicko, víc unisex
Pinot Noir medovnicky super
. Si mi pripomenula, ze zbytok z velkonocnych este dakde mame, ale ani ich nemozem malemu dat a to ich ma tak rad
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články