Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Potrefenáhusa
39097 příspěvků moje polička 07. zaří 2026 20:23

dzizisketa on je tam parkrat do tydne vozi, ale vstat, vykopat to vsechno z postele, oblict, ucesat, namazat svacinu musim ja

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. zaří 2026 20:30

Potrefenáhusa kdybys tam nebyla, tak to zvládne. Holt by to třeba nebylo stoprocentní, ale časem by se to poddalo. 

Offline rasaNori
8893 příspěvků moje polička 07. zaří 2026 20:57

Potrefenáhusa a děti se velice rychle naučí samostatnosti ve všem. Taky to tady bylo nevím, neznám, neumím, a když jsem na měsíc vypadla z kolotoče, jak jim to tu šlapalo...

Online Potrefenáhusa
39097 příspěvků moje polička 07. zaří 2026 21:36

rasaNori on je schopnej vypravit dvě děti, ale ty brzký hodiny jsou prostě naprostá tragédie 

Offline Pinot Noir
30108 příspěvků moje polička 07. zaří 2026 23:03

Dnes jsem nechtěně oddálila usínání kluků aspoň o hodinu. Ještě jsme si povídali, ale už leželi v postelích, když jsem si vzpomněla (a řekla bohužel nahlas), že když byl R. maličký, říkal místo orangutan jenom gutan. Způsobilo to strašný záchvat smíchu a fakt ještě hodinu jsem slyšela, jak vždycky jeden špitnul gutan a zase vyprskli a smáli se jak praštění. Ale musím se přiznat, že když se muž ptal, co jsme tam měli tak vtipného, skoro jsem nebyla schopná mu to říct, jak mě to rozesmívalo. Přitom taková blbost. . Ale taková dávka smíchu je fakt ozdravná, i když se jedná o naprostou kravinu.

Offline Sweet Potato
40679 příspěvků moje polička 08. zaří 2026 08:53

Pinot Noir To je bezva. 

Online Potrefenáhusa
39097 příspěvků moje polička 08. zaří 2026 12:25

Valeč můžem doporučit, ruina bez průvodce přívětivá k dětem s interaktivní výstavou o baroku, otevřeno do 23:00, ve staré konírně vedle nasvícené lapidárium 

Offline barbucha blogger
36219 příspěvků moje polička 08. zaří 2026 12:32
Reakce na Evaeva:

Potrefenáhusa no jasně, ale proč zrovna matka. 

​Pokud si ta matka nevybuduje pověst, že je po ránu nepříčetná a neradno se jí plést do cesty...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. zaří 2026 12:37

barbucha hele, není třeba. My se normálně dohodlimy teda nejsme po ránu protivný ani jeden. Ale vypnutý oba

Offline barbucha blogger
36219 příspěvků moje polička 08. zaří 2026 12:52

Evaeva 

No já za to nemůžu, prostě taková jsem

V každým případě platilo že co se nepřipraví večer (taška, svačina, celej outfit atd.), tak to ráno ze mě nikdo nedostane. A platilo to i pro mě do mého posledního pracovního dne, kromě svačiny

Online continuity
43750 příspěvků moje polička 08. zaří 2026 13:01

barbucha jj je mi milejší vyžehlit halenku v deset večer než ráno v sedm. 

Můj muž je na rozvod dokud si nedá kafe. Pak už docela funguje, mnohem líp než já. Navíc dokáže z postele vyskočit uprostřed noci a byt čilý. Kolikrát mi podával brečící dítě nebo obstaral to poblite. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. zaří 2026 13:12

continuity jo, muž v noci taky procitá rychleji. On má teda na starosti ty starší, ale poblití nebo nemoc samozřejmě řešíme oba.

My kafe nepotřebujeme, potřebujeme vstávat později Ale jako nějak sebe i ty děti vykopeme, i když to bolí.

barbucha jojo, my to taky chystáme večer. Oblečení teda moc ne, akorát při změně počasí udávám nové pokyny, s kluky je to jednoduché a moc nároků nemají.

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 08. zaří 2026 13:21

Potrefenáhusa Valeč ano ano ano! Všema deseti s dětma i bez dětí

Offline rasaNori
8893 příspěvků moje polička 08. zaří 2026 13:26

Děti v noci převážně řeším já, ale psa jak je doma muž nechávám plně v jeho kompetenci

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. zaří 2026 13:27

Potrefenáhusa vypadá to dobře!

Online continuity
43750 příspěvků moje polička 08. zaří 2026 14:14

Evaeva jako já to řeším, nebo se alespoň snažím, ale když se to stalo naposled, měl už zvlecene prádlo a vysprchovane dítě než jsem s k nim dobelhala a to jsem se fakt snažila. 

Muž spí víc jako pes, celou noc naslouchá, probudí ho kdejake klepnutí, ale jak si lehne zas okamžitě usně. Jak když se jednou proberu, nespím pořádně do rána. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. zaří 2026 14:41

continuity jo, on je rychleji v akci, já jsem jak vyvoraná myš. Ale usneme oba rychle, já se právě ani úplně neprobudím