Evaeva taky jsme vybalili sad a pro Tondu je uplne idealni!!
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva áno, otáčaš žetony akcií a úspešnosť záleží aj na tom si zapamätať kde ktorá bola. A je to hra kde vždy nakoniec vyhraš a nikto neprehrá, dá sa hrať aj o jednom hráčovi a aj úplne bez pravidiel, preto sa mi to páči, mladší zatiaľ nie je ochotný žiadne dodržiavať (v hre).
711990 jo, mladšímu se taky líbí, i starší byl spokojený, byl evidentně napjatý, jak to dopadne. Ale já bych uvítala i něco, kde se dá výsledek trochu ovlivnit. Mám ještě doma schované Děti z Carcassonne, ale nevím, jestli by to už zvládl.
Tak update k Můj první sad. Děti jsou nadšené, baví to i pětiletou neteř. Výhoda je, že nevadí, když někdo od hry odejde, případně se připojí v průběhu.
Mno, nakup darku s predstihem má docela nevýhody, ten ovocnej sad už hledám druhej den, snad ho do těch druhejch narozenin najdu. Navrch jsem uplne zapomněla, ze jsem ho koupila, kdybyste tu o tom nemluvili.
Potrefenáhusa vítej v klubu. Loni jsem jedny dárky (tašku s oblečením) našla až po novém roce. S tím ani čekat nemůžeš.
Potrefenáhusa ja ho tu susila rok a pul, ted jsem ho dala moji mame pro toho triletyho. Cekat, az k tomu doroste nektera z holek, asi na nej zapomenem uplne.
Evaeva Baustelle máme doma, syn si s tím jednu dobu celkem hrál, ale nikdy podle pravidel. ![]()
Poslední dárek je největší dárek. 
Prvýkrát som dnes syna ostrihala stromčekom a zvládli sme to
tých 5€ za jedno ostrihanie už je dosť.
Vážně stromečkem? ![]()
Evaeva tak Alica Môj prvý ovocný sad vôbec nechce hrať. Teda ona sa s tým hra, ale štýlom, že havran poriada ovocnú hostinu a chodia k nemu na návštevu panacikovia z lega ![]()
Ona spoločenské hry zatiaľ úplne ignoruje, ani pexeso sa s ňou nedá hrať, a mňa to pritom tak baví ![]()
betsey syn pořádně hraje až teď, od těch čtyř let. Dlouho ani nechápal, co to znamená prohrát/vyhrát
Evaeva těch her pro úplně malinké děti knihovna nemá zrovna velký výběr, ale teď jsme udělali fakt velkou objednávku. Po novém roce to bude značně lepší :)
Já mám moc ráda Mlsné myšky, je to trochu obíhačka ve stylu člobrda, ale mnohem lepší, promyšlená. Mám ji myslím někde podrobně popsanou na instagramu.
Ve hře má každý hráč několik myšek a snaží se ukoristit co největší kus sýra. Čím dál od startu, tím větší kusy sýra. Zároveň se ale víc přibližuje kočka, která chce myši ulovit. Myšky můžou buď víc riskovat a běžet až do cíle, nebo se cestou schovat před kočkou v komůrkách s menšími kusy sýra.
Hrajeme ji doma tak od 3 let. Pro O. bude myslím teď úplně bezva, pro T. asi jste trochu těžká. Ale dá se dát i kooperativně, všichni proti kočce třeba.
Starší název té hry je Viva Topo, ale na bazarech se starší i nové vydání objevují jen výjimečně. Ale myslím že stojí klidně za ty peníze i nová, my ji hrajem i teď často, i když už zvládá i složitější hry.
Jo a kdybyste chtěli sledovat novinky a zprávy ohledně deskových her v Městské knihovně v Praze, tak vás moc ráda zvu do nové FB skupiny Deskovky v knihovně. Já tam budu pravidelně přispívat o dětských hrách.
O nových pěkných dětských knihách zas píšu do FB skupiny Tipy na čtení od knihovníků
žluťásek chci tě poprosit, můžeš mě prosím schválit na Instagramu? Já jsem tenkrát asi padla za oběť té čistce po tom co ti někdo hacknul účet a už jsem se tam nedostala. Mám takový podezřelý profil bez fotek. Kdyžtak bych ti napsala SZ s nickem. Chci se inspirovat na nějaké aktivity se synem
diky!
INCOM1 jasně, napiš. Nebo pošli žádost, odkliknu ti to. Bazalkaaoregano.
Ale já jsem lempl, moc mě neba fotit, tak tam moc nových příspěvků není
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.