Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Malenge
4837 příspěvků moje polička 04. května 2020 09:55

Pinot Noir Cvrček a mravenci  to jsem byla já. Moje milovaná knížka, mám po tátovi, který ji měl jako dítě. Synovi jsem teda koupila novou, aby tu moji nezlikvidoval. Dostal ji na Vánoce 2018, "čteme" už rok a půl s malým počtem výjimek každý večer. Mám radost, že se vám taky líbí.

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 04. května 2020 09:58

Sairon aha, az tak? Chudinka:((( tak ja dam vrdet, Tonda se zatim zda byt v dobrem rozmaru:)

barbucha prisaham, celek vypada velice pricetne!!!

Offline Malenge
4837 příspěvků moje polička 04. května 2020 10:00

A když už jsem tu, musím se podělit o svou radost. Dnes jsem po 14 měsících spala 5 hodin v kuse, dosud když jsem měla hodně štěstí, tak třeba 2,5, zcela výjimečně i 3. Připadám si jak nový člověk a úplně cítím, jak se mi nastartovalo celkem velké množství mozkových buněk! Zajímavé to je

Offline Sweet Potato
40227 příspěvků moje polička 04. května 2020 10:02

continuity Měli jsme elegantně černý model, ale nemůžu ho najít, asi už šel z domu.

Offline barbucha blogger
35765 příspěvků moje polička 04. května 2020 10:07
Reakce na 711990:

barbucha prisaham, celek vypada velice pricetne!!!

​Uvěřím, až to uvidím v outfitech! Jinak s jistotou předpokládám kapuci s rohama

Offline Potrefenáhusa
38793 příspěvků moje polička 04. května 2020 10:19
Reakce na continuity:

barbucha ona v tom chce spát někde po chalupách. Strašný to bude taky, no.

Jeste ze ta starší ma rozum. 

​Vzhledem k tomu, ze chodím už od mala v noci na záchod, tak ta představa, jak to ze sebe někde v zimě do půl těla sundavam, je hodně příšerná!!!

Offline Pinot Noir
29849 příspěvků moje polička 04. května 2020 10:21

711990 haha, taky jsem myslela, že se chlubíš zvířecím oblečkem z dětství

Offline Pinot Noir
29849 příspěvků moje polička 04. května 2020 10:27

Malenge jé, tak to ti moc přeju a současně strašně moc závidím. Mě se zpomaluje mozek už mnoho měsíců, připadám si jak po lobotomii. Muž na mě kolikrát mluví a já vidím a slyším, že mluví, ale trvá mi strašně dlouho, než obsah informace dojde až do mozku... Strašný. A jak jsem psala, dospání přes den mi dělá zle. Navíc fakt chybí ten spánek v kuse. 

Edit: nad tématy jako očkovat/neočkovat něco navíc vůbec nejsem schopná se zamýšlet, připadám si jak retardovaná.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. května 2020 10:38

711990 výborně, malý  je 10/2019. Staršímu jsme to taky zaplatili, tak asi aby se nehádali.

Offline Sweet Potato
40227 příspěvků moje polička 04. května 2020 10:40

Potrefenáhusa Tak potom jedině batolecí model s rozpínacím rozkrokem

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 04. května 2020 10:40

Evaeva to je za trest, fakt

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. května 2020 10:45

711990 naštěstí nás to nezrujnuje. Akorát teda zvážím, jestli nepočkáme, až do těch dvou. 

Té reakce se neboj, syn bexero dostal teda až ve dvou, ale dle naší doktorky je to dost v pohodě očkování, byla by ochotná ho naočkovat i s lehkou rýmou narozdíl od ostatních. On teda reakci neměl veškerou žádnou. Tak snad bude Tonda taky v pohodě.

Offline Malenge
4837 příspěvků moje polička 04. května 2020 10:50

Pinot Noir Viď? Já z těch rad tak si jdi lehnout přes den úplně rostu. Fakt nikdo nedokáže pochopit, že mi to za to nestojí, že je mi pak ještě hůř, protože nejsem jen unavená, ale jak kdyby mě někdo vzal palicí po hlavě. A navíc jaksi nemám kdy, že jo, neb starší radši zdechne, než by si třeba i jen na chvilku odpočinul. No, budu doufat ve světlé zítřky a tobě je přeju taky! Ta dnešní ochutnávka byla moc fajn, navíc po včerejší noci, kdy jsme si krom běžných libůstek střihli 1,5h trvající řev někdy od 3

Offline notna
9414 příspěvků moje polička 04. května 2020 10:52

Potrefenáhusa Taková přízemní věc jako je zima rozhodně nemá žádný vliv na oblibě ke zvířecímu overalu :-D Dcera měla taky období, kdy si ho strašně přála a hodná teta jí ho dopřála. Tak jsme měli doma v noci tygra. continuity Byl z HM. A uklidním tě, přešlo to docela brzy. Už spí zase v pyžamu :-)

Offline viktorka_od splavu
49257 příspěvků moje polička 04. května 2020 10:56
Reakce na continuity:

barbucha ona v tom chce spát někde po chalupách. Strašný to bude taky, no.

Jeste ze ta starší ma rozum. 

​se ti divim ze se zalamujes nad takovou blbinou, pockej az prijde s piercingem v nose

@barbucha to je super:-))

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 04. května 2020 11:20

Sairon 711990 dcera měla po první dávce Bexsera horečky také asi 2 dny, tak jsem se bála, co bude po té druhé... a nic, žádná reakce. První tedy dostala ve 2 letech, to už stačí jen 2 dávky, u mladších dětí jsou nutné 3. 

Offline Mohučanka
7361 příspěvků moje polička 04. května 2020 11:39

continuity o Vánocích měli chlupaté overaly v Tescu na Andělu. Dcera si šíleně přála pyžamko s kapucou, nevím, jak na to přišla, tak jsem jí jeden dopřála. Nakonec se to v zimě hodilo, protože není schopná spát pod peřinou, tak aspoň byla v teple i tak.

Offline Garfie
28514 příspěvků moje polička 04. května 2020 11:46

continuity Pokud tě to uklídní, tak přesně o takový zvířecí overal si napsala Ježíškovi moje sedmnáctiletá neteř

Pinot Noir  Jé, Cvrček a mravenci....moje děti to moc nechytlo, ale já to jako malá milovala!!! Pamatuju si, že jsme to četli s bratrancem pořád dokola....

Offline Myrtila
5316 příspěvků moje polička 04. května 2020 12:13

Garfie continuity Moje vic nez tricetileta kamarádka dostala takovy overal jako darek, nejdriv z nej byla rozpacita, ale pak v zime z nej pry vecer nevylezla, mela ho misto deky

Offline Mulen
5003 příspěvků moje polička 04. května 2020 12:14

Pinot Noir cvrčka a mravence čteme doteď a to je dceři 5 a půl, pořád si v tom ráda ukazuje, dělá, že jí ty bobule a tak . A dojímám se nad tím taky