Nám přišel v pátek v půl páté odpoledne mail ze zušky, že první hodina mrňat je v pondělí ![]()
nějak jsem s tím úplně nepočítala, původně to mělo být až za 2 týdny. Nemáme čip na přístup a měli jsme jiné plány. Začínám si na to zvykat, že vtip s mimozemšťanem bude spíš realita ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Myrtila tak my na výtvarku nemáme seznam potřeb, začíná se teda až příští pátek, ale Tyjo....neni to kazdej rok cca stejny? ![]()
Myrtila mimozemšťan není vtip ![]()
Potrefenáhusa To pošlou ve čtvrtek odpoledne ![]()
Má to nějaká pravidla, ty skupiny jsou podle úrovně a v té lepší je jich o dva více, tak se s tím možná i trochu počítá předem, že někdo uteče k začátečníkům. všichni se asi nepřehodi a když jo, pak začnou od začátku v obou.
Potrefenáhusa Jo a nám teda aspoň napsali, že na první hodinu nejsou potřeba žádné pomůcky, tak čekám, co budeme na poslední chvíli shánět na tu další lekci
(hudebka, takže pomůcky budou pravděpodobně z nějakého eshopu)
Myrtila ja bych hlavně potřebovala nějaký potvrzení, ze to bude probíhat den, co nám řekli, protože když jsme se byli zapsat na konkrétní den, vypadl v celé budově proud a zapisovalo se jen na kus papíru tužkou, musim si kvůli tomu přehodit pracovní dobu a rada bych to delala jen jednou
Potrefenáhusa nemají to ve škole? Nějak si neuvědomuju, že by neteř něco nosila.
Potrefenáhusa Co potřebuješ na výtvarku? U nás v zuš mělu všechno, ale je fakt že malovali jehličím i rezavými hřebíky ![]()
Myrtila co můžou potřebovat na všeobecnou hudebku? Samé otázky ![]()
U nás se teda žádný mimozemšťan zatím nekonal, nemyslím letos, ale celkově. Ale co není, může být. Velká část kroužků začíná už příští týden, do toho schůzky, už to pojede. A já mám navíc z práce teď dost šibeniční termín.
Potrefenáhusa Máte tu výtvarku teda obzvlášť vypečenou, ještě se zápisem na papír ![]()
Evaeva No taky nevím, jsou to školkové děti, psát neumí, takže sešit asi ne, možná nějaká dřívka na ťukání? Nebo takové to chrastící vajíčko? Snad nebudeme kupovat třeba triangl ![]()
Myrtila, ha, my triangl máme ![]()
Evaeva Jste připraveni na všechno ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY