Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. října 2026 18:08

Potrefenáhusa není, ale je to napsané poměrně archaicky. Právě se mu líbily ty převyprávěné Rychlé šípy. Hochy od bobří řeky máme audio, hrozně to hltal, ale neumím si úplně představit, že to čte sám.

AnitramH jo, tohle ho baví. Ale právě nevím, jestli to není těžké na čtení.

Offline Aranel
6765 příspěvků moje polička 02. října 2026 20:34

žluťásek Dvojčata Pat a Isabela jsem ŽRALA!!! Taky víc než Správnou pětku, ale i ta byla dobrá.

Offline Potrefenáhusa
39180 příspěvků moje polička 02. října 2026 20:50

Že se kufřík s výtvarnýma potřebama ztratí v ZUŠce už po první hodině mě přece jenom trochu překvapilo

Offline Kokoska
35375 příspěvků moje polička 02. října 2026 21:23

Zrovna jsem zacala cist detem "Kluk v kopačkách", samozrejme to vic bavi kluka druhaka, protoze je to o kkukovi druhakovi. Ale i mala poslouchala, mozna by se to vasim synkum taky libilo. Vnuk projevil prani kousek precist sam, nevim, jestli by si to docetl, muzu mu to zkusit tat s sebou domu. Me to docela bavilo, je to o Tomasovi, ktery se statou prestehuje k dedovi na zachrannou stanici pro zvirata. Jsme u prvnich dnu v nove skole, kde kluci maji mobily, ale Tom hraje fotbal a zatim mobil ani tablet nema, takze je trochu mimo. Jsem sama zvedava, jak se to bude vyvijet dal :) Myslim, ze to ma i dalsi dily.