Pinot Noir ježiš přesně na tu Hejdovou jsem myslela a utekla mi pak nit :-)) u nás se hodně líbilo i Skutek utek a Mami, pocem!
Vše o těhotenství a dětech
Karja kozmetiku a tekutiny ak budu v tych baleniach do 100ml nemusis v Bratislave na kontrole vytahovat z kufra. Len to, co je nad tento limit.
Gatita já furt dokola četla Blytonovou, Luisu a Lotku, Káju Maříka a paní Laryfary. Takže se nemůžu divit, že knihu dočte a odmítá ji vrátit, protože si ji chce ještě přečíst zítra znovu ![]()
Karja
Víc zmatku než kamarádka, které zůstalo dítě bez pasu jako poslední na pasové kontrole za plnyma dveřma, asi neuděláš. Naštěstí ještě v Praze, takže se kluk alespoň domluvil
Přes všechny turnikety se děti zásadně pouštějí jako první.
jojo, to jsou přesně ty situace, co můžou nastat a o nichž nevim:D Naštěstí já jsem taková komunikativní a komunikuji i když nic nepotřebuji, natož když něco nevim nebo nedejbože pokazim.
No tak uvidíme:D. Nic navíc kromě jednoho palubního zavazadla jsem si nekupovala, ani místa teda, odbavit se nezapomenu, to normálně až bezplatně den předem, parkování v Bratislavě asi nemusim taky hrotit nějak platit výrazně dopředu ne, to na mě zbydou nějaká standardně placená snad:D.
A Jos budu číst s jednim okem jen.
Mrakoplas aha, díky za info.
Minulý týden jsem se oplachla v Bruselu, čekala jsem moderní letiště, tak pořád staré rentgeny. Já toho nevozim moc, ale neměla jsem to v tom plastovém pytlíku. Ještě letiště, kde má každý cestující minimálně notebook. No trvalo to celé věčnost.
žluťásek No, to je snad normální číst knížku, která se mi líbila, rovnou ještě jednou! Pána prstenů jsem svého času přečetla snad desetkrát za sebou než jsem ho musela vrátit do knihovny ;o)
A jinak, co se týká čtení, tak mi dělá dcera radost. Už i dostala vynadáno za nepovolené čtení po večerce ![]()
continuity on si sám nečte. A kolikrát se zamotá, splete těžší slovo, ostatní si domýšlí... Určitě nemusí číst pořád nahlas, ale aspoň někdy je to třeba.
Jestli je ten Jirka dlouhý, tak to nepůjde, to by ho asi odradilo, přečte tak stránku, dvě denně (a ne každý den), tak aby to nečetl půl roku.
Pinot Noir to zní dobře, píšu si!
žluťásek blyntonovou jsem četla taky, ale to mělo milión dílů, ne? Pobavilo mně, že to má neteř v povinné četbě
Nejvíckrát jsem četla asi Dášeňku, tu jsem dostala v první třídě za vysvědčení.
Evaeva já měla ráda řadu Dvojčata Pat a Isabela, těch bylo asi jen šest. Správná pětka mě tolik nebrala ![]()
Ještě mě napadla taková severská série easy dětských detektivek, tenké brožury. Detektivní kancelář Lasse a Mája. Asi už jen z knihovny, vyšlo to už před lety.
A teď jsem narazila na Komisaře Hlavičku, jestli ho neodradí moc velké písmo a obrázky. Jednoduché detektivní příběhy, jedna kapitola jsou tak jedna dvě strany a za nimi nějaký drobný úkol.
continuity já bych mužovi ten zážitek dopřála, šnorchl v Egyptě je opravdu famózní, něco takovýho v Evropě a okolí prostě nenajdeš. Zvracení bych se tak nebála, většinou to tam jde opačnou cestou :) a na to mají dost dobře fungující léky. Já mám za sebou x pobytů mimo Evropu, a přesto nejhorší zažívací potíže vč. hrozného zvracení mě postihly loni na Krétě, zlatej Egypt ![]()
continuity Mermaid Ja bych se toho Egypta taky nebála, byla jsem tam už hodněkrát a nikdy nic. Vyber dobrej hotel, u kteryho je krasnej útes a je to. A nejhůř na dovoleny mi bylo na Korfu, zlatej Egypt.
žluťásek nebyl by i nejakej tip na genetickou metodu? Asi toho nebude tolik, ale neco pro uplnej začátek?
Mermaid muž už v Egyptě byl a klidně ať si jede znova, my si cestování nijak nebráníme. ![]()
Já už jsem na cestách skončila s podobnými potížemi dvakrát v nemocnici a úplně to tu dovolenou nevylepši. Na řeckých ostrovech mi stačí nepit vodu z vodovodu, ale tu tam nepijou ani domácí.
Karja jo to zvládnete, kam vlastně letíte?
continuity No uvidíme, co ta starší, ta si z toho fakt prožívá vlastní drama, kdybych věděla, že to bude takto šílené, tak to snad nepořizuji:D. Ale ona má ty emoce prostě napjaté jako blázen.... To mě ted vlastně trápí nejvíc, ty procedury na letišti už budou proti tomu pohoda;). Dneska se jde ptát dětí ve škole, jaké to v letadle je...no jako z toho nemůžou přijít nápomocné odpovědi. Dokonce jsem kontaktovala jejího učitele, co je pro ní takovej guru, že kdyby se ho ptala, at jí řekne, jen to nejlepší a hlavně žádné letecké katastrofy:D, protože on jim stále vypráví nějaké události, příběhy, historii, dění ve světe, věci mimo výuku...uplně vidím ten příběh fotbalistů v Andách(!!!!), to jsem musela pojistit.
Potrefenáhusa My měli Pokojíček plný hraček od Hany Zobačové, ale dceři ta metoda přišla "přiblblá". Ale mohu doporučit Zázrak o Vánocích od stejné autorky, to je moc hezký příběh (psaný normálně).
Karja to se poddá, já nám takto úzkostné to mladší dítě a rozhodla jsem se sama za sebe ji do těch věcí trochu tlačit než pořád těm obávám ustupovat. Ona pak zjistí, že to jde a je rada, že se do toho dala.
Moje máma i sestra mají spoustu fobií a je to komplikace pro celou rodinu.
Karja myslím, že děti jí letadlo vychválí. A snad i pan učitel ![]()
My jsme s našima letěli poprvé, když bylo ségře šest a mně deset. Chytly nás hrozný turbulence a ségra se od té doby v letadle bojí. Ale litá teda, i další dovolené v následujících letech zvládla. Na mně to stopy nezanechalo, to až stáří
To jí teda radši nevyprávěj.
continuity Jo, já to říkám sambovi taky. Ale on to měl opačně, on když jsme se seznámili, tak pro něj nic nebylo problém, byl takovej hodně odvážnej...pak to časem ustopovalo teda. Já jsem to měla podobně jako dcera, a jako to dospívání a ranná dospělost, to bylo fakt na houby v tomhle.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY