Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 08:14

continuity kluci dopisy nepíšou, spíš o něčem hodně mluví. Ale dárků dostanou víc, jak rozbalujeme na čtyřech místech. U nás taky tak ty tři.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 08:14
Reakce na Evaeva:

Tabeadoufám, že se příští rok vlezeme do půl hodiny 

​Jsem zas tři dny pozadu, ale dceři v první třídě trvá déle vyndat pracovní sešit nebo písanku z tašky a najít tužku než vypracovat úkol půl hodiny mi přijde jako scifi, to by nejspíš nedala. Zatím do školy chodí ráda, ale kdyby se doma měla připravovat déle než 10 minut, asi by si to dost znechutila. Už takhle se kroutí jak žížala.

Offline Zuzuli
3760 příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 08:15

Nase mala chce miminko plysoveho soba, protoze to je jediny plysak, ktereho nema v male a velke verzi (alias mama/tata a dite), tak aby nebyl ten velky sob smutny, ze nema dite

Ale ja ted udelala na agate velkou objednavku, spis bylo tezke to krotit, ze tohle uz fakt nepotrebuje. Ale jakekoliv hry, koralky, pastelky jsou uspech, takze to neni zase tak tezke. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 08:16

Potrefenáhusa moje děti se vztyčily v srpnu, ale chodily až v únoru. Bylo to dost otravný, ale asi hlavně pro mě. Ve stojícím kočárku bych je neudržela, takže plazení a lezení po hřišti.

A hraní ve vaně je

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 08:17
Reakce na Evaeva:

dzizisketa my chemii v oktávě neměli

​My neměli chemii ani fyziku. Ale měli jsme latinu a víc hodin jazyků než přírodovědná paralelka.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 08:17

Mohučanka za mně čím míň, tím líp

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 08:20
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 08:20

Mohučanka no já bych byla ta přírodovědná paralelkamy nic takového neměli, ale fyziku u nás měli všichni i v oktávě, ať chtěli jít na matfyz nebo psychologii

Offline Potrefenáhusa
38816 příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 08:40

Evaeva starší si sama bez držení stoupla v říjnu a chodit zacala taky v únoru, ale bylo ji přesně o 6 měsíců víc než teď mladší, u ty těžko rict 

(Takže jsem doufala, ze si stoupne v březnu a chodit začne v srpnu)

Offline Potrefenáhusa
38816 příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 08:47

Zuzuli ty rodinky jsou hodně oblíbeny i u nás, po shlédnutí Lviho krále tu tahá schleichy, naštěstí jich máme hodně, ze jdou vytvářet smečky, stáda a rodinky 

Offline Garfie
28524 příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 08:59

continuity S těmi babičkami mám taky problém, protože když se zeptají, tak logicky vypálím věc, kterou vím, že děti chtějí...a na doma pak zůstávají nudné dárky druhé kategorie.  Jednou to bylo tak výrazné, že mi muž zakázal to dělat! 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 09:22

K té nedávné diskuzi tady. :D 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 09:25

Potrefenáhusa kluci vůbec v prostoru nestáli, mladší to uměl, ale nedělal, vůbec neznám takové to jak si stoupne uprostřed místnosti. Starší se to učil až s chůzí, vždycky zakončil pádem, pokud nedošel k opoře

Ale u toho mladšího dítěte je to jedno, v kočárku bych ho na hřišti neudržela, ať by stál nebo se jen plazil. Ani v něm nespal, abysme chodili ven na jeho spánek.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 09:27

Garfie jo, taky už si na to po jedné zkušenosti dávám pozor.

Teď jsme měli problém na narozeniny, já koupila synovi batoh s tím, že od babiček dostane hračky, tak to bude v pořádku. Jenže kvůli miminu je oslava s babičkama odložená, ale od nás dárek chtěl na narozeniny. Takže jsme ještě dokupovali malé lego.

Offline Potrefenáhusa
38816 příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 09:30

Evaeva to ona taky leze po hřišti, jinak to nejde, jen jak už hodně stojí, má nohy jak kus ledu a na boty to furt není 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 09:45

Potrefenáhusa my chodívali jen na chvíli, no. Než jsme se doplazili na nákup, tak už zbývala třeba jen půl hodina než byl čas jít domů. Spíš mu vadili ledové ruce, rukavice nechtěl a pak ho záblo. Nějaké ty zateplené návleky máš?

Offline Potrefenáhusa
38816 příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 09:50

Evaeva jo, ale má ledový nohy i s tim

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 09:56

Potrefenáhusa no ta zima s miminem je otravná. Třeba jí to nevadí, může být takový typ. Mladší má taky studenější nohy než starší.

Offline Potrefenáhusa
38816 příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 10:18

Evaeva možná nevadí, ale vysavač a odsavacku jsme neuklidili od začátku září 

Offline JankaM
3099 příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 10:19

Já mám starší holku a mladšího kluka, holka je poloviční kluk, holčičí věci ji neberou, takže ani podle pohlaví nemůžu moc rozlišit dárky. Takže bude asi vše dvojmo jen v jiné barvě nebo typu (takže budou dohady o tomto) a hypotetické auto na ovládání snad 3x, ať má i tatínek