Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. října 2026 20:10

Mrakoplaszrovna teď jeden fyzio terapeut říkal, že mu to přijde jako zbytečný hon. Že když je taška do 20% hmotnosti a čas, co jí nosí, je v součtu do hodiny, a samozřejmě jí mají dobře usazenou na zádech, tak se to dá naopak považovat za zdravou fyzickou zátěž, která dětem dneska spíš chybí. Jako nevím, přijde mi to zase jako druhý extrém, ale říkám si, že pravda bude někde uprostřed a úplně hrorit se to nemusí. 

Mně na nošení jejich tašky nejvíc vadí, že si jí musím povolit, abych jí neměla jen na jednom rameni a nehuntovala naopak svoje záda. A mám dost často svůj batoh.

Offline 711990
18349 příspěvků moje polička 05. října 2026 20:20

Aranel to bude cislovana! Tam jsou ty horecky desivy. Zkoumej zada/brisko jestli neuvidis vyrazku, to je nejaka ta pata? nemoc. U Tondy byla prakticky neviditelna.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. října 2026 20:37

711990šestá Kluci měli tu vyrážku jen pár hodin. Kdyby si starší nepokydal triko, tak to ani nevím. Ale pak byl ještě minimálně týden protivný jak noc. Pátá je, myslím, na obličeji a až ve školkovém věku. Aranel

Offline Pinot Noir
30238 příspěvků moje polička 05. října 2026 20:47

Potrefenáhusa těch dva a půl? Mně to připadá úplně lehoučké, a to i na to dítě, které ještě nemá ani těch 20 kilo. To už by nemohl nosit nic. 

Offline Karja
45140 příspěvků moje polička 05. října 2026 21:33

Aranel Držím palce, ať to brzo prejde...;-)

Offline Gatita
8768 příspěvků moje polička 05. října 2026 21:59
Reakce na Zuzuli:

continuity minuly tyden jsem byla na ockovani proti zloutence A, zaplatila jsem 1600 a pojistovna mi muze prispet az 500 korun

​a předtím hodinu oživovat klientskou zónu a zjišťovat zapomenuté heslo:)

Offline Aranel
6772 příspěvků moje polička 05. října 2026 22:00

Karja Dík

711990 Asi šestá, pátá je to "nafackování", co zmiňuje Evaeva (proč to nejde popořadě? Nevím, to v Děckém lékařství není )

Uvidíme!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. října 2026 22:24

Aranel co popořadě...Ale co tam dělá ta sedmá, kterou můžeš mít v jakékoliv věku a kolikrát se virům bude chtít

Offline DruI
5634 příspěvků moje polička 05. října 2026 23:11

Potrefenáhusa Já mám pocit, že v ruce se aktovka pronese jaksi z podstaty, protože je na to tvarově nevhodná. Já jsem dceři loni odnášela tašku z kroužku a v ruce se mi ji tahat nechtělo, ale když jsem si povolila popruhy a hodila si ji na záda, tak to bylo v pohodě. Akorát jsem to po příchodu domů vždycky zapomněla nastavit na její velikost a pak jsem ráno nadávala, že se tím nastavováním zdržujeme na odchodu ;o)

Online Potrefenáhusa
39204 příspěvků moje polička 06. října 2026 05:38

Pinot Noir na záda v pohode, v ruce mi to přijde docela těžký a pronese se to, ja to nepovoluju a nedavam sobe na zada. Jsem rada, ze zatim nenosí vic (vetsinou se hodne snazim, aby si to nesla sama)