Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Aranel
6776 příspěvků moje polička 06. října 2026 19:13

Torrah Evaeva Taky jsem měla jako malá zlomenou holenní kost, spadla jsem nějak ze schodů u babičky. Nepamatuju si to, ale tatínkovi-ortopedovi mě prý bylo líto a sádru mi nedal nějak mě udrželi v klidu (ale já byla taková klidná). Cizímu dítěti by ji prej dal, aby si rodiče nemysleli

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. října 2026 19:25

Aranel jeho bych fakt neudržela, jsem ráda, že ho nemusím až tolik hlídat. I tak se snaží na to stoupnout atd. 

Já měla nějaký hůř podvrknutý kotník, měla jsem tu odlehčenou sádru. Jeli jsme na dovolenou do Francie, na Eiffelku jsem s tím vylezla a nakonec jsme jí sundali asi o pět dní dřív, u moře

Offline Potrefenáhusa
39216 příspěvků moje polička 06. října 2026 19:30

Evaeva vopruz je ten zánět kyčle, ten teda má "výhodu", že se na to bolesti nepostavej, ale taky je to 14 dní ježdění v kočáru (starší se to teda libilo, ta by jezdila doteď )

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. října 2026 19:37

Potrefenáhusa jako on úplně neprotestoval, ale pochybuju, že by vydržel víc než dvě hodiny. A je to neslučitelné se staršíma, čumět na ně na hřišti nevydrží, vehikly bude závidět... Ale horší mi to přijde doma, on by nejradši skákal z gauče a tančil na písničky, všechno jinak vydrží chvíli. Ale můžu ho vzít do sedačky na kolo, to má rád, tak asi uděláme nějakou vyjížďku. On kulhal, jak spadl, ale pak se na hřišti prý překonal a lítal za ostatníma (byli s tchýní), následně se nechal odnést domů a ráno zase kulhal no.

Online Karja
45141 příspěvků moje polička 06. října 2026 21:11

Evaeva Tak ať se to dobre hojí a vydržíte oba dva;)

Offline Manuka
667 příspěvků moje polička 06. října 2026 21:37

Evaeva ach! Bobánek