Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. ledna 2022 09:11

Potrefenáhusa no přesně to odpolední spaní to komplikuje (ale stejně doufám, že ještě dlouho vydrží) Já teda mladšího budím skoro pokaždé, spí minimálně dvě hodiny spíš déle, takže to stejně vychází minimálně do tří a to ještě když je brzy oběd a dítě brzy usne. Obvykle ho začnu budit v půl čtvrté a než úplně vstane, jsou skoro čtyři. V kočárku jsem ho už dlouho neuspávala, tak ani nevím, jestli by to šlo.

Edit: ale večerku to teda naštěstí nijak zvlášť neovlivňuje

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 09:14

dzizisketa syn dostal rybacie vitaminy v skolke pri nejakej udalosti aj s omalovankami a inymi blbostami. Je to nejako ochutene lebo som cakala ze to po rozhryznuti vypluje a on nic. Aj to voni niecim sladkym. Ma to tvar rybicky takze si pyta kazde rano rybickovy vitaminovy cukrik a oranzovy vitaminovy cukrik (multivitaminovy gumeny medved/dinosaurus/neviem co este). Vitaminy musi dostavat lebo ta jeho strava je nanic ako mi skoro nic nezje

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 09:18

Máte nakonec někdo taky tu kuličkodráhu?

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 09:48

Antje na Tenerife a překvapilo nás, jak to bylo fajn

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 10:05

Mohučanka Mě nenapadlo věci už:-D. Já dětem nedávám žádné vitamíny, ale ony jedí pěkně, ovoce,zeleninu, vývary. Starší teda odmítá maso, ale občas trochu sní a říkám si, že to dohání těmi vývary  Mně to taky tak nějak nenapadne, sama nejsem schopná nic užívat. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 10:23

dzizisketa Jo. Tři

Tu s tím strasnym názvem (Hubelino), pak nějakou magnetickou, to je můj favorit - krasne to drží, je to teda trochu disko-psycho (svítící kuličky atd.), ale dítě je nadšené. Pak byla pod stromečkem ještě dřevěná Detoa, ale tu jsme hbitě ihned přesměrovali na jiné dítko. Ta mi prisla stejnak nejhorší, hodně nestabilní, ale syn si s ní minimálně u stromečku vyhrál i tak teda. 

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 10:52

MP Meri Ta disko mě zajímá. I když já už stejně nic holkám pořizovat nebudu, máme toho mraky;-). 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 10:59

Karja Je to tahle. Přijde mi to jako celkem multifunkční hračka, z těch komponent se daji stavět různé tvary, kostky atd. Za nás dobrý, ale zas je potřeba brát v potaz, ze nic jiného magnetického zatím nemáme, tudíž to jako novinka zaujalo.

https://www.sparkys.cz/kulickova-draha-magneticka-stavebnice-96-ks/?gclid=Cj0KCQiA2sqOBhCGARIsAPuPK0gbbw6qumFc1IYGcIRxWjWXvbelTy0kanK8Qpestk9JoAvwOwcbOHIaAhGgEALw_wcB

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 11:14

MP Meri To vypadá dobře. Jo tyhlety magnetické čtverce holky mají a jako drží je to, teď už můžu říct - roky:-D. To je u nás snad nejvyužívanější hračka. Tak uvidíme, snad si to budu pamatovat do budoucna! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. ledna 2022 11:42

MP Meri disco dráha vypadá zajímavě. U nás by teda asi úplně oblíbená nebyla, protože syn by si určitě vymyslel něco, co nejde:)

Největší úspěch z dárků u nás má u staršího 7 kg dřevěných kostek různých tvarů a u mladšího ten datel od Woody.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. ledna 2022 11:46

Karja u nás je nejvytíženější pořád Duplo, starší si od dvou do tří a půl nehrál s ničím jiným, i teď staví skoro každý den, akorát si teď oblíbil ty placky a těch zas tolik nemáme. Mladšího to zatím tolik nebere.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 12:10

Uz som sa to tu urcite pytala, ale zabudla som si ooznacit: mate prosim doma k jedalenskemu stolu pre deti rastucu stolicku? Ak ano, aku odporucate/neodporucate pre 3,5 rocneho -stihlejsie, priemerna vyska? Este sedava v detskej stolicke, ale to uz je nepohodlne, najma ked ma obdobie ja sam a chce z nej vyliezat sam von 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 12:14

DrowRanger my máme stokke, ale nejsem si jistá, jestli se vyplatí pro 3,5 letého, není úplně nejlevnější. Máme ji od narození a není na ní žádná vada, navíc dcera prohlásila, že až se narodí miminko, bude sedět na normální židli, takže opráším novorozenecký nástavec a židle pojede druhé kolo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. ledna 2022 12:41

DrowRanger my máme pro jednoho hauck, tu nedoporučuju, bude mu už malá. Pro druhého seedes, ta je dobrá, akorát má bíle lakovaný sedák a trošku to klouže. Vydrží mu určitě ještě dlouho, podle mě alespoň do šesti. Dobré jsou ještě Jitro. Dej si pozor, aby drážky pro podnožku sahaly až dolů, aby mu vydržela. A neměla by být ze smrku, to je hodně měkké dřevo, ničila by se. U naši máme ještě po nás, tak myslím, že jí pak klidně prodáš.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 12:43

Mohučanka stokke som pozerala, paci sa mi dizajnovo ale presne, cena ma odradza. Pozerala som aj bazarovu, ale tie zas su v divokych farbach .

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 12:50

DrowRanger no je to skvělá židle, a tím, že ji máme od narození, se bohatě vyplatila. Ale pro větší dítě už bych taky váhala, ty možnosti jsou širší, a jestli ti v pěti řekne, že už je "velkej" a bude sědět na normální židli...škoda peněz. Ona teda ta stokke je do 99 let, sedátko i podnožka se dají různě posunovat.

Offline Tabea
8109 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 13:00

Mohučanka synovi je 7 a na stokke ještě sedí. A určitě nějakou dobu ještě bude. Velký je průměrně. 

Offline Tabea
8109 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 13:03

DrowRanger co to jitro? Kdyby se mu nelíbila, tak ji ještě využije malá. Teď jsem koukala, že na ni je i příslušenství pro sedící mimina. 

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 13:05

DrowRanger 

My máme Jitro, z druhé ruky, pořizovali jsme ji přesně před rokem. Přijde mi úplně vyhovující, opěrka nohou se dá posunout až dolů. Rosťa ji určitě bude používat ještě dlouho.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 13:18

DrowRanger máme taky stokke, u našich Triptrap a doma steps, jsou super. Ty Triptrap máme z druhé ruky, tady se na bazarech prodavaji hodne i v te prirodni variante a za dobre penize. Jako deti jsme s brachou meli nejakou naposobeninu a sedeli jsme na nich u pracovnich stolu jeste cely prvni stupen zakladni skoly... Ale dokonale jsoj ty lehatka a prislusenstvi k nim pro mimina, tak bych popremyslela zda ji nepotrebuje Olivia