Mluvte prosím srozumitelněji, my Sudeťáci žádné nářečí nemáme, leda pár slov z Egerlandštiny
Jazykové přestupky
Aha, v manželově rodině se pokličce říká křídlo. Mohlo mě to napadnout.![]()
Neco mi rika, ze moza nebude italska a vinulko nebude barolo.
Panebože, do čehos to dušu dal: dnes mi přišel mail nazvaný "Povinko" a má to být povinné ručení ![]()
V Marianne v rozhovoru s Ann Gottlieb - ze ji odjakziva fascinoval CHALIMAR
To bych teda nerozklíčovala ani za zlatý prase.
Že? A to nebyl nějaký soukromý mail. Bylo to hromadně rozesílané reklamní sdělení ![]()
mno... předpokládám, že kvalita pojištění bude odpovídat jazykové úrovni toho reklamního sdělení ![]()
Na Markíze se ve společenském bulvárním pořadu jedna tamní celebritka ptala druhé celebritky na to, jestli půjdou na "ihro". ![]()
Vůbec netuším, co si pod slovem "ihro" představit. Google mi vyhazuje jen nějakou spediční firmu... ![]()
Vůbec netuším, co si pod slovem "ihro" představit. Google mi vyhazuje jen nějakou spediční firmu... ![]()
Ihrisko ! ![]()
Jo tak ihrisko... znám, ale nějak jsem si to nespojila. 
ihro je pre mňa novinka, nečudujem sa, že s takoutu úrovňou vyjadrovania dámy ešte stále chodia na ihro, inde by im asi nerozumeli
Vony tam měly jít se svýma fakáňatama, samy naštěstí ne! (asi) :-D
Na Markíze se ve společenském bulvárním pořadu jedna tamní celebritka ptala druhé celebritky na to, jestli půjdou na "ihro". ![]()
Byla bych řekla, že je to nějakej chlast ![]()
Smutňák. Ale tohle slovo se mi líbí.
Na tajňáša.
Tak jsem právě dokoukala film Michael Kohlhaas, co jsem si včera nahrála na Cinemaxu. No nebudu tady hodnotit samotný film, protože to by bylo OT, ale opět mě dostal český dabing. Který blb napsal těm dablérům do scénáře, že mají hlavního hrdinu oslovovat "Mišeli"
? Proboha, vždyť je to na motivy novely Henricha von Kleista, NĚMECKÉHO, ne francouzského spisovatele
.
Ja som včera pri prepínaní narazila na TV Barrandov na starý film účtovník Fantozzi a veselo ho oslovovali Fantoči.
Ve filmu X-Men: První třída zase jméno postavy Azazel vyslovovali jako [Ezejzl]. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje