Reklama:
Češky objevily novou řasenu.
Bude to XXXL balení nebo zároveň pro obě oči?
Reklama:
Češky objevily novou řasenu.
Bude to XXXL balení nebo zároveň pro obě oči?

Nesnasim vazbu "vyvarovat se čemu" !
A hned za ni je obrat "netušit o tom" . Oni o tom netusili a udelali to. Tak snad NIC netusili nebo TO netusili nebo o tom NEVEDELI.
Vzdycky me tyhle patvary rvou za usi.
Kokoska jeste pridam " nema to logiku"![]()
To, co uvádíKokoska , jsou chyby ve valenci - tj. ke slovesu je přiřazen větný člen v nesprávném pádu. viktorka_od splavu tohle je spíš nadužívaný módní obrat.
Hanka H nemyslim si. nema ci nedava to smysl nebo neni to logicke. nema to logiku je blbost
viktorka_od splavu Vazba "nemá to logiku" není po stránce valenční chybná - tj. slovo logika je ve správném pádu - 4. Souhlasím, že tento stav lze vyjádřit vhodněji, přesto po stránce gramatické nelze mluvit o chybě.
Mha To by chtělo vyvarovat se i paní psycholožce/psycholožky!![]()
Mha fujky
Opakovaně na mě na těchto stránkách útočí reklama na jakési lékárnické produkty a slibuje mi
"Nejlevnější cenu v ČR"
!
Znáte někoho, kdo by kupoval cenu, ať již drahou nebo levnou?!![]()
V běžné řeči je to samé vyšinutí z vazby a módní slova a zdrobneliny (fujky
taky Zu)
Zrovna včera naproti mně v tramvaji seděla taková pěkná paní, dejme tomu čtyřicítka - pěkný cosácký šaty, moc pěknej makeup, účes i doplňky... zírala jsem na ni, jak se mi líbila... načež vytáhla mobil, a: Jo, já to viděla, ona nedávno dávala na instáč nový storýčko...
barbucha storýčka na instáč dávám běžně ![]()
To se nedá nazvat nějak lidsky? Zejména to storýčko ![]()
barbucha dá, ale ten instasvět je natolik prdlej, že storýčko se k němu hodí. ![]()
Nesouhlasím. Sama mám ve sledování pár autorů (nebo stránek nebo jak se tomu dneska říká) a nejsou to žádný blbci. Tyhlety jakože světácký (páč z angličtiny) - a přitom roztomilý (páč zdrobnělinka) - názvy mi hejbaj žlučí jako máloco. U blogerín/influencerek/jinejch důr
nepřekvapivé, u ostatních zarážející ![]()
barbucha Až na to že netelefonuju v tramvaji, klidně bych to mohla být i já. Instáč určitě. Dřív jsem to říkala jedině ironicky, ale postupem času se to nějak ohladilo. ![]()
Jako instáč jsem už určitě někdy vypustila taky
ale storýčko mi, přisámbůh, nikdy přes rty nepřejde!
barbucha Pinot Noir Sweet Potato Instáč ať si svá storýčka a další zhůvěřilosti klidně ponechá, ale v médiích, a tudíž i ve světě reklamy bych očekávala jistou úroveň.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.